Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Da li neko ima iskustvo kad se potroši 40gb interneta dal posle toga uopšte net funkcioniše?
Support je rekao da je to 64 do 128 kb pa me zanima sta to uopšte radi ?

Za globaltel support - molim vas da se ne sramotite sa takvim brzinama. Ok je da se smanji na 1mb ili tako nešto sa možemo čisto da funkcionišemo, ali ovo je sramota.

Da li neko ima iskustvo kad se potroši 40gb interneta dal posle toga uopšte net funkcioniše?
Support je rekao da je to 64 do 128 kb pa me zanima sta to uopšte radi ?

Za globaltel support - molim vas da se ne sramotite sa takvim brzinama. Ok je da se smanji na 1mb ili tako nešto sa možemo čisto da funkcionišemo, ali ovo je sramota.
Malo pročitaj temu, taman da vidiš muke...

@SergioYPW Meni se jednom desilo da nekako uspem da potrošim 40GB jedno 5 dana pre isteka meseca. To je muka živa, u suštini kao i da nemaš internet, isto ti dođe.
Znači džabe oni daju tih 200+ kad je nerealno potrošiti. Taman sam mislio da ću da u selu laganica da krckam 200gb.
Ništa mora neka turist kartica od drugih.
@Globaltel Support nadam se da možete da dignete limit, ovo nema smisla

Sada kada je potvrđeno da se prodaju i zna se ko će ih kupiti naravno da više ništa neće menjati u paketima niti u sistemu niti uvoditi nove usluge. Reciklamati se raspadaju.

*

Da li Ikome radi govorna pošta? Meni ne radi cele ove godine a super je radila prethodne sa transkripcijom.

Danas sam zvao korisnički centar i rekli su mi da je sve popravljeno i da ponovo radi i meni opet ne radi. Dakle ako nisam dostupan a neko pozove moj broj javiće se govorna pošta i prihvatiće poruku ali ja nikada neću dobiti sms o propuštenom pozivu niti ću dobiti govornu poruku kao ni sms link da je otvorim i preslušam niti kao transkripciju. probao sam danas tri puta i ne radi a oni me ubeđuju da sada radi svima.😤

Realno, moglo se očekivati. Jedino me zanima kako će ovo u praksi raditi, hoće li svi Globaltel brojevi biti prebačeni u mts mrežu?

100%.Tesko da bi Telekom placao reket Vipu za bazne stanice ako ne mora :).Samo je pitanje koliko cemo biti nedostupni dok nas ne presele i sta ce biti sa paketima🤣🤣

Bez zamene SIM kartica mogu da prebace sve korisnike na mts roaming umesto A1. Globaltel ima svoj MCC/MNC kod (220 11). Jednog dana ce samo da se poveze na mts mrezu. Sta ce uraditi sa paketima, to je vec dalje pitanje.

U koju mrežu predlažete da prebacim broj, jer mislim da će mts sigurno povećati cene paketa i izmeniti količinu interneta.

Ako ti zasad sve odgovara, što žuriti sa prebacivanjem, ima vremena.
Možda stvarno budu lošiji uslovi, možda jednostavno integrišu sve u postojeću ponudu, a možda i ostanu isti uslovi - samo na realno pouzdanijoj mreži od vipa.

Nece, uslovi ce biti isti za postojece korisnike, to ce biti promena samo z anove korisnike.

A brojeve ce jednostavno samo preseliti u svoju mrezu jer to sto se promenio vlasnik za korisnika nije bitno

Sad mi stize poruka da mi nije obnovljena pretplalata zbog nedostatka sredstava na kartici a na kartici ima sredstava. Promenio jos 2 kartice(Visa i DINA) i ne prolazi nista, izbacuje mi gresku.

Imaju izgleda problema sa procesorom, probao sam da dopunim kredit karticom pa da produzim i opet nece. Ovo mi se nikad nije desilo do sada.

I dalje probao, aktivacija preko kartice ne radi, u toku noci su mi ukinuli paket koji je sinoc istekao u 22.30 ne mojom krivicom.

Koja komedija od mreze, danas cu da idem da prebacim broj u drugu mrezu a od samog pocetka sam kod njih.

Dosta sam ih tolerisao oko ispada mreze, ali da mi ukinu paket a imam sredstava na kartici i da ne mogu da dodam neku drugu karticu da bi produzio paket je cirkus.

Čuj se sa njima vratiće ti sve minute i gb koje si imao.
Meni su dva puta vraćali bez problema

Nešto neki problemi počeli sa aplikacijom 🤔

Prilozi

• Screenshot_2023-06-09-12-38-15-477_mobi.globaltel.selfcare.jpg
    Screenshot_2023-06-09-12-38-15-477_mobi.globaltel.selfcare.jpg
    30.3 KB · Pregleda: 31
Moze da se udje u app ali nema obavestenja o ostatku saobracaja i vazenju paketa,tv nece da se pokrene....

Evo meni isto pre 15 minuta, povezana kartica, sve ok, kaze deaktiviran paket, a ostalo jos 195gb od prenosa broja... Logovanje na sajt ne radi, na chatu isto ne odgovaraju, evo, bas su odlicni @Globaltel Support

Kad se uđe u aplikaciju, pojavi se "Network is unreachable!". Izgleda RIP Globaltel. :)

Meni radi i internet preko kartice i pozivi preko kartice i pozivi iz aplikacije i sama aplikacija (android)

Neplanirani radovi na mrezi🤣🤣🤣🤣
Bolje da su rekli nesto je crklo

Meni radi aplikacija, ali ne mogu da dodam platnu karticu, a samim tim i da aktiviram paket naplatom sa kartice.

Ne može karticom i dalje, malopre sam otišao do trafike, dopunio kredit. Kupio paket i zvao korisnički servis koji mi je vratio sav saobraćaj.

Nazad
Vrh Dno