Muki.Beograd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2019
- Poena
- 235
Još se koristi A1 mreža sad proverio.
Da, mogu da potvrdim da je i meni stižu kodovi sa PayPala. Poslednji put kada sam proveravao pre par meseci nije radilo.Takođe mi stižu SMS kodovi sa PayPala. Fizička prepaid kartica.
Danas preneli broj iz mts i za dobrodošlicu dobijem ovu poruku pošto sam čačkao gasio mrežu i proveravao pozive iz app preko wifi kako radi,radi odlično. Išao sam restart i nikako da ''uhvati'' signal ni posle 2~3 restarta. Izvadim karticu, vratim i sve normalno proradilo. Sad bar znam da kliknem cancel. Ti se još ovo javljalo od kad si pisao?Otkako sam preneo broj iz MTS-a u Globaltel, povremeno mi pre ili odmah nakon poziva, čak i odbijenog poziva, izbaci poruku "STK services please restart the headset", nakon čega mi da opcije restart i cancel. Mislim na restart tog STK servisa, ne celog telefona.
Ako kliknem na cancel, sve bude OK, ali se ta poruka relativno brzo ponovo javi kod nekog drugog poziva. Ako klinem na restart, izgubim mrežu i ne mogu da je ponovo uključim ni iz network postavki sve dok sama ne dođe sebi nakon par minuta, nakon čega sve radi bez problema narednih nekoliko dana.
Telefon je Xiaomi Mi 9T, fabrički ROM.
Da li se to još nekom događa i koje je rešenje? Vadio sam i stavljao karticu ponovo u telefon, nije pomoglo.
Danas preneli broj iz mts i za dobrodošlicu dobijem ovu poruku pošto sam čačkao gasio mrežu i proveravao pozive iz app preko wifi kako radi,radi odlično. Išao sam restart i nikako da ''uhvati'' signal ni posle 2~3 restarta. Izvadim karticu, vratim i sve normalno proradilo. Sad bar znam da kliknem cancel. Ti se još ovo javljalo od kad si pisao?
A ako pređem na 1 gb 250 min za 700 din? To je kombinacija na 30 dana...200 gb se prenosi sve dok obnavljas paket,bio on sa 2 ili 8 gb,nema veze.
Možeš, nakupio sam 120GB na SIM2 kao rezervu. Samo ne može da se potroši više od 40GB u toku jednog meseca.mogu i sa 5GB na 30 dana za 300 dinara da produžim, samo je bitno da sadrži internet
Nisam i ne nameravam, imam drugi A1 postpaid koga raskidam. Globaltel me je izvukao iz Yettel-a sa starim brojem da krajem godine pređem na A1 prepaid.I jel si aktivirao taj paket ili...? Pretpostavljam da si još u prvom mesecu korišćenja freepaid paketa
Ja sam poručio. Na sajtu izabereš paket i to je sve od plaćanja. Dostava je besplatna.Dok čekam odgovor na njihovom sajtu, da pitam ovde.
Gde se mogu kupiti Globatel pripejd kartice i koja je cena? Da li se mora odmah posle aktiviranja kartice uplatiti neki njihov plan/paket, ili ima već neki paket dobrodošlice?
Cena kartice je 299din.Dok čekam odgovor na njihovom sajtu, da pitam ovde.
Gde se mogu kupiti Globatel pripejd kartice i koja je cena? Da li se mora odmah posle aktiviranja kartice uplatiti neki njihov plan/paket, ili ima već neki paket dobrodošlice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari