Kako to misliš sa ukidanjem? Ja sam preneo ekstra broj ( još iz mobtela ga imam), nema li neki rok do kad mozemo da pređemo u druge mreže da nam ostane broj?Ja podneo zahtev za prebačaj u A1 😁. Mts odma počeo sa ukidanjem umesto da usavrši. Broj mi lep i odo.
Pa prvo najavio ukidanje, aplikacije ove što ima i tv i pozive, nekome je značilo, nekome nije. Sad ljudi moraju da se cimaju da zovu i da jure kome znači virtuelni broj itd. Ubili su poentu globaltela. Kasnije očekujem poosle nove godine i rast cena, ništa me ne bi čudilo.Kako to misliš sa ukidanjem? Ja sam preneo ekstra broj ( još iz mobtela ga imam), nema li neki rok do kad mozemo da pređemo u druge mreže da nam ostane broj?
Obećaše mi kao biće na Kosovo uskoro mreža Globaltel mada njima nije za verovati jel to su Hoštapleri već ukidaju Aplikaciju smradovi su toDok god ima 5GB za 300 dinara mesecno kod Globaltela, ja ne mrdam. I nekih 100 minuta za isto 300 dinara na 30 dana.
Znaci 600 dinara mesecno. Jos ako predju na MTS mrezu, to je bingo za mene (naravno ako zadrze ovo iznad) posto s vremena na vreme odem dole na Kosovo.
Ovako mi je Globaltelova kartica dole neupotrebljiva. Tada koristim MTSovu karticu koju inace ne koristim kada sam u Srbiji, osim za primanje poziva.
Poprilično pet godina ima je. Vise mi je neobično sto ne prilagode 21. Veku. Za ove pare treba vise da se daje. Inače kad se prenese broj 6 meseci dobiješ za 600 dinara moćni plan dok je plan 200 300 dinaraHvala @Koky za ovo. Stvar je u tome sto nikad nisam gledao prepaid kod ostalih provajdera (A1, MTS, Yettel) iako sam i sam bio na prepaidu kod Globaltela.
Uglavnom iz tog razloga jer su prepaid paketi i ponude bile neprivlacne ili su se cesto menjale.
Da li neko zna koliko dugo postoji ova ponuda kod A1? I da li se cesto menja ili obicno je slicna ponuda uvek u ponudi?
Ne gresis, ne prenosi se u A1, imao sam dva prepaid broja zbog dece, i prebacim ih u globaltel zbog prenosenja minuta i podatakaAko ne gresim, kod A1 prepaid mesecnih planova nepotroseni sadrzaj se ne prenosi u naredni mesec, dok kod Globaltela da...
Samo im dajte savete ovde lepo pa će i to ukinutiNe gresis, ne prenosi se u A1, imao sam dva prepaid broja zbog dece, i prebacim ih u globaltel zbog prenosenja minuta i podataka
Pa da ko na A1 što su bili popravili.Nek ukinu, pripejd se najlakše baca u kantu 😁
Ne dajem savete, vec komentarisem gore preporuceni A1 prepaid 600 kao adekvatnu zamenu za Globaltel prepaid.Samo im dajte savete ovde lepo pa će i to ukinuti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari