Moraš zvati korisnički servis na 06771235 da ti aktivirajuDa li se bonus net dobrodoslice za prenos broja vidi u aplikaciji? aktivirao sam freepaid za 1000 din, ali ne vidim 200gb
jeste eSIM... hvalaTo je stara kartica ili esim, biraš manual dok ne uhvati mrežu, nekad prođe iz prve, a nekad je potrebno i dva-tri puta.
06771234Moraš zvati korisnički servis na 06771235 da ti aktiviraju
To ti verovatno potice od standarda. Jer je 2G pravljen da radi. 3G i 4G su ekstenzije sa fall back tehnolgijom i bez ikakvog standarda... Tako da za kompleksnije operacije posebno za LTE je bolje da prvo sve radis na 2G ileventualno 3G pa tek onda na 4G kad si registrovan. Isto iskustvo imam i to sa svim operaterima...Meni se čini da lakše nađe mrežu u inostranstvu kada prvo prebacim telefon na 2G, a kada je nađe i registruje se na mrežu, vratim na LTE.
Rano jutro pa se omakla petica umesto četvorke06771234
Dobro dosao u klub@Globaltel Support
niko ne moze da me dobije ako primam pozive u aplikaciji. samo dobiju poruku da sam nedostupan a meni stize poruka da imam propusten poziv i onda njima ubrzo stize poruka da sam opet dostupan.
ako drzim aplikaciju otvorenu onda mogu da primim pozive ali ako je zatvorena onda sam "nedostupan" ...
koristim iphone 11 pro max i ios 16.3 , aplikacija 2.4.14 , sve sam permissions is background refresh itd dozbolio. isto se desava bilo wifi ili LTE.
zvao sam i slao mailove ali i dalje imam problem i putujem uskoro pa ce bas biti zeznuto ...
Danas razgovaro sa Sestricnu u DE bez problema, dese gleda na Ios koja verzija aplikacije,Dobro dosao u klub
Gde putujes ako nije tajna, meni su isti simptomi u Norveskoj...i dalje ne funkcionise....
Mozes da pozivas i razgovaras, Ali tebe da dobiju nema sanse!!! U samoj app ti pise, Aj vidi bas Pa javi?!?Danas razgovaro sa Sestricnu u DE bez problema, dese gleda na Ios koja verzija aplikacije,
Evo me u bugarskoj i ne radi. Zvali me iz podrske jer sam podneo reklamaciju i ne mogu da me dobiju hahahaDobro dosao u klub
Gde putujes ako nije tajna, meni su isti simptomi u Norveskoj...i dalje ne funkcionise....
I mene su zvali iz podrške… da me pitaju zašto hoću da vratim broj u MTS. Znaju da aplikacija ne radi… itd, itd. 🥲Evo me u bugarskoj i ne radi. Zvali me iz podrske jer sam podneo reklamaciju i ne mogu da me dobiju hahaha
Vrh je što znaju i tapkaju u mesto dok mi mesečno plaćamo. Ok imam ove 0677 brojeve ne plaćam ih ali šta s kanadskim koji plaćam mesečno ?I mene su zvali iz podrške… da me pitaju zašto hoću da vratim broj u MTS. Znaju da aplikacija ne radi… itd, itd. 🥲
Da, to je nezgodno…Vrh je što znaju i tapkaju u mesto dok mi mesečno plaćamo. Ok imam ove 0677 brojeve ne plaćam ih ali šta s kanadskim koji plaćam mesečno ?
Promeni APN, procackaj STK meni, prebaci telefon na 3G...Evo me u bugarskoj i ne radi. Zvali me iz podrske jer sam podneo reklamaciju i ne mogu da me dobiju hahaha
Kakvi dunsteri,znaju da se raspadaju i jos pitaju zasto prenosis broj u drugu mrezu.😅I mene su zvali iz podrške… da me pitaju zašto hoću da vratim broj u MTS. Znaju da aplikacija ne radi… itd, itd. 🥲
Par minuta truda, jasam jednom koristio STK i proradilo iz prvePromeni APN, procackaj STK meni, prebaci telefon na 3G...
Nema to veze s aplikacijom. Mogu i biti na wifi isto je. Gde god bio na bilo kojoj mreži isti je problem.Promeni APN, procackaj STK meni, prebaci telefon na 3G...
