Šta je novo?

[GLASANJE] [Nagradna igra] Napravi video o ASUS Core Unlockeru i osvoji nagradu !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Space

Slavan
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
440
Završeno je postavljanje video materijala o ASUS CORE UNLOCKERU (više o tome na ovom LINKU). Svi članovi koji su bili registrovani do 30.novembra imaju pravo da glasaju. Posle glasanja glasači su dužni da ostave i komentar zašto su glasali. U slučaju da po završetku glasanja bude identičnih brojeva glosova, Benchmark će odlučiti kome će dati svoj glas presude. Glasanje traje 10 dana tj. do 10.12.2010.

Neka najbolji pobedi :D

Core Unlocker - Maximuss
[YOUTUBE]Li1MWsouldQ[/YOUTUBE]

--------------------------------------------------------------------------

Core Unlocker - Demios
[YOUTUBE]-aVoFnkUfbE[/YOUTUBE]

--------------------------------------------------------------------------
Core UnlockerR - bfstefan
[YOUTUBE]2cfZD2ovsgI[/YOUTUBE]

-----------------------------------------------------------------------------
Core Unlocker - Andragon
[YOUTUBE]na0jygne4IE[/YOUTUBE]

-----------------------------------------------------------------------------

Core Unlocker - H-nitro

Poslednja izmena od urednika:
jel ovde treba da se obrazlozi zashto sam glasao?
ako da.
glas za andragona, kao shto sam i rekao ranije, jednostavno profi, edukativno, detaljno, a bez previshe nepotrebnih informacija itd, i ostali su super, ali nijanse odluchuju ;)

Glasao sam za prvi jer mi je najjednostavnije i najprostije objašnjen :) Nema loženja nepotrebnim tehnikalijama i product sheetovima, lepo se vidi kako se to jednostavno uradi i to je to.

Poslednja izmena:
Andragon +1 jer je profi odradjen video sa pojašnjenjima od samog početka. Znači totalno profi i jasno.

Moj glas Andragon-u........detaljno objasnjeno.....samo tako nastavi!!!

andragon je sazeto, vizuelno i detaljno objasnio!!!
extra video!!!

Molim malo paznje ..

Izvinjavam se sto upadam, ali samo da podsetim na ovaj citat :

Spacemaster je napisao(la):
Svi članovi koji su bili registrovani do 30.novembra imaju pravo da glasaju. Posle glasanja glasači su dužni da ostave i komentar zašto su glasali.

Ne znam da li ce svi zeleti da ostave komentar, ali bilo bi jako pozeljno. Takodje glasanje za sebe samog bi bilo glupo i _______.

Svi "neregularni" glasovi ce biti ispravljeni tj. vec i jesu. Toliko.

Covek ne samo sto je sebe iscimao, vec je iscimao i babu.

Po meni je to odluchilo za koga cu da glasam. Da se bilo ko drugi odluchio da iscima babu, glasao bih za njega.

:wave:

Za postovanje je svakako :D. Ja sam glas dao Maximuss-u iz razloga sto mi njegov rad daje neki najbolji odnos jednostavnosti i efikasnosti, a mislim da je to najbitnije.

Glasao sam za andragona. Odlicno odradjeno, nekako naj jasnije.

Ti si u stvari ovde gledao neku vrstu bang for buck-a, dok je meni bitna samo buck-a :d

Salim se ja malo naravno, pa evo zasto sam glasao za njega. Zato sto mu se upravo desilo ono sto moze SVAKOME da se desi a "ne potencira se" - neispravna jezgra.. I sta cemo sad??? Nishta, bitno je da smo ih otkljuchali i to je skroz ok, ali nemoj da bi se neko istripovao da plocha brljavi ako je problem u stvari - procesor.

To je takodje edukativni momenat po mom mishljenju.

Mislite o tome.

Covek ne samo sto je sebe iscimao, vec je iscimao i babu.

Po meni je to odluchilo za koga cu da glasam. Da se bilo ko drugi odluchio da iscima babu, glasao bih za njega.

Vrh! :D

Ne racunajuci demiosa, moj glas bi isao maximusu,zbog jednostavnosti i bez suvisnih podataka kao sto je neko vec rekao,medjutim cela ova stvar ima naglasak na jednostavnost otkljucavanja dodatnih jezgara sa ovim asusovim plocama sto je demisos najbolje prikazao u njegovom komicnom videu. :D
Zato glasam za njegovu prezantaciju tj za simpaticnu bakutu sa "srafcigerom"

Meni je nekako Maximusov video najbolje resen, bez viska informacija.

+1 za demios-a

kako sam se nasmejao... :))))

time sam se i vodio. moj moto je bio da "na asus plochama i moja baba moze da otkljucha procesore" :) ali jednostavno, to ne mora uvek i da znachi i da ce ta jezgra da rade kako treba tj hteo sam da budem surovo realan (a sa druge strane da to provuchem kroz shalu), a ne kao shto neki vole da kazu kako na asus plochama je otkljuchavanje hardversko :D:D ovaj cpu se identichno pokazao i na MSI plochi od 50e.
svestan sam toga da mi je video realno za 2+/5 shto se tiche kvaliteta, sadrzaja itd, ali moj adut su ideja i iskrenost ;)

Evo da i ja bacim neki koment. Konkurencija je jaka,zelim svima srecu.
Kao sto sam rekao Demios ima orginalnu ideju i svaka cast.
Ja sam ovo razumeo na nacin da treba da prezentujem plocu,dakle da se neko odluci da je kupi,u samom zadatku tako pishe,zato sam stavio njene karakteristike

treba da naprave video materijal u vidu tutorijala ili edukativnog uputstva vezanog za sledeće čipsetove ASUS matičnih ploča: AMD 870, 880 ili 890.

Tu sam izgubio i puno vremena,jer dzabe ako ti imas plocu a kupish x2 245 koji 99.9% ne moze da se otkljuca,iz tog razlogga sam dodao i listu procesora kod kojih je najveca verovatnoca da se mogu otkljucati.

U drugom delu je princip i nacin otkljucavanja,a da je samo pisalo zadatak otljucavanje to bi moglo vrlo brzo i lako da se snimi.
Hvala za sve one koji su glasali za mene i poz za one koji imaju nameru da glasaju. Neka najbolji pobedi!!!

Poslednja izmena:
Za postovanje je svakako :D. Ja sam glas dao Maximuss-u iz razloga sto mi njegov rad daje neki najbolji odnos jednostavnosti i efikasnosti, a mislim da je to najbitnije.

Upravo tako! Odlično izabansiran review! Kvalitetno, sažeto i ****tačno!
Pravi profi review :guitar:

moj glas ide demiosu...potencijal u tom videu puca na sve strane sto od babe overklokerke,sto od samog moto-a klipa..sve u svemu fantasticno i sve to naravno zacinjeno smehom :)

+1 za Andragon
i ostali su dobri samo njegov rad je po mom misljenju najedukativnije prikazan na jednostavan i slikovit nacin .

+1 za andragona,pretio mi je :(
Shalu na stranu,mnogo,mnogo truda je ulozeno :)

Demiosova baba je objasnila :)

gas za Demiosa iz razloga sto sam se odvalio od smeha bakica je zakon ako je mogla ona da otkljuca na ASUS Core Unlockeru onda moze i moj klinac axaxaaxaa

Glas za Demiosovu baku.
Eto lako i jednostavno klokovati na ASUS-u, mogu i bake o deke.
PS:Ako kupite Asus nece niko mocu da vam kaze klokujes ko moja baba:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno