Y
Yoti
Guest
nemamo svi iste kriterijume, meni je 40% ATI ref fan preglasno. na koliko % drzis fanove u CF ? sve preko 30% mi je na 4870 bilo mucenje. Ovo je moje vidjenje i subjektivni dozivljaj. Nekome ne smeta ni 100% fan na 4870.
Ja ne sporim da je 4870 bolji odnos cena/performanse, ali jednostavno ne mogu da prihvatim da me neko ubedjuje da bilo kojim tweakom moze 4870 da dostigne nivo buka/temp/performanse kao GTX 280. ATI fanboys pokusajte da shvatite ima nas koji volimo top performanse i nisu nam bitni samo 3D Mark skorovi, avg fps etc...i uopste vas niko ne ubedjuje da je 4870 losiji - ODLICAN je samo je nekome GTX bolji. Da li smo mi moroni jer volimo moronfriendly drivere, tools mislim stvarno je totalno nisko i bezveze tako karakterisati ljude.
Kad sam vec kod fps ajde da bacimo malo min FPS rezultate u igrama a ne samo max FPS (maximalna brzina peglice na nizbrdici pre raspadanja).
poz
M.
Treba hteti
Malo se poigras sa BIOS-em imas tisinu i perfomansu, ali kome pricati :d
Po cemu ti bilo koga svrstavas u fanboy-a
Shvati; Ti, a, Mika i neko drugi moze da kupi GTX ili CF, neko ne, tao da umesto sto flemujete ovde i uporedjujete kartu koja kosta dve i po prosecne plate servisera u nasem vajnom IT svetu sa kartom koja je jos uvek mnogima pusti san, a pritom kosta ispod 150 Evra, molim Vas, koji fanboy-izam. ATI nudi odlicnu kartu i tacka na i.
GTX280 je mama od karte to niko ne spori :smash: Kada ste baje, ajde poradite malo za zaednicu, samo udjite u svoje profile i procitajte bar 20 svojih poslednjih postova
Kull-a razumem, covek je igrac i uzeo je odlicnu kartu, ali da je hteo da se poigra sa BIOS-e ne bi imao toliko bucne i vruce karte, a bas to je jedina mana ATI-a u ovom momentu!
Sa duznim postovanem odbijam vise da odgovaram na ove smaracke postove, upropastiste svaku temu :S:
:wave:
Poslednja izmena: