Šta je novo?

Gigabyte 3d Cooleri

GIGAFAN

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2004
Poena
319
Ovaj thread sam posle rasprave na drugom,resio da postavim i da nesto cujem i od drugih koji IMAJU 3D coolere,jer sam primetio da ih i drugi na ovom forumu imaju(po nekim fotosima).Njihovo misljenje,dobre i lose strane,temp itd.

Ovo ne vazi za gx-x-a kome skoro nista ne verujem :d ,i cara :d .

citao sam predjasnju polemiku.mislim da si bio u pravu. citajuci strane uporedne testove 3d cooler rocket je super .mene zanima gigabyte 3d rocket cooler ali neznam gde moze da se kupi i po kojoj ceni....
posebno mu je dobra kompatibilnost i 360 stepeni aktivnost.tj.hladjenje.ovo mi posebno treba jer mi je danas stigla msi k8n nf3 neo...koja ima mosfetove 2 klase koji se,kako cujem jako greju kod overklokovanja pa nije lose da se malko"pirnu".
znas li gde mogu kupiti taj cooler?

jesi probao da pogledas na gigabyte.co.yu da li imaju neku informaciju o prodajnoj mrezi 🙂

E ja planirah da uzmem neki Gigabyte 3d cooler za celerona 2.0...predlozhite neki i molim vas nemojte komentarisati tipa😛romeni procesor,krsh je itd...znachi samo dajte neki predlog!

@gigafan: tolko si izreklamirao kulere da sad jos samo treba da pocnes da ih nabavljas i prodajes ovde na crno. Da ne pominjem i doticnu firmu koju reklamiras konstantno...Mozda bi trebalo da otvoris svoj forum...

Au bre stvarno Gigafan mnogo bre smaras. Gigabyte pa gigabyte, pa postoje i druge firme koje proizvode HW. I ti ni bilo ko drugi nemas pravo da nekome zabranis da postuje u nekom threadu.

Ljudi, pa sta se bre zestite i prepucavate oko glupavog hardvera...Valjda je bitno ciji je veci 😉
Inace, sticajem okolnosti bio sam danas u Adacomu, posto je ortak kupovao Eurocase kuciste, i bas sam bacio pogled na te cooler-e. Bio je gh-pcu21-fd koji je izgledao cool 😀 , a i bio je onaj bakarni budzasti od 700 grama - e sto se njega tice,drzao sam ga u rukama i sve mi se cini da bi mi otkinuo plocu i pritom polomio i graficku i modem a verovatno i zakacio hard i ne daj boze ostetio i beeper 😀 .
Ali, zar se treba prepucavati oko ovakvih stvari? Kao sto LUC1FER rece, postoji xy proizvodjaca hardvera. Svako bira ono sto mu se vise svidja i sto mu vise odgovara, a sad da se pljujemo zato sto neko ima tt ili speeze a neko gigabyte...

Evo, ja imam intel box cooler i on je najbolji! :banana:

evo ga jedan test...
image.php

solidno...a sad overklock...
image.php

I nije neshto extra po preformansama al` dobro... :trust:

Poslednja izmena:
Ma nije bitno uopshte shto za te pare moze da se uzme bolji kuler, bitno je da moze da se uzme u adacom-u, da moze da se poruchi u adacom-u, da adacom drzi gigabyte, da adacom........ahahahahha......... :d ....Stvarno udavi lik sa Adacomom...

I ja sam cuo da je taj ADACOM super firma.imaju samo kvalitetnu robu. 😛
ma nema veze ljudi...nije kriv covek sto samo u ADACOMU mozes da kupis takav cooler .retko ko uvozi takve coolere.
a za odvaljivanje ploce tj.socket-a su pojedinci u pravu.samo to ne vazi sa asusove ploce sa lga 775 socket-om.cooler se ne kaci na socket nego idu tiplovi u plocu(izbusenih 4 rupica),a on samo ostavaruje kontakt sa cpu.tu nema brige.za ostale se bojim kad okace pola kilograma tesku gvozdjuriju. :smash:

Ljudi meni ni u dzep ni iz dzepa sto se tice tih coolera,ali zar nije ispalo da nije(malo vise)onako kako pricaju gx-x i car?
Drugo relativno ih je lako(sada) nabaviti.
Trece je to da su kompatibilni sa svim socketima koji postoje danas,sto znaci da ne morate svaki cas da menjate coolere(ali to dobro i naplacuju,je*i*a)kad menjate plocu samo zato sto ima drugaciji socket.
Ako neko zna gde moze da se kupi(makar da moze da se naruci) neki dobar cooler,neka to i napise sto znaci:koji cooler;koja firma;telefon;adresa;i naravno cena.I to ovde u Srbiji.Ja sam rekao da je Tt12 dobar cooler za te pare koje kosta ali gde ga ima?A ostalo znate da se ne ponavljam ko pokvarena ploca.

Pa kome 3D cooleri odgovaraju kao ovakvo resenje neka uzme,a kome ne odgovara neka uzme nesto drugo.I onako usput ja sam pitao da i drugi koji imaju te coolere iznesu svoja iskustva.

GIGAFAN je napisao(la):
Sta je ljudi?Zar se plasite gx-x-a i cara?
Naravno da se plase. Ko se ne slaze sa mnom, odma' dobije po usima!

GIGAFAN je napisao(la):
Ljudi meni ni u dzep ni iz dzepa sto se tice tih coolera,ali zar nije ispalo da nije(malo vise)onako kako pricaju gx-x i car?
Ocito da nije... uzevsi u obzir i posecenost u ovom tvom "tribute to GigaByte" thread-u. Ovde ako se javilo dvoje ljudi da pita valja li taj cooler ista i gde ima da se kupi... svi ostali se/te *****avaju.

I ono "nije ispalo da nije (malo vise) onako kako pricaju gx-x i car"... ipak ispade da nije tako.
TT12 je i dalje bolji cooler, to je definitivno... a pritom je i jeftiniji. To sto je problem naci ga, to je druga prica... inace je bolji, a tebi ostaje samo da se tesis kako je taj "Rocket mega ultra" nesto najbolje sto se ikada pojavilo.

EOD.

P.S. Stvarno nisam hteo da se mesam u ovaj thread, narocito sto si stavio posebnu naznaku tamo na pocetku... ali morao sam, stalno me pominjes, poceo sam da stucam.
Ono sto je ocito, moralo je da se kaze.

Car:Ocigledno ne citas ono sto napisem.Procitaj ponovo.BTW da li ti ja izgledam kao da se plasim?Ljudi izbegavaju da pisu gde ti i gx-x se umesate osim par ljudi(jednih te istih).Nisi sveznajuci a nisam ni ja.Imate naviku da pljujete po necemu sto ne znate ni kako izgleda(bez obzira na tvoje veliko iskustvo) i da se ponasate u stilu: jao to je ****** nevidjeno;vidi ovu budalu.Ti care i nisi toliko los,imas i dobrih strana.A sto se tice gx-x njega vise ne konstatujem(neka se svadja sam sa sobom).Ja sam naveo zbog cega su i kome su 3D cooleri dobro resenje,a kome ne odgovara neka nadje nesto drugo.
BTW sta je bilo sa Infinion memorijama?
Pozdrav.

GIGAFAN je napisao(la):
BTW da li ti ja izgledam kao da se plasim?

Ljudi izbegavaju da pisu gde ti i gx-x se umesate osim par ljudi (jednih te istih).
Cekaj, jesi li sad ozbiljan?!?
Pitas me da li da li izgleda kao da me se plasis?

MOLIM?!!!

Pa zasto bi se ti mene plasio?! Nisam ja neki bauk, majku mu.
I ono sto sam napisao, napisao sam u sarkaksticnom tonu - samo zato nije bilo smajlija. Nije valjda da stvarno mislis da ja "odma' po usima" onog ko se ne slaze sa mnom?

Isto tako i za gx-x-a... stvarno mislis da mi delamo zajednickim snagama?
Coveka ni ne poznajem, uopste ne znam ko je on... i ne znam sad otkud ti da ljudi ne smeju ili izbegavaju da pisu u postovima gde smo nas dvojica? Zasto bi bilo tako?

