Dajte neke OC rezultate sa ovom plocom
Mislio sam da je problem sa windowsom pa sam skinuo najnoviju verziju sa svim updateovima do Jula... I stavio na novu particiju, kad sam instalirao odmah sam otvorio device manager i video da se zvucna vidi i instalirao drajvere i sve radi odlicno
Sad sam se vratio na moj "stari" windows i otvorio device manager i pogledao u sound ali tamo i dalje nista, ali se setih da sam u everestu video da prijavljuje 2 uredjaja koji se vode kao zvucni uredjaji, i malo sam listao po device manageru i primetio 2 uredjaja za koje je stajalo da su PCI, kliknuo sam i isao na reinstall drajver i stavio putanju do tvojih drajvera Bocy i evo instalirao i sve radi odlicno![]()
Sad da li je bilo do drajvera ili ne, u svakom slucaju tebi mnogo hvala na uploadu![]()
@Del_boy, probacu ja sutra ako stignem da je ubacim bas sa tim kingmaxom. Prethodna verzija chipseta i te ploce (MA69G) odlicno radi sa tim kingmaxom ide blizu 1200 potpuno stabilno na 2.15V.
... (po meni suludo visoke napone su dozvolili)
a i kako da klokujem graficku jer posle instalacije najnovijih catalista ati tool ne radi dobro?
...Ima samo da se izabere HTT na 1000,800 ,400 i auto,a nema ono 5,4,3 itd????
Medjutim kasnije sam stavio i jedan veliki vent da spreda uvlaci vazduh uz ovaj sa strane sto uvlachi....i temperatura ploche je skochila na 40-41C.....
Imali neko predstavu zbog chega je to tako???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari