Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Pomoglo samo dok se nije ponovo povezao, onda opet postavi poruku da treba skinuti nepostojeću novu verziju. Nebitno, primio još jedan poziv, i zvuk kao lutka. Vip mreža.

Pomoglo samo dok se nije ponovo povezao, onda opet postavi poruku da treba skinuti nepostojeću novu verziju. Nebitno, primio još jedan poziv, i zvuk kao lutka. Vip mreža.

Ne znam zašto, meni radi na taj način. Otkačiš se sa interneta u potpunosti, uđeš u aplikaciju. Izaći će ti greška da nema interneta, a ti ćeš tu grešku ignorisati i ući u aplikaciju. Onda ostaje normalno, samo nemaš interneta. Ti se povežeš na internet i radi :)

Despo, možeš li da nam kažeš, po tvom mišljenju, ko će imati potrebu za ovim?
Recimo naši ljudi u inostranstvu, može im biti zgodno da zovu sa domaćeg broja.
Ja dosta koristim Ring+ 011 broj kod nas (na sip gateway) i u inostranstvu u romingu. Kad sam u romingu kupim neki prepiad internet broj, pristupim Ring broju preko sip-a, a sve pozive koji idu na moj 063 i 060 forwardujem na taj Ring 011 broj. Dakle, pozivam sa broja 011 kao da sam u BG, a kad me neko zove na 063, odatle opet ide poziv na 011 (minuti iz paketa). Tako da je trošak rominga samo ta internet prepaid kartica.
Možda neko smisli u još neku (bolju) namenu...

Pa ne mogu svaki put da gasim net kad hoću da uđem u aplikaciju. Izađem iz app, uđem ponovo, i opet greška. Nije ovo ništa bitno, ovo će se srediti, bitno da ne ubije bateriju i da je zvuk dobar. Drugo je i više nego dobro, ostaje da vidim kako će da troši bateriju.

@desp
Gde si našao SIP parametre za Ring+? Može odgovor i onoj voip aplikacije temi, da ne offtopikujemo ovde. Ring+ mi je nepouzdan, često ne zvoni, a ne mogu preko neta da uplatim kredit, tj. nisam uspeo sa Intesa karticom. Ipak ima tu veliku prednost fiksnog tel. broja.

Poslednja izmena:
Probao sam TV, radi, jedino izbor kanala i nije baš nešto.

Screenshot_54.png

Pa nije bas dzabe tv,pise mora mesecna dopuna preko vipa 200 din,preko ostalih 400 din.Gde bre ima dzabe jos,a posebno za pinkove kanale :D

mitar1982 je napisao(la):
Pa ne mogu svaki put da gasim net kad hoću da uđem u aplikaciju. Izađem iz app, uđem ponovo, i opet greška. Nije ovo ništa bitno, ovo će se srediti, bitno da ne ubije bateriju i da je zvuk dobar. Drugo je i više nego dobro, ostaje da vidim kako će da troši bateriju.
Niko ni ne očekuje od aplikacije koja još nije zvanično puštena u rad da savršeno radi.
petarbgd je napisao(la):
Probao sam TV, radi, jedino izbor kanala i nije baš nešto.
Ja koristim Orion TV aplikaciju (nije baš da plaćam ;)) i čini mi se da je Orion bolji.

pa jes 20 po 200,tj 400 po 400,da im punim dzepove kad su te aplikacije za gledanje tv ionako bespaltne svuda sa boljim izborima kanala sem ovih pinkovih :D

Ne znam zašto, meni radi na taj način. Otkačiš se sa interneta u potpunosti, uđeš u aplikaciju. Izaći će ti greška da nema interneta, a ti ćeš tu grešku ignorisati i ući u aplikaciju. Onda ostaje normalno, samo nemaš interneta. Ti se povežeš na internet i radi :)
Radi taj nacin kod mene dobio sam i broj nije los.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

565db497464321e84cf9088e322b2413.jpg

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ovo jos odbrojava

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Inace odlican zvuk sa Vipa na globaltel.
Ebemli ga.

Ja lično nisam fasciniran ovime. Očekivao sam puno više. Videćemo šta će biti kad zvanično predstave svoju uslugu, a i šta će biti kasnije kad uvedu sim kartice :)

Ma takodje ni sam fasciniran ali dajmo im sansu.

A iza svega stoji Željko Mitrović. Stvarno obećava [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja lično nisam fasciniran ovime. Očekivao sam puno više. Videćemo šta će biti kad zvanično predstave svoju uslugu, a i šta će biti kasnije kad uvedu sim kartice :)

Ni ja nisam fasciniran kad treba da traži net stalno da bi radilo.
Kod nas i GSM nekad nema signal i zeza veza,a možeš zamisliti kako će to sa netom u Srbiji da radi.
Sačekaću da izbace Sim kartice pa da vidimo kako će to sve da izgleda.
Pompezni naslovi za nešto što već postoji (WA,Vajber,Signal itd.)

Ljudi, ako radi bez sim kartice, onda mora da ide preko neta. Nema treće opcije :)

Pa nije bas ista , jer ovde moras da uplatis kredit da bi ti zvao , slao poruke a WA je besplatan ( naravno ako pod WA mislis na whatsapp )

Tačno je,nije isto,znači još je gore. Ovde je free,a preko Globaltel-a se plaća.

Pa dzabana stvarno...sa ovim cenama ne znam kome ce koristiti.
Jedino su "povoljni" razgovori u mrezi :D

Capture.JPG

Zamisao je dobra, ali su im cene ne baš tako dobe, blago rečeno.
Nadam se da će još neko da ponudi slično, pa da se na cenama nešto uradi.

Hahhahaha.
Hahaha, kakve cene.
Želim im da propadnu još brže nego što su se pojavili.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno