Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Posle novog update, kada je poziv na aplikaciji ne prikazuje mi ID pozivaoca ukoliko mi je broj nepoznat. Ako mi je broj u imeniku prikazuje se, da li je kod drugih isto tako? Aplikaciju sam reinstalirao i ponovo registrovao, odobrio sve dozvole ali opet isto.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Posle novog update, kada je poziv na aplikaciji ne prikazuje mi ID pozivaoca ukoliko mi je broj nepoznat. Ako mi je broj u imeniku prikazuje se, da li je kod drugih isto tako? Aplikaciju sam reinstalirao i ponovo registrovao, odobrio sve dozvole ali opet isto.

Meni u staroj verziji aplikacije nije radilo sada radi identifikacija bilo da zovem ili me zovu.E sad nije me jos niko zvao sa nekog drugog broja kojo mi je nepoznat pa da vidim dal pokazuje broj.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Da li je moguće, jedno isprave, drugo pokvare, stvarno ne prikazuje ID kada se broj ne nalazi u imeniku. Dakle, bukvalno ništa, samo obaveštenje na koju liniju ide dolazni poziv.

Potvrđujem kada broj koji nemamo u imeniku, a zove nas to je zona sumraka ili se javljaš ili ne...
a02bdc2a1787e194f9f76bdbc54fd5e0.jpg
6d0be8ffb4e74e873c350ed16cf6b05b.jpg

Nadležne službe su upoznate sa navedenim problemom i rade na rešavanju istog. Uskoro će biti još jedno ažuriranje.

Da li negde postoji informacija koja je brzina protoka podataka posle potrosenih 40gb?

Bilo sad ažuriranje sve popravljeno i radi.

Nije baš sve, još uvek stoji O2.TV umesto B92[emoji23]

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Kad odgovarate na poziv kroz ovu novu 2put unaređenu aplikaciju, da li odmah aktivira razglas umesto slušalice, ili je to samo kod mene?

Vidim u USSD meniju da su konačno pustili voicemail! Zna neko koji je broj za preslušavanje govornih poruka? Kada isključim telefon i pozovem Globaltel broj sa drugog broja, govorna pošta se uredno javlja. Nakon ostavljanja poruke, stigne obaveštenje o novoj poruci, gde stoji link za preslušavanje preko neta ali nema broj za pozivanje voicemail-a.

Gledam malo prepaid zbog neta, ispada Globaltel najpovoljniji, 5gb za 300 din?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Gledam malo prepaid zbog neta, ispada Globaltel najpovoljniji, 5gb za 300 din?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Što se toga tiče jeste, sad popravili i aplikaciju i ne mogu da se žalim, pre bilo katastrofa... Plač majke božje, sad radi sve ok

A za sto je potrebna njihova app? Ne radi esim bez aplikacije?

Ima li neko problem sa prikazom potrošnje u aplikaciji? Kad sam prvi put u app, mogao sam da vidim potrošnju. Nakon toga sam na sajtu promenio broj, restartovao fon, broj dodeljen, ali čim uđem u app, izbaci "network is unreachable" na kratko i pod active package neće ništa da prikaže. Net normalno radi, a i pozivi.

Meni se desilo letos. Proradilo posle nekoliko dana. Posledica je bila da mi je sedmodnevni paket za minute ostao aktivan mesecima.
Koristim ih samo za VoIP u inostranstvu, a ni to uvek, pa ne trošim često, ni mnogo.

Znači da čekam i nadam da će se rešiti samo od sebe. Hvala na odgovoru.

Ima li neko problem sa prikazom potrošnje u aplikaciji? Kad sam prvi put u app, mogao sam da vidim potrošnju. Nakon toga sam na sajtu promenio broj, restartovao fon, broj dodeljen, ali čim uđem u app, izbaci "network is unreachable" na kratko i pod active package neće ništa da prikaže. Net normalno radi, a i pozivi.

Poštovani, potrebno je da se izlogujete iz aplikacije, obrišete cache memoriju, zatim se ponovo ulogujete sa izmenjenim brojem.

Ako odeš lično vrlo brzo, ali sad ne znam da li i kako rade.
Inače, šalju kurirom papire koje treba da potpišeš.

Za koliko vremena se dobije odobrenje za master card?

Poštovani, kada ispratite sve korake u aplikaciji, na kućnu adresu Vam dostavljamo Izjavu o statusu funkcionera koju je neophodno da popunite i potpišete. Trenutno se sva dokumenta šalju jednom nedeljno, odnosno ponedeljkom. Kada se Izjava vrati, MasterCard će biti aktiviran.

Da li moze da dostavite izjavu mejlom i da se potpise elektronskim potpisom sa LK koji je izdao MUP i da se potpisana izjava vrati mejlom.

Ja sam ovako potpisivao dokumenta iz banke, otvarao devizni racun, bez da sam isao na salter banke.

Poslednja izmena:
Da li moze da dostavite izjavu mejlom i da se potpise elektronskim potpisom sa LK koji je izdao MUP i da se potpisana izjava vrati mejlom.

Ja sam ovako potpisivao dokumenta iz banke, otvarao devizni racun, bez da sam isao na salter banke.

Poštovani, svesni smo te olakšice ali nažalost elektronski potpis nije moguć zbog identifikacije korisnika, odnosno uvida u ličnu kartu od strane kurira.

Poslednja izmena:
Poštovani, svesni smo te olakšice ali nažalost elektronski potpis nije moguć zbog identifikacije korisnika, odnosno uvida u ličnu kartu od strane kurira.
Vrlo zanimljivo, veće poverenje u kurira koji će kao da identifikuje nekoga, od sertifikovanog elektronskog potpisa koji je validan za overu bitnijih i vrednijih dokumenata

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

• Like
Reagovanja: mnt
Vrlo zanimljivo, veće poverenje u kurira koji će kao da identifikuje nekoga, od sertifikovanog elektronskog potpisa koji je validan za overu bitnijih i vrednijih dokumenata

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Nažalost, postoje definisane procedure za verifikaciju i registraciju za opciju MasterCard. Verujemo da će u nekom narednom periodu kada nam nadležne institucije odobre drugačiju proceduru biti omigućen i elektronski vid verifikacije korisnika.

Totalni paradoks. Cudno da sertifikovani elektronski potpis nije validan.

Mozda je bilo price, ali da ne listam unazad, dobio sam karticu Globatela sa internetom, ali nemam mogucnost da internet podelim sa drugima. Hotspot disable-ovan. *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*no ogranicenje na svim karticama globatela?

Društvo, ako imate zvaničnu reklamaciju, šaljite je zvaničnim putem. Ako želite nekoga da napušavate, nemojte to da radite, nije kulturno.
Globaltel ima svoje mane, ali doneli su i neke nove stvari, a jedna od njih je prisustvo na forumu kao dodatni kanal komunikacije i svaka informacija koju podele je korisna.

Vrh Dno