Ja u poslednjem trenutku odustao od prelaska u Globaltel, baš iz ovog razloga - što su ljudi prijavljivali ozbiljne probleme ko prenese broj iz druge mreže. Sad pročitah i da ih kupuje Telekom. Sjajno. Loš kupio goreg. Sledi povećanje cena i novi Teletabis nazivi paketa - Zlatibor 25 i Kopaonik 50, a Freepaid postaje Fruška.gora.paid.Ako hoces da preneses broj , pogledaj iskustva na temi...
Ljudi moji jel moguće da je konačno proradila aplikacija i primanje poziva/SMS poruka preko iste?Meni radi aplikacija, ali ne mogu da dodam platnu karticu, a samim tim i da aktiviram paket naplatom sa kartice.
Sada kada je potvrđeno da se prodaju i zna se ko će ih kupiti naravno da više ništa neće menjati u paketima niti u sistemu niti uvoditi nove usluge. Reciklamati se raspadaju.
*
Da li Ikome radi govorna pošta? Meni ne radi cele ove godine a super je radila prethodne sa transkripcijom.
Danas sam zvao korisnički centar i rekli su mi da je sve popravljeno i da ponovo radi i meni opet ne radi. Dakle ako nisam dostupan a neko pozove moj broj javiće se govorna pošta i prihvatiće poruku ali ja nikada neću dobiti sms o propuštenom pozivu niti ću dobiti govornu poruku kao ni sms link da je otvorim i preslušam niti kao transkripciju. probao sam danas tri puta i ne radi a oni me ubeđuju da sada radi svima.😤
Eh, da povučem malo istoriju? Ima li ko da ne koristi viber ili Whatsapp zahvaljujući Globaltelu? Ili ne nosi dva mobilna dual sim sta god....
Yettel prepaid plus je cini mi se dobra ponuda na mesec dana, ali da Globaltel je bas napravio prc sa prodajomIsto i ja razmišljam... Verovatno prenos u A1, s tim da mi se ne sviđa što se na prepaidu u A1 ne prenosi saobraćaj. Ali nema nam druge, mts ne dolazi u obzir, a Yettel nema ni približno dobru prepaid ponudu.
Apsolutno se slažem, globaltel samo može bolje da radi ako pređe na mts mrežu.Zašto svi odma kukate, možda bude i bolje ako se proda možda sve bude radilo kako treba. Koliko žalopojki bilo da se ažurira aplikacija jer ne radi i jel bilo ažuriranje, naravno da nije.
Nevidim šta je tu dobro: 1200-1600 din mesečno ?Yettel prepaid plus je cini mi se dobra ponuda na mesec dana, ali da Globaltel je bas napravio prc sa prodajom
Jeste, ukoliko potrosis sav internet iz paketa namenjen za Zapadni Balkan, moras kupiti roming internet za određenu državu (važi i za Balkan roaming).Da li je Globaltel u sistemu Balkan roaming like home, jer ako jeste onda ne treba da ima Severnu Makedoniju kao posebnu kategoriju ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari