Šta je novo?

gitara i komp

mirzallica je napisao(la):
Meni ovo super zvuci...
Ako ti nije problem navedi sta si sve tacno koristio. Gitara, zvucna kartica, programi sve, ama bas sve :)

Pozdrav...

Gitara (olp Petrucci model sa diMarzzio Fred i puf Joe magnetima (u celoj stvari je korircen puf Joe)) u mAudio FastTrack pa Guitar Rig. U GR-u sam napravio svoj patch. Ako imas GR javi pa cu da vidim da uploadujem preset.
POz.

Vlaad, ovaj software nazalost neces naci u Srbiji. Jedino mi pada na pamet prodavnica star music ili tako nesto, iznad Slavije. Ne znam tacu adresu :( Oni mogu svasta da naruce iz Evrope pa porazgovaraj sa njima.
Guitar Rig mozes da uzmes od ovlacenog distributera u Zagrebu ako imas nekog tamo.
Z.

Mislis Sky-music. Znaci, telefon u sake i tetka u Parizu...

Muzzy, mozes da uploadujesh tvoje prezete da vidim sta si stvorio? :)
Meni Guitar Rig 2 sasvim korektno zvuci s obzirom da je zvucna integrusha teska, a za latency - sve je stvar navike :d .Koristim gitaru Jackson hum-sin-sin(oko 21 'iljadu dinara sada) i zvuk je prilichno podnosljiv i na jacoj distorziji sa latencyem oko 13 ms, nista strasno. Ne bi ja to ni koristio da imam pojachalo, ali sta ces, socijala :d
P.S. Muzzy ti to sviras na onom uploadovanom mp3? you got some skillz man :guitar: :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno