Pomoglo samo dok se nije ponovo povezao, onda opet postavi poruku da treba skinuti nepostojeću novu verziju. Nebitno, primio još jedan poziv, i zvuk kao lutka. Vip mreža.
Recimo naši ljudi u inostranstvu, može im biti zgodno da zovu sa domaćeg broja.Despo, možeš li da nam kažeš, po tvom mišljenju, ko će imati potrebu za ovim?
Niko ni ne očekuje od aplikacije koja još nije zvanično puštena u rad da savršeno radi.mitar1982 je napisao(la):Pa ne mogu svaki put da gasim net kad hoću da uđem u aplikaciju. Izađem iz app, uđem ponovo, i opet greška. Nije ovo ništa bitno, ovo će se srediti, bitno da ne ubije bateriju i da je zvuk dobar. Drugo je i više nego dobro, ostaje da vidim kako će da troši bateriju.
Ja koristim Orion TV aplikaciju (nije baš da plaćampetarbgd je napisao(la):Probao sam TV, radi, jedino izbor kanala i nije baš nešto.
Pogledajte prilog 217026
Pa nije bas dzabe tv,pise mora mesecna dopuna preko vipa 200 din,preko ostalih 400 din.Gde bre ima dzabe jos,a posebno za pinkove kanale![]()
Radi taj nacin kod mene dobio sam i broj nije los.Ne znam zašto, meni radi na taj način. Otkačiš se sa interneta u potpunosti, uđeš u aplikaciju. Izaći će ti greška da nema interneta, a ti ćeš tu grešku ignorisati i ući u aplikaciju. Onda ostaje normalno, samo nemaš interneta. Ti se povežeš na internet i radi![]()
Ja lično nisam fasciniran ovime. Očekivao sam puno više. Videćemo šta će biti kad zvanično predstave svoju uslugu, a i šta će biti kasnije kad uvedu sim kartice![]()
Ljudi, ako radi bez sim kartice, onda mora da ide preko neta. Nema treće opcije![]()
Pa nije bas ista , jer ovde moras da uplatis kredit da bi ti zvao , slao poruke a WA je besplatan ( naravno ako pod WA mislis na whatsapp )To je ok,ali to je samo još jedna app kao WA i slične,ništa novo.
Pa nije bas ista , jer ovde moras da uplatis kredit da bi ti zvao , slao poruke a WA je besplatan ( naravno ako pod WA mislis na whatsapp )
Pa nije bas ista , jer ovde moras da uplatis kredit da bi ti zvao , slao poruke a WA je besplatan ( naravno ako pod WA mislis na whatsapp )
Pa dzabana stvarno...sa ovim cenama ne znam kome ce koristiti.
Jedino su "povoljni" razgovori u mrezi
Pogledajte prilog 217037
Pa dzabana stvarno...sa ovim cenama ne znam kome ce koristiti.
Jedino su "povoljni" razgovori u mrezi
Pogledajte prilog 217037
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari