Ma izgleda svima prešlo to u navikuTaj kod GRAWE posebno često "guta" ambalažu.
Ma izgleda svima prešlo to u navikuTaj kod GRAWE posebno često "guta" ambalažu.
Dzabe saljes, ja slao vise puta na njihovu email adresu za podrsku, niko ne odgovara. Krajnji neprofesionalizam!!!Pre nedelju dana sam ubacio u reciklomat na cupruji 65 flasa ukucao svoj broj za kredit i nikad mi nije doslo nista na globaltel,koga kontaktirati?
Ovde je džabe pisati.
- Prijavi poteškoće u radu reciklomata pozivom na 0677-1234 ili pošalji email na [email protected]
pa moj savet je da na 15tak flasa prekines uneses kredit pa nastavis.. ja tako radim..istina ja nemam nikad 60+ komada..ali ako dodjem sa tipa 30tak flasa podelim to na dva dela...ne pisem nikom ako mi neku progura flasu i slPre nedelju dana sam ubacio u reciklomat na cupruji 65 flasa ukucao svoj broj za kredit i nikad mi nije doslo nista na globaltel,koga kontaktirati?
Funkcioniše svuda gde su postavljeni, a o trenutnom statusu svakog reciklomata korisnici uvek mogu da se informišu putem linka http://reciklomat.rs/Funkcioniše li ovo još uvek, igde?
Pogledati snimak kako se dopunjava busplusZanimljivo da nigde ni ne piše tačno uputstvo za upotrebu ni na sajtu ni ovde nisam našao a pročitao sam celu temu. .
Ne znam kada su menjali. Prestao sam da koristim u jednom trenutku jer je postalo besmisleno, ali sada cu ponovo da pocnem.Ne znam na sta mislis kad kazes da je sad promenjen nacin tarifiranja... Koliko znam isto je kao i pre tipa 6 meseci (ili koliko vec) kad su promenili, sem ako skoro nesto nije menjano. Koliko znam, sad je 5din za personalizovane i 1din za nepersonalizovane.
Sto se tice personalizovanih, tebi se sustinski puni kredit na kartici koji ce u trenutku kupovine busplusa za naredni mesec posluziti da se umanji racun za taj iznos koji si sakupio na kartici.
Tu smo.Jel ima nekog sa @Globaltel Support, ranije sam pisao da mi je reciklomat 'pojeo' ambalazu bez dopune, niko se nije oglasio. A debile koji lome displeje po reciklomatima bih polomljene poslao mami i tati da ih prevaspitaju![]()
Molimo te da nam se javiš u privatnoj poruci. Želeli bi smo da pokušamo da pomognemo26.10. sam ubacila flase u vrednosti za oko 700rsd kredita koji mi nije pripisan, iako reciklomat nije izabcio nikakvu gresku, samo se promenio ekran i to je bilo to.
Radi se o reciklomatu kod Tempa na Adi izmedju 16:30 i 16:50. Od tada pokusavam da dobije pomoc mejlom od Reciklomata, ali kao da se ne razumemo bas najbolje.
Moze li neko iz @Globaltel Support da mi pomogne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari