Šta je novo?

Gigabyte MA770T-UD3P

Nikako iz wina. Imas sigurno negde upustvu na sajtu proizvodjaca ( kao na MSI sajtu ) kako to uraditi sa usb-om.
 
Btw, zna li neko zasto je prestao da mi radio AMD Overdrive (tacnije opcija auto clock), posle promene biosa? Nije da mi treba, cisto me zanima... :)
 
Ne moguce je pogresno prikljuciti i ako su samo 4 pina u pitanju. Kopcu okrenes gde treba i profil ce odgovarati samo odredjenim pinovima.

Da li moze da se prikljuci neki 8 ili +4 pinski adapter za nas koji imamo samo 4 pin na napajanju i ako da gde da se kupi?
 
)
Kako da flesujem bios bez flopija, jel moze nekako iz wina??

Slobodno ga flešni iz wina, nema razlike, samo ćeš morti (naravno :p) da ponovo pokreneš računar. Imaš na cd od ploče gigabyte aplikaciju koja sluđi baš za to. Svaki proizvođač ima aplikaciju još i ha haj... Skini poslednji BIOS u sa sajta u zavisnosti od tvoje revizije i već ćeš se snaći da flešneš stari ;)
 
Koliko je to rizicno :)
 
Poslednja izmena:
Posto kupujem novi kompjuter interesuje me vase misljenje o slicnostima ili razlikama ove ploce sa asusom p5ql-e,jer su mi one ostale jedina nedoumica.
 
uzmi ovu plocu,jer je pred njom buducnost i mogucnost nadogradnje nove generacije procesora kao i podrska za ddr3 memoriju,dok je ta intelova ploca za starije 775 socket procesore koji se vise ne proizvode.

ovu plocu iz naslova teme obavezno kupi ako vec imas para i treba ti dobra ploca.
 
Mislim da ce ti se rasplakati CPU ako ga stavis u plocu a ne ukljucis je odma' :d:d:d

Naravno da nece smetati. Mislim, zasto bi smetalo??

Ok, pretpostavljam da si novi u tom svetu racunara i komponenti i da jos uvek ne znas mnoge stvari pa cu te pitati samo jedno: zbog cega konkretno mislis da bi smetalo procesoru ili ploci, ako bi montirao procesor na nju i tako ostavio neko vreme njih dvoje u "zagrljaju"? Nije mi namera da te "bockam", razumem da ljudi ne znaju, niko se naucen nije rodio ali cim si pitao, sigurno imas neki razlog zasto ti mislis da ce smetati pa me interesuje taj razlog.

Ako ti se moje pitanje cini drsko (nije, ne zameri mi..), zadrzi pravo da ne odgovoris :)

:wave:
 
u potpunosti si u pravu :) niko se nije rodio naucen
interesuje me da li to moze da utice na pastu koja je vec na hladnjaku.
posto sam mislio da ostavim tu sto je na njemu.
 
Montiras CPU sa hladnjakom i ostavis ga tako, posle nemas vise potrebu skidati kuler sa procesora kad ti dodje ostatak komponenti...
Nema uticaja na pastu, isto ti je da ti je i sve montirano ali ti nije ukljucen komp.
 
Vrh Dno