Šta je novo?

Gigabyte (i sve ostale) 4850 - prvi utisci

meni deluje da valja. uzivaj u karti ;)

hteo bih da pazarim ovu kartu i zanima me koliko troshi i dali bi izdrzhalo cm od 380w 12cm verzija..

Citat:
Citiram korisnika: oogabooga
evo sa dignutim cpu sa 2.33 def. na 3.01GHz:

Run #1- DX9 1280x1024 AA=No AA, 32 bit test, Quality: High ~~ Overall Average FPS: 56.165
Run #1- DX9 1280x1024 AA=No AA, 32 bit test, Quality: High ~~ Overall Average FPS: 57.38 <-- ovo sam malo cackao u ati overdrive za oko 3%
Run #1- DX9 1280x1024 AA=4x, 32 bit test, Quality: High ~~ Overall Average FPS: 45.44<-- def.

i na sta vam ovo lici, jos uvek sporo ili valja?

e da, cod4 sve na max, fps izmedju 105-160, zavisno od guzve na ekranu....... <--- ovo je na 1440x900

@oogabooga: to je otprilike to sto se ocekivalo.***-a,Crysis je zaeban,svaki mali skok u FPS-u je cenjen :)
Dakle 4870 baca nesto preko 20% vise nego 4850 sto je i ocekivano.Sa nekim jacim oc-om bi sigurno presao 60.

:wave:

Au kakav je potres nastao nakon pojavljivanja ove karte!
Gledam cene po amerikama i evo vec nekoliko dana 9800gtx ide za manje para od 9600GT :) Loodilo...

@oogabooga: to je otprilike to sto se ocekivalo.***-a,Crysis je zaeban,svaki mali skok u FPS-u je cenjen :)
Dakle 4870 baca nesto preko 20% vise nego 4850 sto je i ocekivano.Sa nekim jacim oc-om bi sigurno presao 60.

pa mislim da kad bih jos samo malo digao cpu, da bi otislo preko 60fps, bez da cackam grafu......
ali me je cod4 odusevio, da ne pada ispod 105fps... i to sam igrao online, sa nas 32 na serveru, znaci guzva do bola.... dim, eksplozije, rokanje......

Poslednja izmena:
ma prodaj je ti, nista ne valja.

Au kakav je potres nastao nakon pojavljivanja ove karte!
Gledam cene po amerikama i evo vec nekoliko dana 9800gtx ide za manje para od 9600GT :) Loodilo...

cene po amerikama (i kanadama :d) stvarno luduju ;)
ode 280gtx na 400-450$ :)

mogu samo da zamislim "rage" ljudi sto su ih placali 650$ :smash:

glavni "potres cena" ce se definitivno desiti nakon predstavljanja 4870x2 :smoke:

p.s. nedjo kad'ce? neki "izvori" navode sredinu, neki kraj jula dok neki pominju sredinu avgusta :trust:

ruku na srce, znaci radi sve super, ali podesiti je naspram nvidije, tu sam vec na strani "zelene"..... mnogo je to sve lepse sredjeno.... i lakse za upotrebu.....

heh, svako iskustvo razlicito, ja nikad tih problema nisam imao.... ali nema veze, bitno da smo ovo namestili vise da radi......

Posavetovao ga cuveni Guru Yoti:)P) kako da namesti sistem pa ce sada da je zadrzi. Ako nec eon, ja bih... :D:D:D

Uzgred, meni je stigao TT DuOrb koji popodne ide na montazu pa cemo videti...

Poslednja izmena:
Posavetovao ga cuveni Guru Yoti kako da namesti sistem pa ce sada da je zadrzi. Ako nec eon, ja bih... :D:D:D

Uzgred, meni je stigao TT DuOrb koji popodne ide na montazu pa cemo videti...

da znas, Yoti je kralj.... do 03.45h jutros smo se savetovali...... :)

ma on je mega kralj, nego je ati bagovit, pa nam je zato tako dugo trebalo.......

***, jednom se zivi...... a ne mora se svake godine na more.....

Cak i par za redom ako treba XD

kombinacija za kombinacijom... ja krecem na EXIT pa usput do kralja Yotija da malo jos dosteluje mashinu....... :)

aj ponesi 4870, cuvacu ti je ja dok si na egzitu:p

Meni izgorelo napajanje dok sam testirao Phenom i HD4850 :d kako sam se smejao, bilo je samo puf :smoke:
Sutra stize novo, pa idemo iz pocetka :)

spalio si corsair LOL

Samo da neko iz nVidijinog tabora ne vidi taj tvoj post.
Verovatno će razlog crkavanja naći u AMD-u :)

Nazad
Vrh Dno