Flat internet jedino uz neki FUP.
.
Da dodam i ja: pored imenika koji ne izbacuje identifikaciju pozivaoca problem je i sa sms registracijama na email servosima (gmail i sl.). Slazem se za TV i dodao bi prrdlog da se omoguci i chromecast videa.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
SMS poruke za sve servise koje ste naveli funkcionišu.
ovo i mene interesuje jer uzeo bi za laptop jos jednu karticu posto ima ugradjen 3g modem.Za transfer kredita kada ce biti omogućeno i u app? Da ne moram da uvek ubacujem karticu da bih slao kredit na drugi broj
ovo i mene interesuje jer uzeo bi za laptop jos jednu karticu posto ima ugradjen 3g modem.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Mogu potvrditi da servisi ne funkcionišu u šta sam se danas uverio.Poštovani, protekle nedelje je zvanično sklopljen ugovor i sa Poštom Srbije. Sve usluge sada funkcionišu nesmetano.
Sa postom ne radi jos, jer nisam dobio poruku o uplati preko postneta
Zbog cega ne mogu da prebacim kredit na drugi globaltel broj?
Pise mi doslo je do greske, molim pokusajte kasnije. Probao vec dvaput. Broj je nekadasnji telenor, koji je prebacen u globaltel. Ima li to neke veze? Hteo sam 90 din da prebacim.
Probao obrnuto, sa drugog na taj prvi da posaljem, to ne moze jer je iznos koji sam hteo da prebacim manji od 50 din. Jel radi ista vezano za globaltel kako valja?
Kolika je minimalna dopuna? Juče mi radnik na kiosku reče 200 dinara, a ja u glavi imam nešto kao da je bilo 100. Jel tu nešto menjano u zadnja 3-4 mes.?
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Ovo je već viđeno, tvrde da sms-ovi rade a zapravo rade selektivno, kako kome. Iz mog iskustva sa identičnim problemom u trajanju od preko mesec dana mogu samo da savetujem da batalis i predjes u drugu mrežu ili uzmeš karticu druge mreže za sms servise a ovu globaltel koristiš za sve ostalo (ukoliko ti sve ostalo odgovara).
Sramotno je kako support ovde odgovara selektivno na pitanja.
I mene, cini mi se za voicemail vec postoji, samo ne znam kako se aktivira, da poziv na cekanju isto da se omogući, valjda sve u svoje vreme
Pozdrav! Gde si pronasao info da voicemail mozda i postoji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari