Masni Ludak
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.04.2003
- Poena
- 619
Kakva su vasa iskustva sa ovom plocom posto nameravam da je kupim?
MaXxXiM-THE^SAiNt je napisao(la):Ploca je uzas... Kao prvo neka ti bude jasno ako imas kojim slucajem LIVE! 5.1 ploca ne raedi sa njime i LIVE! novim driverima, jer dobijas gadne bug-ove tipa : blokiranje zvuka, na trenutke i slike zajedno sa time... Ako stavis one prastare drivere za LIVE, (koji su jos bili na ononm sivom CD-u) onda radi normalno, ali pitanje je kako su stari driveri optimizovani za nove igrice??
Sledeca stvar.... Ako sada kupis plocu, verovatno ces dobiti noviju reviziju 1.2 koja nema drugi SW1 na ploci, te neces moci dici magistralu vise od 165MHZ...
treca stvar ... Ploca ima jako losu komunikaciju sa nekim Radeonima8500 tako da slika (iskljucivo kada gledas neki video-mediu divx i slicno) povremeno, svakih 20-50 sec na trenutke trza zastajkuje...
E, moze sada reci ko sta hoce, ali ja sam kroz svoje ruke propustio 20-ak ovakovih ploca minimalno, i znam sta pricam u vezi ovoga.
Posto prodajem racunare, imam vremena i "materijala" da sve potanko isprobam.
Ploca sada trenutno kosta oko 85Eura, a moja preporuka ti je da radje uzmes EPoX K9AE kt400 koja je mozda za Euro jeftinija, ili dodaj jos 20 i kupi EPoX 8RDA.
Aki je napisao(la):...nisam zanao za ovaj sw2 pa ako bi neko mogao da okaci neki gif za mesto za lemljenje bio bih jako zahvalan..
Zalemio sam samo prva dva kontakta i radi. Ne znam sta bi bilo da se spoje i preostala dva.melkor je napisao(la):Pored dip switch-a za menjanje FSB-a, imas dva kontakta na ploci (gde treba da dodje drugi ds. jelte), koja prespojis (zalemis zicicu). To bi bilo to... Lemlicu u ruke.
Pozdrav
Ja sam tako uradio (nasao na netu) i radi!!! Dakle, kao na slici...shku je napisao(la):Znaci lemi se samo prvi par kontakta do SW1 jumpera???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari