Znaci mora prvo drajveri sa sa diska pa posle catalyst, ne moze direktno katalyst?
Bios cu onda ubaciti F3, jer ovde Ostoja rece da je F4a bagovit.
Hm... upravo sam protrcao kros BIOS nakon update-a na F4 i pod Advanced BIOS Features nadjoh opciju Virtuelization. Nesto nisam siguran da je ranije postojala, ali ako nekog ne mrzi a jos nije update-ovao BIOS na F4(bez a), neka proveri da li ova opcija postoji i u BIOS-ima pre ovog F4.
Sve ostale opcije su i dalje na broju.....
edit: VAZNO
Slucajno sam provrteo Everest i ustanovio da F4 BIOS otkida koliko je los po pitanju performansi memorijskog podsistema. Napominjem da su tajminzi identicni u oba slucaja.
Okacio sam obe slike (sa F3 i F4 BIOS-ima), pa se uverite i sami.
Nazalost... nisam snimio bekap F4a BIOS-a (tj. jesam, al sam se zeznuo sa shift+del), ali on daje rezultate slicne, ako ne i iste kao F3.
...steta sto ne mogu da mu ocitam pravu temperaturu, ne znam na koji nacin vi to cinite?!
medjutim moj problem je da mi slika na LG 222WS treperi na nativnoj rezoluciji. Znaci na na nizim od 1680x1050 slika ne drhti, mislio sam da je mozda problem u monitoru, medjutim nije. Doneo sam komsijino kuciste i prikacio ga na LG-u slika nije drhtala. Tako da sam plocu skinuo i vratio je u servis. Nadam se da je ovo samo moja losa sreca...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari