GIGAFAN je napisao(la):
BTW da li ti ja izgledam kao da se plasim?
Ljudi izbegavaju da pisu gde ti i gx-x se umesate osim par ljudi (jednih te istih).
Cekaj, jesi li sad ozbiljan?!?
Pitas me da li da li izgleda kao da me se plasis?
MOLIM?!!!
Pa zasto bi se ti mene plasio?! Nisam ja neki bauk, majku mu.
I ono sto sam napisao, napisao sam u sarkaksticnom tonu - samo zato nije bilo smajlija. Nije valjda da stvarno mislis da ja "odma' po usima" onog ko se ne slaze sa mnom?
Isto tako i za gx-x-a... stvarno mislis da mi delamo zajednickim snagama?
Coveka ni ne poznajem, uopste ne znam ko je on... i ne znam sad otkud ti da ljudi ne smeju ili izbegavaju da pisu u postovima gde smo nas dvojica? Zasto bi bilo tako?
I ono sto mi je jos smesnije... ko su bre ti sto NE izbegavaju, i koji ulaze u diskusiju?
🙂
Salim se i dalje, naravno... ali stvarno, koji su ti?
🙂
GIGAFAN je napisao(la):
Nisi sveznajuci a nisam ni ja.Imate naviku da pljujete po necemu sto ne znate ni kako izgleda(bez obzira na tvoje veliko iskustvo) i da se ponasate u stilu: jao to je ****** nevidjeno;vidi ovu budalu.
Ovde si u pravu. Dosta toga ja nisam probao, da li zbog nemogucnosti da do istog dodjem, da li zbog nezainteresovanosti... da li zbog nepoverenja da neka firma moze da napravi dobar proizvod van svog standardnog polja (GigaByte i cooleri).
Upravo zbog toga, nisam lenj, pa procitam sta imaju po netu da kazu za doticni proizvod. Vise izvora... da ne bude samo jedan
😉
Citao sam malo o tom GigaByte-u, a tamo gde sam citao - nista posebno, "nit' smrdi, nit' mirise". To je neka generalna ocena.
Nije los, ali je skuplji od nekih koji su bolji od njega. Zato ja i dalje ostajem pri misljenju da je TT12 bolji (pazi, ja sam taj cooler kupio davno, kada se tek pojavio... i neces verovati, ali i tada smo izvlacili svakakve linkove, kao ovo ce da bude cudo, ima da razbija - pa ja cak bilo linkova gde je poredjen sa SLK900 i losiji je za samo stepen ili dva! :zgran: Naravno, bilo je i drugih, po kojima nije ni blizu SLK-u)
A vidim da i podosta ljudi deli moje misljenje - TT12 je bolji, GigaByte-ova 3D serija nije nista posebno. I oni koji su probali GB-a, i oni koji nisu.
Otud pljuvacina.
GIGAFAN je napisao(la):
Ti care i nisi toliko los,imas i dobrih strana.
:d:d:d
GIGAFAN je napisao(la):
Ja sam naveo zbog cega su i kome su 3D cooleri dobro resenje,a kome ne odgovara neka nadje nesto drugo.
Dobro, na kraju krajeva i ovde si u pravu. To ti moram priznati.
Kome se svidja taj 3D - neka ga uzme. Ko vise voli TT12 - neka uzme njega (samo da ga prvo pronadje
😉).
GIGAFAN je napisao(la):
BTW sta je bilo sa Infinion memorijama?
Nisam probao, nazalost.
Izjalovila mi se kombinacija za kupovinu, tj. za nadogradnju jedne masine... a bas sam hteo njih da kupim. Nista, oko Nove godine treba da pravim kompjuter za burazera, pa cu mu u sustini dati ovaj, ja preci na A64... a pritom cu da prodam Corsair-e i nabaciti mu 2x512 mega "neke obicnije" memorije.
Evo, bas te Infineone
😉