Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Nije mi jasna jedna stvar. Dobio sam karticu i sve radi vrlo lepo. Takodje, dobio sam i bonus od 50 din kredita, 50 minuta/sms poruka i 5 GB, u trajanju od nedelju dana. Pri obavljanju nekoliko poziva sa broja, primetio sam da je za naplatu poziva umanjen kredit, a ne bonus minuti. Takodje, koriscenje interneta mi je umanjilo kredit a ne dobijeni bonus od 5 GB. Moze pojasnjenje? :)

Kartica stiže bez inicijalnog kredita? Mislim, osim tog bonusa.

Pa ako ne gresim, tih 50 dinara se racuna kao inicijalni kredit. Ostalo je bonus.

Inicijalni kredit jeste 50 dinara. Meni skida od bonusa i voice/sms i data. Kredit stoji i dalje 50

Mi A2 using TT

Hm, ne znam zasto meni skida kredit. Kada proverim stanje, pokazuje da imam bonus, ali na kraju poruke nije napisan datum vazenja bonusa, samo stoji "paket istice", bez datuma.

Mene Globaltel ne bih puno izvukao s obzirom da na Telenor-u potrošim do 8GB za besplatne aplikacije fb i instagram pa bi morao da kupim tri dodatka od 5GB sto bi bilo 900 din,dok na Telenoru imam 12GB za hiljadu din mesečno plus 10GB za aplikacije,ili 3,6GB plus 10GB za 600 din,poredim net dodatke jer ih vise koristim,Globaltel je povoljniji od Vipa ali nije od Telenora za one koji troše vise na aplikacije.

Inicijalni kredit jeste 50 dinara. Meni skida od bonusa i voice/sms i data. Kredit stoji i dalje 50

Mi A2 using TT

Hm, ne znam zasto meni skida kredit. Kada proverim stanje, pokazuje da imam bonus, ali na kraju poruke nije napisan datum vazenja bonusa, samo stoji "paket istice", bez datuma.

Nije mi jasna jedna stvar. Dobio sam karticu i sve radi vrlo lepo. Takodje, dobio sam i bonus od 50 din kredita, 50 minuta/sms poruka i 5 GB, u trajanju od nedelju dana. Pri obavljanju nekoliko poziva sa broja, primetio sam da je za naplatu poziva umanjen kredit, a ne bonus minuti. Takodje, koriscenje interneta mi je umanjilo kredit a ne dobijeni bonus od 5 GB. Moze pojasnjenje? :)

Dragi svi,

Zamolili bismo vas da nas pozovete na 06771234 (poziv je besplatan sa Globaltel broja) ili nam pošaljete mejl na [email protected] kako bismo rešili ove probleme koje imate. Ukoliko vam je skinut kredit umesto poziva ili poruka, nastala je greška i vratićemo vam novac.

Pozdrav

Da li vam trenutno radi Globaltel kartica? Izgleda da nesto nije OK. Nije moguce ni zvati ni primati pozive.

Koliko vazi kartica a da ne mora da se dopuni i kolika je minimalna pretplata 100 ili 200 din?

Kredit 3 meseca, kartica 6, minimalna uplata 100 din.

@Globaltel-supp
Gde se mogu pogledati tarife poziva iz romiga ka brojevima u Srbiji? (kada se koristi Globaltel app.)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Iste su cene kao i kada se odavde poziva. Jedno vreme su bile aktuelne "roaming" tarife, ukoliko se povezuje sa ip adrese koja nije domaća.

Da, zato sam i pitao. Globaltel je verovatno prvi na svetu izmislio tu nebulozu "ip roaming"...

Dva dana pošto je Globaltel uveo ovaj "Uzbudljivi prepaid" na njihovom sajtu sam našao opciju u kojoj postoji mogućnost promene postojećeg broja i to sve preko njihovog sajta i u par koraka (u rubrici "Odaberi broj"). Rekoh da probam, što sam i učinio pre nekoliko dana i stvarno radi. Broj sam promenio za nekih par minuta, usluga im je zaista Ok. Kada sam nakon toga dopunjavao svoju Globaltel karitcu nije mi bio potreban papirić sa brojem, odmah sam izgovorio numeraciju ;)
Eto, čisto da znate da i to postoji ako nekom zatreba.

Menja li se sim?

Da li globatel sim kartica podržava 4g?

#bonafies, promena broja free?

Da, besplatno moze da se promeni broj ako ga niko drugi ne koristi. Takodje, ako ste kupili neki Globaltel broj putem aplikacije, moguce je taj isti broj dodeliti na karticu.

Menja li se sim?

Nije potrebno menjati karticu.

Da li globatel sim kartica podržava 4g?

Podrzava. Isti je kvalitet konekcije kao na Vipu, jer koriste njihovu mrezu.

Jedino što ne naplaćuju su dolazni i odlazni pozivi kroz app (internet protok ostvaren na ovaj način)

..kad narucim pripejd sim karticu sa brojem za 300 din + free postarina, u kom obliku (micro nano) kartica stize i za koje vreme? da li ima nekog kredita na njoj? koje su tarife? :)

Stiže combo kartica (3 u 1). Najviše 2 radna dana. Ima 50 din kredita i jednu besplatnu promociju koja se aktivira zajedno sa karticom i sadrži 5 GB interneta i 150 min/sms i traje tačno (u sekundu) 7 dana od aktiviranja kartice. Min /sms su za nacionalni saobraćaj, u okviru Glob. mreže je besplatno u tih 7 dana.

Mi A2 using TT

Pozdrav!

Imam pitanje, koje nije striktno vezano za Globaltel. Evo sta bih zeleo da uradim. Uplatio sam na Globaltel Mastercard 500 din, radi aktivacije kartice. Sada bih zeleo da tih 500 dinara, prebacim nazad na svoju Maestro karticu, putem servisa moneysend.rs. Da li je neko pokusao ovako nesto da uradi?

Pozdrav!

Imam pitanje, koje nije striktno vezano za Globaltel. Evo sta bih zeleo da uradim. Uplatio sam na Globaltel Mastercard 500 din, radi aktivacije kartice. Sada bih zeleo da tih 500 dinara, prebacim nazad na svoju Maestro karticu, putem servisa moneysend.rs. Da li je neko pokusao ovako nesto da uradi?

Nisam do sad čuo za taj sajt, ajde da ga pogledam.
Da stavimo u stranu što se sajt redovno ne ažurira, glavna vest na sajtu je: "Pošaljite novac u Srbiju za samo 1 eur provizije do kraja jula!"

Da li si pogledao provizije, hoćeš sa jedne na drugu karticu da pošalješ 500 dinara a provizija je 150 dinara. To nema logike. Sa sajta: "MasterCard MoneySend prenos sredstava sa kartice na karticu u zemlji 2% tj. minimum 150 dinara"

Poslednja izmena:
https://www.globaltel.rs/globaltel-prepaid-sim

Za 300 din imam 100 minuta ili sms-s koje moram iskoristiti za 30 dana a ono sto ostane novom upatom se prenosi u naredni mesec?

Da, kad aktiviraš dodatak 100minuta ili SMS imaš toliko saobraćaja narednih 30 dana plus neograničene pozive ka globaltel korisnicima (SIM i VoIP). Ako ne potrošiš 100min ili sms a uplatiš novi paket pre isteka 30 dana, preostali minuti se sabiraju sa novim.

Nazad
Vrh Dno