SomiKnight
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.06.2005
- Poena
- 645
Hm, pazi stvarno da mi nisi rekao ja ni ne bi probao ponovo, a nije mi radilo ranije, snimao mi samo cist zvuk, ko zna sta sam bio cackao. Hvala.
PoisonFree je napisao(la):ma sb live je vise nego dovoljan za takve stvari. stavis mu kx drivere i uzivas.
koliko je delta 1010, jesi razmisljao o emu 1212m?
obric je napisao(la):Ljudi sta kazete na Terratec PHASE 22 imam je i prodajem je
obric je napisao(la):Ljudi sta kazete na Terratec PHASE 22 imam je i prodajem je
SomiKnight je napisao(la):@PoisonFree
Svojevremeno sam probao kx drajvere i odustao sam od njih. Inace oni su verovatno ok za one kojima bas treba malo cistiji zvuk ali pitanje je da li se i to dobija sa obzirom da novi creative drajveri imaju dobar rejting. U svakom slucaju sa njima se gubi EAX i 3D zvuk u igrama sto je jedina prednost creative kartica u odnosu na druge tako da je onda u startu bolje uzeti drugog proizvodjaca. Inace creative drajveri imaju ok ASIO drajver, kao sto smo rekli 7-10ms radi bez problema.
MAD_MUzzY je napisao(la):Nije jos izasao.
LJudi shvatite da ako hocete da snimate gitaru na PC-u bilo amaterski/poluprofi sta god, morate imati kartu sa instrumentskim ulazom i preampom. U protivnom zvuk koji snimite nece biti ono sto zaista izlazi iz instrumetna (da ne sirim pricu). Ovaj M-audio fasttrack je najjeftinije resenje.
http://muzzy.projectlc.org/UpinSkywip2LQ.mp3 - evo kako to zvuci (mada je 64k mp3) Guitar Rig 2 naravno
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari