Šta je novo?

Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=3483

Obavezno pogledati Developer Diary #1, preporucljivo HD verziju!!

Izvanrednu tehnologiju su implementirali u GRAW. Pored Crysis-a i Unreala 3, ovo je najimpresivnija grafika koju cemo ove godine videti na PC-u (a po svemu sudeci, izaci ce pre Crysisa i unreala 3)

Daj šta si se primio na ove HD intervjue :)
Stavi nešto tekstualno za nas sa jeftinijim ulaznicama :)

prica i shotovi jednostavno ne mogu da priblize kako ono dobro izgleda.

Poslednja izmena:
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=3483

Obavezno pogledati Developer Diary #1, preporucljivo HD verziju!!

Izvanrednu tehnologiju su implementirali u GRAW. Pored Crysis-a i Unreala 3, ovo je najimpresivnija grafika koju cemo ove godine videti na PC-u (a po svemu sudeci, izaci ce pre Crysisa i unreala 3)

Gospodine Nedjo, molim Vas da mi pojasnite gde to vidite PC verziju u Developer Diary #1 traileru? Zar je moguce da ne razlikujete konzolasku verziju od PC verzije, iako ste bar jednu od njih probali? :D

:)
hehehehe
pusti ga... nadaju se da ce ubi praviti i pc verziju a ne grin :)...
mozda je ovo i topic samo za konzolasku verziju grawdvojke.......

btw za pc verziju ce biti malo detalja, isto kao i sto je bilo i za graw.. barem tako mislim

Gospodine Nedjo, molim Vas da mi pojasnite gde to vidite PC verziju u Developer Diary #1 traileru? Zar je moguce da ne razlikujete konzolasku verziju od PC verzije, iako ste bar jednu od njih probali? :D
Gorane koji je tvoj problem!? Cemu ta snishodljivost? Zasto sve sto ja napisem uzimas tako licno i odgovaras mi tonom kojim odgovaras? Ja se tebi ne obracam, a ti ako nemas nista pametnije da napises u tredu, nemoj ni da napises!
Znaci mojne da mi se obracas ni sa gospodine, niti sa persiranjem, zapravo nemoj u opste da mi se obracas!

Sto se tice GRAW-a 2, ko god je do kraja i dobronamerno procitao moj post, shvatice da ja pricam o tehnologiji koju su implementirali. Koji god od Ubijevih studija bude radio adaptaciju za PC (bas kao i kada su u pitanju prethodni Ubijevi XB360 hitovi - SCDA i R6V i ova igra ce stici na PC) imace svu ovu tehnologiju na raspolaganju i uz postojanje DirectX10 rendering patha, mogucnost da vizuelnu komponentu igre jos vise istakne.

Poslednja izmena:
Gorane koji je tvoj problem!? Cemu ta snishodljivost? Zasto sve sto ja napisem uzimas tako licno i odgovaras mi tonom kojim odgovaras? Ja se tebi ne obracam, a ti ako nemas nista pametnije da napises u tredu, nemoj ni da napises!
Znaci mojne da mi se obracas ni sa gospodine, niti sa persiranjem, zapravo nemoj u opste da mi se obracas!

Sto se tice GRAW-a 2, ko god je do kraja i dobronamerno procitao moj post, shvatice da ja pricam o tehnologiji koju su implementirali. Koji god od Ubijevih studija bude radio adaptaciju za PC (bas kao i kada su u pitanju prethodni Ubijevi XB360 hitovi - SCDA i R6V i ova igra ce stici na PC) imace svu ovu tehnologiju na raspolaganju i uz postojanje DirectX10 rendering patha, mogucnost da vizuelnu komponentu igre jos vise istakne.

Ma nisam uopste imao nameru da te vredjam niti bilo sta, mozda ovako samo u pisanoj formi tebi zvuci grubo, mozda mi je malo ostrije "pero" :)

GRAW (2) PC verzija nije nikakva vrsta adaptacije, vec je razvijana iz korena od strane GRIN developera, igre sto si naveo su istinski portovi (SCDA, R6V), GRAW to nije. Naravno da koriste slican ili isti storyline, modele, vecinu zvukova, ali port nije.

Nekako imam utisak da ti kao covek sa iskustvom u medijima ne bi smeo da napravis tako jeftin gaf i da ti promakne takva vrsta informacije :)

'Aj' uzdravlje...

Respect :)

Uuu... ovo mi se tako sviđa:

"We were then shown The Dam mission. The opening scene was like something lifted straight from the set of 24 – “The enemy has a nuke and if that goes off on that dam, millions of people are going to die!” I just wanted to belt out a Bauerism: “PLEASE! YOU HAVE GOT TO TRUST ME!”

OffT: Kad bi samo neko napravio "24" igru.
On topic: Shotovi u ovom intervjuu izgledaju stvarno jezivo dobro, pogotovo ovi sa druge strane. Još se od Crysis materijala nisam tako nečim oduševio...

Poslednja izmena:
izbacili su demo za xbox360 verziju preko live-a....
******....

Igra je fenomenalna, bolja je dosta od predhodnika. Presao sam samo mali deo ali sam stvarno odusevljen

A ja cu nadam se, u ponedeljak ;) Mada, kapiram da ću se smoriti do jaja od onog džojpeda, al ajde...

Eh, nisam se smorio od joypad-a, čak sam se pomalo i navikao. Probao sam par novih igara. I opšti utisak je da je GRAW2 najlepša igra koju sam do sada video na Xbox-u, u rangu sa GOW i nešto bolji od Vegasa (koji izgleda i za nijansu bolje i radi 10x brže nego na 8800GTX-u, doduše u 1920 x 1200 (na Xboxu radi u 720P)). Ljudi, ne možete da poverujete koliko je celokupni doživljaj bolji od bilo čega što sam igrao. Neke igre izgledaju bitno lošije nego na PC-ju (Quake 4, Prey, CoD2), ali one koje su od nule urađene kao Xbox igre - ne znam, iskustvo se ne može porediti, a kada je grafika u pitanju, znam o čemu pričam. Samo uvod u prvu misiju (posle treninga) u GRAW2 me je ostavio bez daha. Siguran sam da investicija u ovu konzolu nije promašena stvar...

Siguran sam da investicija u ovu konzolu nije promašena stvar..

Nije promašena stvar ako ćeš se samo diviti grafici, jer to jedino i preostaje!
Igrati GRAW sa gamepad-om? Nema šanse!!

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=122156
To illustrate, one of our squad mates was given a recon order to proceed down a dark pathway through mountainous terrain. The soldier knew to stay out of sight, moving swiftly but stealthily from rock to rock - even waiting for a guard to about-face before proceeding. Eventually, our man was spotted by a different guard, who opened fire. However, rather than just standing up and returning shots with his current weapon, he automatically switched to a silenced gun, dropped prone and sniped his opponent before continuing to the checkpoint. Impressive stuff, indeed.

IGN: Hardware has moved on a lot since the original GRAW, so what new technology improvements feature in the sequel?

Lars Bonde: We'd have loved to have used DX10 but unfortunately it wasn't possible to integrate it into the game. If you look at the Xbox 360, which is kind of Direct X 9.5, with unified shaders and other tools, it makes lots of things possible. We've had a strong partnership with Aegia to provide the physics for this game and we've switched from using two providers to just one - Havok is gone. We're really trying to get the most out of all the technology, too. Debris that falls off objects such as cars will become objects in the game, which will be recognised by AI. We've become more effective at using normal maps and lighting schemes too.

Huh ...

Džaba vam intervjui i sve to. Dok ne vidite i ne probate, bolje da ne pričate ništa više (sad se a pravim pametan, jer imam xbox :D)

Dopao mi je saka pre neki dan DVD iz nekog od domacih casopisa, pa je na njemu izmedju ostalih bio i trejler iz Graw2, za xbox.Efekti prste na sve strane, al nesto nisam impresionoran...na sve strane kockice, kruzici i ikonice....
Ono sto me bas zainteresovalo jeste MUZIKA....trejler su napravili pod nazivom "graw2 music remix"....jel zna neko koja stvar shiba u pozadini? :) naravno, ako je jos neko video taj filmitj?

Poslednja izmena:
Džaba vam intervjui i sve to. Dok ne vidite i ne probate, bolje da ne pričate ništa više (sad se a pravim pametan, jer imam xbox :D)

video sam ja i grafika je dobra ali obelezavanje protivnika kroz zidove nikad nisam voleo kao ni joypad kad su ovakve igre u pitanju.

Teksture su više rezolucije i to je jedina promena, ali kapiram da će za ovaj nivo detalja u 19x12 biti nedovoljan i 8800GTX...

1. Nema vise prenaglasenih zutih tonova
2. Poboljsan ragdoll
3. Nema vise customizacije lika (biraju se klase, i to je to, mozda je to samo u beta verziji, videcemo)
primer :

Sa leve strane se vidi mogucnost napredovanja, mozda to kasnije pruzi nesto vise mogucnosti, ostaje da se proveri.
4. Zvuk vrhunski, kao i obicno
5. Online dozivljaj jos na visem nivou, doduse u beti sve je sa respawn varijantom pa nisam imao leptirice u stomaku, ali u full verziji bice i OGR mod :) ...
6. Cini mi se da je zahtevnije za nijansu, prikaz cistiji nego u prethodniku ....

Gorane, jel ovo pokrenuto na GX2 i X2 na 2.6GHz sa 2GB RAM-a u 16x12 ? :)

@goranstein

aj sad daj i full res i fraps pokrenut ako nije problem :)

Vrh Dno