Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

MasterCard trenutno ne funkcionise (info od pre 2 dana od devojke iz call centra).

Nije baš trenutno, već nekoliko meseci

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Danas me je Globaltel castio:). 26.3 mi je istekao onaj inicijalni paket i danas mi stize SMS.
"Zdravo,
Napravio si pravi izbor prelaskom u Globaltel mrežu i zato te nagrađujemo sa dodatnih 3GB. Tvoj Globaltel".

Poslednja izmena:
Nego ljudi, zna li neko da li bi Globaltel aplikacija mogla da funkcionise u Kini? Koliko znam, tamo je internet zatvoren i neke od popularnih aplikacija za komunikaciju (Viber, WhatsApp, i slicno) ne rade.
sve moze ako instaliras vpn... provereno.

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока

ne vezano za temu, u kini se te njihove zabrane tako lako zaobidju, samo uz vpn?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Da, shvataju oni da ima stranaca :) Ali ne rade sve VPN aplikacije, neke blokiraju.

Besplatni razgovori i poruke u mreži i povoljnije cene ukoliko nije aktiviran neki od paketa.

Usput nekoliko informacija:
nema poziva na čekanju,
nema konferencijskog poziva,
nema preusmeravanja poziva,
veliki broj sms servisa ne radi (banke i sl.)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa i nije baš da bude primarni broj. Više je za klince i za matorce i za neku sekundarnu varijantu. I za roming.

Sent from SM-A750FN using Tapatalk

Meni je super kao dodatna kartica za mobilni net. Gomilaju se GB ako ih ne potrosis.

Za dodatnu karticu teško da postoji bolja opcija, ali kao primarnu nikako.
Moraju još mnogo toga da upeglaju.

Meni je primarna i nemam nikakav problem. Posle vise od decenije postpejda ponovo pripejd i zadovoljan sam.
Jedino sto ne mogu da koristim, a mogao sam pre je Intesina Wave2Pay aplikacija, placanje mobilnim.
Ai dobro..prezivecu nekako i bez toga, koristio sam u Maxiju..cak 2 puta.
SMS od banke mi ne treba, a najbitnija Intesa Mobi aplikacija radi i to je to.
Dobra stvar je ta sto sad u Intesi nemaju moj kontakt telefon.
Svratio do poslovnice da unesu novi broj, ne mogu da unesu..mogu samo MTS,Vip i Telenor.
Super..imate moj mail ako vam budem trebao. :D

Sta je tu problem? Sada ne mozes da placas jer ne mozes da radis SMS potvrde?:)
Ne mozes da koristis MC/Visa kartice na 3DSecure sajtovima i to ti je plus? :)

Jel' probao neko da unese GT broj kao VIP, pretpostavljam da ne prihvata ili ne radi? (kod banaka)

To je ogroman minus. Ja sam to ignorisao ranije kada sam samo vani koristio karticu, ali sada kada imam i po 1000 transakcija mesecno... nije prijatno kada ne moze da se proverava!

Evo jos jedna stvar koja ne radi. Primetio sam to odavno samo nikako da postavim. Globaltelov SMS centar izgleda da nema mogucnost dostavljanja izvestaja o prijemu poslate poruke. Btw, od pre par dana se mogu pozivati 0800 brojevi sa kartice!

Sta je tu problem? Sada ne mozes da placas jer ne mozes da radis SMS potvrde?:)
Ne mozes da koristis MC/Visa kartice na 3DSecure sajtovima i to ti je plus? :)
Ne kupujem nista kod nas online, a da placam racune i sl. online mogu kao i do sada, nema veze sa brojem.
Online kupujem na stranim sajtovima na kojima je moguce placanje PayPal-om.
Meni placaju PayPal-om i ja placam PayPal-om.

Btw..pricao sam sa likom iz Intesinog kontakt centra i kaze da su svesni problema i da se radi na tome da se omoguci i unosenje Globaltel brojeva u sistem.
Nije mogao da precizira kada ce to biti,ali kaze da ce biti..

Kakva intesa, oni još ne mogu ni instant plaćanje da uvedu, a kamoli da ubace podršku za globaltel brojeve

Evo jos jedna stvar koja ne radi. Primetio sam to odavno samo nikako da postavim. Globaltelov SMS centar izgleda da nema mogucnost dostavljanja izvestaja o prijemu poslate poruke. Btw, od pre par dana se mogu pozivati 0800 brojevi sa kartice!

Globaltelov SMS centar ima mogućnost dostavljanja izveštaja o prijemu poslate poruke. Upravo poslao sebi na mts broj i dobio izveštaj

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Sorry za dezinformaciju. Hm, ne znam zasto onda moja stara Nokia E63 nece da prima sms izvestaj, a sa karticama ostalih operatera dobija bez problema?

Pisali ste u ranijim postovima, da ne rade sve funkcionalnosti klasicne sim kartice, sa Globaltel brojem. Da li rade ako se postojeci broj drugog operatera prebaci u Globaltel mrezu?
Konkretno vezano za poruke od banaka, parking, itd.

Ne radi, jer je isto globaltel, nije bitno koji je broj.

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

какви лопови, на инсталираној апликацији ми писало да кредит истиче данас у 11:30 а они поништили све нешто мало после поноћи, и сада све оно што сам преноси ми пропало, какав лоповлук, надам се да ће пропасти што пре!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

какви лопови, на инсталираној апликацији ми писало да кредит истиче данас у 11:30 а они поништили све нешто мало после поноћи, и сада све оно што сам преноси ми пропало, какав лоповлук, надам се да ће пропасти што пре!

Poštovani,

molim Vas pišite nam privatnu poruku sa Vašim brojem telefona ili pozovite naš call centar (06771234) da vidimo šta se desilo sa Vašim paketom. Ukoliko je došlo do greške, vratićemo Vam sve izgubljene podatke naravno.

Poštovani,

molim Vas pišite nam privatnu poruku sa Vašim brojem telefona ili pozovite naš call centar (06771234) da vidimo šta se desilo sa Vašim paketom. Ukoliko je došlo do greške, vratićemo Vam sve izgubljene podatke naravno.
Сада сам звао и дивно сам се испричао са вама, треба да вам пишем мејл и да се правдам Вама за вашу грешку, срамота. ко год ме буде питао какви сте има да вас пљујем као најгоре. Није ствар у парама него принципу.

Сада сам звао и дивно сам се испричао са вама, треба да вам пишем мејл и да се правдам Вама за вашу грешку, срамота. ко год ме буде питао какви сте има да вас пљујем као најгоре. Није ствар у парама него принципу.

Poštovani,

Žao nam je što je došlo do greške. Grešku smo ispravili i kredit Vam nije istekao, a svi minuti i saobraćaj iz prethodnog paketa su vraćeni. Zaista se izvinjavamo zbog nastale greške.

Захваљујем на реализацији и признавању Ваше грешке али треба да имате у виду да сигурно нешто није у реду са апликацијом, или једноставно направите пресек да вам увек буде у 00:00 и људи ће моћи да се орагизују.

Jednog pitanje za Globaltel-supp, jel moguce aktivirati isti paket dvaput i imati dupli sadrzaj paketa?
Na primer za 600 dinara 10gb interneta 30 dana?

Jednog pitanje za Globaltel-supp, jel moguce aktivirati isti paket dvaput i imati dupli sadrzaj paketa?
Na primer za 600 dinara 10gb interneta 30 dana?

Da. Imajte u vidu da postoji politika pravedne upotrebe: Internet saobraćaj u jednom kalendarskom mesecu je ograničen na 40 GB po maksimalnoj brzini. Ukoliko korisnik potroši više od 40 GB do kraja meseca može da koristi internet sa umanjenom brzinom protoka.

Критика је деловала позитивно, и тако ме је назвала нека пријатна девојка( испричасмо се и насмејасмо лепо [emoji23]) и рекла да сачувам бој ако икада у будућности буде проблема [emoji16][emoji16][emoji16]

Nazad
Vrh Dno