Može, ili bar je bilo moguće, potrebno je da pošalješ zahtev podršci i oni će to uraditi kroz nekoliko danaPozdrav ljudi, da li je moguce kupljene virtuelne brojeve sa jedne kartice pripojiti drugoj. Obe su u mom vlasništvu
Hvala ☺️Može, ili bar je bilo moguće, potrebno je da pošalješ zahtev podršci i oni će to uraditi kroz nekoliko dana
Ne računajući očaj globaltela, tebe su u ovoj situaciji najviše zaj. dunsteri iz jetela. Umesto da ti na licu mesta kažu da zoveš korisnički servis globaltela i tražiš puk broj, oni te šalju da se registruješ.Prvo, ovo sto prolazim sa ovim dunsterima vec mesec dana je za zatvor us vakoj normalnoj zemlji. Naravno ovde moze svaka budala da te j*be kako hoce i ne mozes mnogo toga da uradis. Ukratko makar da spasim nekoga ko jos nije zaglibio kao ja, NEMOJTE imati posla sa ovim amaterima NIKAKO. NIKAKO! Cak i da vam daju sve besplatno! i da vam DOPLATE, NEMOJTE ici kod njih.
Mozda napisem i duzi tekst, ali ukratko. Imao sam virtuelni broj 3-4 godine koji je radi kako tako. Bar mi se niko nije zalio da sam nedostupan, ili da ne dobijam poruke od njega i tako dalje. Onda su prestale da mi rade poruke, a nekoliko dana posle i pozivi (dolazni). Vise od mesec dana se natezem sa i*iotima i nista nisam uradio. Broj mi je poslovni, pa su mi napravili takav haos da nemam reci! Prvo niko ziv nije znao da mi odgovori zasto mi broj ne radi. Onda su svi obecavali da ce mi javiti i do danas, posle mesec dana mi niko nista nije javio. Posle sam hteo, kada sam video da imam posla sa amaterima, da prenesem broj odatle, ali ne mozes tako lako pobeci od njih... Kazu, moram PRVO da prenesem broj na SIM, pa onda da trazim zahtev. Ja sada od sovjih para, nebitno koliko je, treba da kupujem njihov smrdljivi sim, da bih resaavao to sto njima ne radi mreza koju reklamiraju i sa kojom posluju u Srbiji. Onda kada sam preneo na sim, odem do Yettel-a da prensem broj, kazu mora da bude registrovan broj na moje ime. Opet zovem ove da ga registrujem. Registujem ga. Podnesem OPET zahtev za prenos broja. Ne javlja mi niko nista dve nedelje. Pocnem opet da kontaktiram, sada i jedne i druge. Globaltel kaze kako nije dobio nikakav zahtev za prenos i da pitam Yettel. Yettel kaze da im je poslao zahtev. To tako traje tri nedelje iako su rekli da ce sve biti gotovo za 5-6 radnih dana. Da bi na kraju dobio sms kako mi je ODBIJEN zahtev za prenos broja. Pitam ove sm*adove zasto, kazu nisam kod njih 3 meseca u mrezi?! Kako nisam tri meseca kad sam 3-4 godine kod vas. Kazu DA, ali posto sam tek sada registrovao broj oni ti racunaju da sam tek sada postao njihov korisnik i da sada moram da cekam jos TRI MESECA da bih mogao da prenesem broj. Pitam da li kapiraju sta mi rade i da ja zbog njihove neposobnosti nemam poslovni broj mesec dana i da me sada jos za*****u i izmisljaju toplu vodu? Kazu mora tako. Pitam zasto mi se niko mesec dana nije javio posle mojih 20 poziva i mail-ova podrsci da mi objasni zasto mi ne radi broj. Nemaju pojma. Sad razmisljam da li da ih tuzim, ili moram da cekam ta tri meseca? U svakom slucaju cak i taj sim, koji sam sada morao da stavim u neku nokiu 1100 gde nemam ni internet ni viber, ni nista, opet se cesto desava da mi stizu poruke da sam bio nedostupan i propusten poziv i svasta nesto. Dakle bezite odavde koliko vas noge nose. Nemojte od njih uzimati nista ni da vam placaju za koriscenje njihovih usluga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari