Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ne nude nista bolje od ostalih, a onaj besplatan poziv u mrezi ne znaci nista kad obe strane moraju da imaju internet, a za to vec imamo viber, wa....itd

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk

Ne nude nista bolje od ostalih, a onaj besplatan poziv u mrezi ne znaci nista kad obe strane moraju da imaju internet, a za to vec imamo viber, wa....itd

Upravo tako.
Kako se pisalo po medijima mislio sam ovo može da bude zanimljivo,ali ako su ove cene i ovaj sistem rada,onda je to sve već vidjeno.

Od virtuelnih provajdera dobili smo jedno veliko ništa. Idemo dalje.

Pa ovo je glupost. Mislio sam da ce mi nesto znaciti da zovem americki broj. Pa ja sam preko skajpa uzeo za 5$ mesecno, neograniceno minuta da zovem americke fiksne i mobilne. Samo sam ja isao preko interneta dok tog koga zoves, zoves direktno na njihov broj. Na tri uredjaja sam skinuo aplikaciju, kad je jedan aktivan sa drugih ne moze da se zove. Tako se cujem sa bratom, namestio sam i roditeljima, mesecno bude preko 1500 minuta price.

Poslednja izmena:
Kako u slucaju da sam np.u Sloveniji.Na koju mrezu da se nakacim da imam net i koliko me kosta min da nazovem nekog u Srbiji ?

Kako u slucaju da sam np.u Sloveniji.Na koju mrezu da se nakacim da imam net i koliko me kosta min da nazovem nekog u Srbiji ?

Košta te 9.90din/min i uspostava veze 9.90din.
Dakle, to je lokalni poziv ka brojevima u Srbiji.

Poslednja izmena:
Moraš da imaš neki internet, npr. wifi ili neka lokalna internet prepiad kartica.

Piše sa "inostranog broja". Ti ćeš Srbiju pozivati sa 0677 broja.

Da bar mogu da kupim austrijski broj značilo bi mi nešto, ovako ništa

Послато са Coolpad A8

Mislim da se za kupovinu Autrijskog i Nemačkog broja mora priložiti dokaz o prebivalištu u toj zemlji.
Bar je tako bilo pre koju godinu.

Kakvog austrijskog i nemackog broja?:) Prepaid? Postpaid? GlobaTebl? Fixnog?
Samo ovo zadnje je moralo u Nemackoj.

Prepaid nemacki je mogao oduvek.

Sve u svemu, dok ne uvedu sim kartice skoro nikome neće biti interesantno da „se igra” ovom njihovom aplikacijom. Tek kad uvedu te sim kartice „za par meseci” dobra stvar će biti besplatni razgovori u mreži i veće ponude mobilnog interneta. Ovako, plus je što je domaća aplikacija i to što se brojevi u Srbiji iz inostranstva mogu pozivati po jeftinijoj ceni.
Pomoć   Globaltel.png

Kakvog austrijskog i nemackog broja?:) Prepaid? Postpaid? GlobaTebl? Fixnog?
Samo ovo zadnje je moralo u Nemackoj.
Prepaid nemacki je mogao oduvek.

Prepaid sa sim karticom može. Ne verujem da oni to mogu tako da prodaju ovde, mada videćemo. Imao sam ranije tamo DID brojeve, praktično kao fiksni (u Austriji 0720 koji se tarifira kao fiksni), ali su mi ugasili pre nekoliko godina. Ne znam kakva je sada situacija sa time.

Poslednja izmena:
To mi nije problem. Hvala na odgovoru
Onda je tebi lako :) Ne treba ti globaltel.
Potražiš na google (primer) i nađeš neku opciju. Ne verujem da ima besplatno, ali možda može da se nađe za 3-4 dolara/eura mesečno.
Onda na Androidu možeš da koristiš aplikaciju Zoiper ili neku sličnu za sip pristup tom broju.

Poslednja izmena:
Smece, realno jedino koliko dobra opcija al samo za poruke je ChatSim ovaj globPhone je tesko smece jedino zasta je dobar da uzmes 30 brojeva i spamujes ljude dok te neugase xD

Zakasnili su jedno 10-tak godina :D

Pre 10tak godina ovako nešto kod nas je bilo možda i krivično delo :)

Evo sad na pinku prezentacija, i kazu da nece biti sim kartica.

Ja i dalje ne vidim na sajtu cenovnik za brojeve niti kako može da se kupi neki. Čisto da vidim cene, dalje me ne interesuje.
Prezentacije i objašnjenja su im takva da mali broj ljudi shvata šta zaista nude. Da li je to namerno ili ne, ne znam...

Tesko ****** koliko ja vidim

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ček ček, da bi mi radio broj koji sam dobio potrebno je da već imam internet kod drugog operatera? Znači da platim jednom pravom operateru za internet a onda i globaltelu za minute i sms? Ne vidim svrhu...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno