Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Da. Održavam par brojeva i 1 neće preko app da se aktivira dopuna. Ako je u app aktivirano "automatska dopuna" to radi bez problema. Možda će morati jednom da se odradi dopuna sa te kartice možda i pozove call centar ali onda nakon aktivacije automatske dopune dalje je samo bitno da ima para na tom broju.
Nije bas tako ! Meni je na 3 broja bila ukljucena automatska obnova i danas je na jednom broju trebalo da se obnovi. Stigao mi je sms da je moj fripejd deaktiviran. Pogledao sam u aplikaciji i video da su mi sva tri broja deaktivirana. i onda sam zvao globaltel sa sva tri broja da ih ponovo aktiviraju. Srecom da mi nisu falili gb, ali na dva broja su mi pakete obnovili 7 dana ranije. Do sada nisam imao slicnih problema, ali bilo je slucajeva par puta da mi pred obnovu paketa skinu 80-90 dinara, dovoljno da se ne moze obnoviti paket. Zato kontrolisite stanje na dan obnove paketa jer su nepouzdani.

Nije bas tako ! Meni je na 3 broja bila ukljucena automatska obnova i danas je na jednom broju trebalo da se obnovi. Stigao mi je sms da je moj fripejd deaktiviran. Pogledao sam u aplikaciji i video da su mi sva tri broja deaktivirana. i onda sam zvao globaltel sa sva tri broja da ih ponovo aktiviraju. Srecom da mi nisu falili gb, ali na dva broja su mi pakete obnovili 7 dana ranije. Do sada nisam imao slicnih problema, ali bilo je slucajeva par puta da mi pred obnovu paketa skinu 80-90 dinara, dovoljno da se ne moze obnoviti paket. Zato kontrolisite stanje na dan obnove paketa jer su nepouzdani.
Otkad je mts preuzela i nova ova globaltel aplikacija od tada sve nizbrdo..

Ja danas proveravao Globaltel aplikaciju da proverim stanje kredita , minuta i gigabajta.Imam paket 1 gb i 50 minuta razgovori.Preko tog broja sam zvao svega nekoliko puta tako da se nakupilo tokom par godina i minuta i gigabajta.Do pre par dana stanje minuta je bilo neograniceno, a danas svega 57 minuta. Gigabajti su ok. Zvao ih i pisao mail podrsci a oni mi tvrde da je nemoguce da sam imao neogranicene minute razgovora i da je to verovatno bilo prikazano kad zovem globaltel broj. U glavnom nisu uvazili reklamaciju, a ja nemam nacina da dokazem.

To se verovatno desilo 20. novembra.
Poslao sam ti moj prigovor i način dokazivanja u dm.
Naravno, ratel u cc.
Beskonačni minuti u app se verovatno pojave kada minuti predju 1000.

Ja danas proveravao Globaltel aplikaciju da proverim stanje kredita , minuta i gigabajta.Imam paket 1 gb i 50 minuta razgovori.Preko tog broja sam zvao svega nekoliko puta tako da se nakupilo tokom par godina i minuta i gigabajta.Do pre par dana stanje minuta je bilo neograniceno, a danas svega 57 minuta. Gigabajti su ok. Zvao ih i pisao mail podrsci a oni mi tvrde da je nemoguce da sam imao neogranicene minute razgovora i da je to verovatno bilo prikazano kad zovem globaltel broj. U glavnom nisu uvazili reklamaciju, a ja nemam nacina da dokazem.
Jesi imao više od 1000 minuta? Nisi uradio nikakav skrinšot aplikacije, sms proveru stanja?

Jesi imao više od 1000 minuta? Nisi uradio nikakav skrinšot aplikacije, sms proveru stanja?
Na zalost nisam jer mi se to nikada ranije nije desavalo, a imam tu karticu od samog pocetka postojanja globaltela kao provajdera. Sada sam to uradio ako mi se to ponovi da mogu dokazati.Podneo sam prigovor ratelu pa cu videti sta ce im reci.
Imao sam sigurno preko 1000 minuta jer sam preko tog broja vrlo retko zvao i on mi je koristio uglavnom za internet a karticu sam redovno dopunjavao najmanje 5 godina redovito svaki mesec

Ja sam registrovao na mts štandu u Immo centru.

Na zalost nisam jer mi se to nikada ranije nije desavalo, a imam tu karticu od samog pocetka postojanja globaltela kao provajdera. Sada sam to uradio ako mi se to ponovi da mogu dokazati.Podneo sam prigovor ratelu pa cu videti sta ce im reci.
Imao sam sigurno preko 1000 minuta jer sam preko tog broja vrlo retko zvao i on mi je koristio uglavnom za internet a karticu sam redovno dopunjavao najmanje 5 godina redovito svaki mesec
Na osnovu tvojeg iskustva, nažalost, moraću da obraćam pažnju na sabrane minute i gigabajte u narednih godinu dana, koliko budem koristio mega plan na drugom prenetom broju u A1. Redovne skrinšotove aplikacije i sms poruke o stanju na broju.

Na osnovu tvojeg iskustva, nažalost, moraću da obraćam pažnju na sabrane minute i gigabajte u narednih godinu dana, koliko budem koristio mega plan na drugom prenetom broju u A1. Redovne skrinšotove aplikacije i sms poruke o stanju na broju.
Samo da javim da su me danas zvali iz teh. podrske globaltela i priznali gresku. Vratili su mi 600 minuta razgovora i izvinuli se na neprijatnosti koju sam dozivio.Sad bas ne znam koliko je tacno bilo minuta ali bitno je da su rekli da je njihova greska.

Twitch SMS verifikacija ne radi ima pola godine pa cak i vise sigurno. Ne mogu uci na svoj nalog nema sanse, nikad nece da stigne SMS sa kodom a pre godinu i vise, svaki put stizalo bez problema :D

Probao sam i ja sada testa radi i ni meni ne stiže

Da li je moguće registrovati globaltel broj u mts poslovnici?
Moguce a moguce i putem Web sajta od kuce,ja sa aktiviro bonus dobrodoslice.Time je sim kartica aktivirana kupljena na kiosku,kliknuo na Moj Nalog sms-om mi stigao pin kod 4 cifre uloguhes se i odmah ispod pise recimo Registruj Broj.Kliknes na to popunis formu i za 2-3 dana,stigne u postu 2 paoira potpises...jedan se vraca njima postom drugi ostaje tebi.Posle 2 drana pogledam na sajt,i pise Registrovan,sve lagano prakticno od kuce Laptopom bez po muke :)

Moguce a moguce i putem Web sajta od kuce,ja sa aktiviro bonus dobrodoslice.Time je sim kartica aktivirana kupljena na kiosku,kliknuo na Moj Nalog sms-om mi stigao pin kod 4 cifre uloguhes se i odmah ispod pise recimo Registruj Broj.Kliknes na to popunis formu i za 2-3 dana,stigne u postu 2 paoira potpises...jedan se vraca njima postom drugi ostaje tebi.Posle 2 drana pogledam na sajt,i pise Registrovan,sve lagano prakticno od kuce Laptopom bez po muke :)
Ili još jednostavnije (Registracija kao kod MTSa sa Video identifikacijom)

Moze to i bez odlaska bilo gde, samo kada bi malo mozak oni ukljucili,ako imaju sta da ukljuce.:)

Nisam uspeo da nađem u temi, izvinite ako se pitanje ponavlja, preneo bih broj iz Globaltel mreže u A1, na freemium paketu sam i imam preko 3000 din kredita, šta se dešava sa kreditom prilikom prenosa broja? Hvala!

Zeleo bih da registrujem jedan Globaltel broj preko njihovog sajta.
Da li sve zavrsava na sajtu (kao kod Yettel-a) ili moraju da se salju neki papiri na potpisivanje?
Ako je druga opcija u pitanju, bolje mi je da ga registrujem u mt:s poslovnici.

Žena je nedavno registrovala broj preko sajta i jedne njihove aplikacije na telefonu. Slika se lična karta ili pasoš i brzo bude gotovo.

Jel salju pin kod smsom? Meni je kartica u ruteru na drugoj lokaciji.

Da li je potrebno slikati lice ili je dovoljno da se slika samo licna karta?
Da li si to odradio putem sajta ili aplikacije i da li se odmah dodeljuju oni Bonus gigabajti?
Neko je na ovom forumu pisao da i posle online registracije salju papire na potpis. Da li je to tacno?

Sada je automatizovano. Ne šalju više ništa na potpis. Ja sam jesenas registrovao broj i meni su slali. Sada više ne mora.
Preko sajta se vrši registracija.
Proces kreće tako što verifikuješ broj telefona. Onda će ti preporučiti da registraciju nastaviš sa telefona zbog slikanja dokumenata. Uzmi sa rezervom jer se ne sjećam tačno, ali dobićeš link za posebnu aplikaciju kojom ćeš nastaviti proces ili ćeš iz pregledača na mobilnom nastaviti isti.

Pripremi očitanu ličnu kartu ukoliko je sa čipom ili pasoš.
Mi smo koristili pasoš.
Ispratiš korake i bude gotovo brzo. Bitno je da dobro slikaš dokument.
Odmah ti odobre 20GB interneta i u Globaltel aplikaciji ti bude prikazano da je broj registrovan.

Pojednostavili su i automatizovali proces maksimalno. Kao što sam rekao, meni su slali poštom i to je trajalo skoro dve nedelje da pošalju.

Stiglo danas postar doneo na potpis. 22/12/2024 zvao danas potpis
Nisam znao da moze online
281623e7-a36d-4493-8193-fe383e08b706-1_all_70947.jpg

Kad je krajnji rok za registraciju kartica, meni jedna u ruteru selu, samo zbog kamera al zavejao sneg nema prilaza bar neko vreme....

Nazad
Vrh Dno