Cena opravdava njihov kvalitet, mada kakav im je kvalitet i briga o korisnicima treba da budu jos povoljniji. Neke sitne probleme su u stanju da rese ali prvi malo veci tu nastaje problem. Meni vec 10 dana nisu u stanju da rese problem, 10 dana cale ne mozemo nikog da zove i nema net. Rok za reklamaciju 8 dana prosao, a njih tako boli uvo da ne kazem nesto drugo.Koristim MTS vec 20 i kusur godina i istice mi ugovor sada u junu i ovaj globaltel mi deluje jako primamljivo. Dobre su cene nema ugovorne obaveze, paketi koji meni odgovaraju. Da li ima nekih negativnih stvari na koje bi trebalo da obratim paznju? Kakav je net i kvalitet mreze/poziva u odnosu na mts?
edit: I jos jedna meni jako bitna stvar: Da li GB koji se dobiju za net vaze i za hotspot, posto sam cuo da neki operateri to limitiraju?
Ja imam klasican njihov problem a to je da ostanem bez mreze, sam kvalitet razgovora losiji u odnosu na ostale operatere, njihova app cesto zna da mi preuzme poziv (u app iskljuceno primanje poziva i poruka kroz Globatel app) i onda me niko ne cuje, moram da prekinem poziv i da pozovem ponovo ili da me pozovu.
Cena je povoljna, net mi skroz ok radi, roming dodaci povoljniji od drugih.