I ono sto mi je jos smesnije... ko su bre ti sto NE izbegavaju, i koji ulaze u diskusiju? 🙂
Salim se i dalje, naravno... ali stvarno, koji su ti? 🙂
GIGAFAN je napisao(la):
Nisi sveznajuci a nisam ni ja.Imate naviku da pljujete po necemu sto ne znate ni kako izgleda(bez obzira na tvoje veliko iskustvo) i da se ponasate u stilu: jao to je ****** nevidjeno;vidi ovu budalu.
Ovde si u pravu. Dosta toga ja nisam probao, da li zbog nemogucnosti da do istog dodjem, da li zbog nezainteresovanosti... da li zbog nepoverenja da neka firma moze da napravi dobar proizvod van svog standardnog polja (GigaByte i cooleri).

Upravo zbog toga, nisam lenj, pa procitam sta imaju po netu da kazu za doticni proizvod. Vise izvora... da ne bude samo jedan 😉
Citao sam malo o tom GigaByte-u, a tamo gde sam citao - nista posebno, "nit' smrdi, nit' mirise". To je neka generalna ocena.
Nije los, ali je skuplji od nekih koji su bolji od njega. Zato ja i dalje ostajem pri misljenju da je TT12 bolji (pazi, ja sam taj cooler kupio davno, kada se tek pojavio... i neces verovati, ali i tada smo izvlacili svakakve linkove, kao ovo ce da bude cudo, ima da razbija - pa ja cak bilo linkova gde je poredjen sa SLK900 i losiji je za samo stepen ili dva! :zgran: Naravno, bilo je i drugih, po kojima nije ni blizu SLK-u)

A vidim da i podosta ljudi deli moje misljenje - TT12 je bolji, GigaByte-ova 3D serija nije nista posebno. I oni koji su probali GB-a, i oni koji nisu.
Otud pljuvacina.
GIGAFAN je napisao(la):
Ti care i nisi toliko los,imas i dobrih strana.
:d:d:d
GIGAFAN je napisao(la):
Ja sam naveo zbog cega su i kome su 3D cooleri dobro resenje,a kome ne odgovara neka nadje nesto drugo.
Dobro, na kraju krajeva i ovde si u pravu. To ti moram priznati.

Kome se svidja taj 3D - neka ga uzme. Ko vise voli TT12 - neka uzme njega (samo da ga prvo pronadje 😉).
GIGAFAN je napisao(la):
BTW sta je bilo sa Infinion memorijama?
Nisam probao, nazalost.
Izjalovila mi se kombinacija za kupovinu, tj. za nadogradnju jedne masine... a bas sam hteo njih da kupim. Nista, oko Nove godine treba da pravim kompjuter za burazera, pa cu mu u sustini dati ovaj, ja preci na A64... a pritom cu da prodam Corsair-e i nabaciti mu 2x512 mega "neke obicnije" memorije.

Evo, bas te Infineone 😉

@gigafan: aj sad lepo strpaj jednu gigabajt slicicu pod jezik i smiri se 🙂 Tebi se ne svidja to sto sam ja probao kuler i nisam dosao do istog zakljucka kao i ti ? Je si li ti probao TT12 ? Nisi. E vidis ja jesam i mislim da posto sam probao oba kulera imam vise osnove za konstatacije nego ti. Tvoja reakcija na to je otvaranje topika na kome zabranjujes CAR-u i meni da se javljamo ovde. I kad sam napisao "ti ces da mi zabranis" onda kao ignorises moje postove, pa dobro, ignorisi ih, sam si kriv za moju reakciju, ti si je izazvao i to direktno. Nisam ja imao nameru da se svadjam sa tobom, niti je imam, samo ti skrecem paznju na tvoje ponasanje. Jedno je rasprava o komponentama, jedno je vredjaje na licnom nivou, nemoj me samo terati da te kvotujem iz vise topica i kome si sta sve rekao. Na svu srecu ovde su ljudi opusteni (realtivno 🙂 ) pa su te iskulirali.

toliko od mene, pozdrav :wave:

Ma napravite poll: TT12 vs. 3DCoolerPro i gotovo! :d

To mogu i ja da ti odgovorim 🙂

Ne bez modifikacija.

Nazad
Vrh Dno