Šta je novo?

[GLASANJE] [Nagradna igra] Napravi video o ASUS Core Unlockeru i osvoji nagradu !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam glasao za Demiosa

Bakuta FTW :D

demios +1

Covek ne samo sto je sebe iscimao, vec je iscimao i babu.

Po meni je to odluchilo za koga cu da glasam. Da se bilo ko drugi odluchio da iscima babu, glasao bih za njega.

:wave:

Ne bi' imao nista da dodam, IT baba je presudila :), nadam se da ce se posle ove price pojaviti i druge IT babe :D.

Poslednja izmena:
+1 za korisnika demios

Btw mislim da je stara zasluzila jedan Dragon F1 :p

Glasao za Andragona.
Svi su extra prezentovali ali Andragonov fazon me asocira na one prezentacije na TV emisijama o IT i uvek se obradujem kad vidim taj fazon.

Glasao za Deminos.
Najbolja ideja, a to je najvaznije u reklami :)

Glasao za Demios-a i to po principu eci peci pec, jer sam se dvoumio između Demios-a i Andragon-a. Jedino što mi se nije svidelo kod Andragon-a je muzika. Gde je samo nađe?

Moj glas je za demiosa zbog originalne ideje :)

Glasao za Demios-a i to po principu eci peci pec, jer sam se dvoumio između Demios-a i Andragon-a. Jedino što mi se nije svidelo kod Andragon-a je muzika. Gde je samo nađe?

Haha sta cu kad sam stara skola.... Arman Van Helden ***a :p :wave:

Obrazlozenje, Glasao sam za andragon-a iskljucivo zato sto je odradio otkljucavanje korak po korak, a ne kao neki samo bios i to je to. toliko

Glasao za original ideju => bakica je presudila !

Svaka cast androgonu, ali meni je veca fora to sto demiosov video pokazuje da nemoze svaki procesor da se otkljuca. Nije asus izmislio otkljucavanje jezgara, vec jedini potencira isto, i njihov "magicni" switch. Ako procesor moze da radi kao x4, radice na svakoj ploci koja ima acc i potrebni sb chip. Bas zbog toga moj glas ide demiosu i naravno zbog komicnog prezentovanja.

Demios-baba je objasnila, vrh je fora sa babom:D

za demiosa. zasto? iz dva razloga:

1. obecao mi je telefone babinih drugarica :smoke:
2. uvek me korupmira cokoladom kada mu izjurim neki hardver :)

HAHAHAHAHAHAHHAHA :) prajsles glas definitivno otisao za Demios. Odlican klip.

Ala se mišljenje i "ukus" foruma degradiraoooo...

"Panem et circenses est."

Mislim da sam vam ovom jednom rečenicom sve rekao a ko razume, shvatiće!!!

@neogeo

imam i ja za tebe jednu.

"De gustibus non est disputandum" ;)

probao sam da skapiram shta si ti hteo svojom da kazesh, ali nisam uspeo, mozda neko drugi jeste.

Nadam se da je svima jasno posto sam indirektno poveo prichu o baki da su barem 3 pin-a sa procesora moja...

Sale naravno nikad dosta, a neogeo ne budi na kraj srca...ta recenica postoji ne pre ovog foruma nego i pre foruma u Rimu, tako da leba i igara sto se mene tice je apsolutno legitimna stvar na ovoj pijaci, pardon - forumu :d

mozesh da hejtujesh hype koji je nastao zbog babe, ali takodje respect mora da postoji jer je prilozhio situaciju koja u mnogo sluchajeva moze da se zadesi kod ljudi koji pojma nemaju revizije batch-eve i ostale "magije"... onaj ko zna za batch zna i za opciju aktiviranja jezgara itd itd itd...

Demios - simpatično. :)

demios - genijalno, priceless :D, vidim ja da ce ovde bakica osvojiti Asus Crosshair IV :p

Jа сам гласао за Андрагона. Размишљао сам да ли Демиосу да дам глас, пошто је баба ФТВ :D, али превагнуо је што је Андрагонов урађен са више труда.

Иначе, честитам свима.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno