Šta je novo?

Ghost of Yōtei

illidan

Uticajan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
1,855
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark, phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2, presonus eris 3.5, akg k712 pro balanced, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h20
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
lamzu atlantis mini, kbd.fans tofu65 e-white, cream soda switches, gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet

hajde da se nadamo da ce biti i za PC, ako neko misli da treba tema u konzole subforumu, neka se prebaci.
kontam da ce ovo biti na na PC veoma brzo

Obično posle 3-4 godine od izlaska ekskluzive sony izbaci i pc verziju, verujem da će tako biti i sada.
Možda nas do tada dodaju na ps network.

znam... mozda skrate period :)

Daj Bože da izađe za ps4.. Nešto mi se još ne kupuje ps5 i dalje

Daj Bože da izađe za ps4.. Nešto mi se još ne kupuje ps5 i dalje
Pisalo je samo PS5 na kraju trejlera.

Izlaze sad na PC igre i nakon 2 godine, a verovatno će biti i brže, gomila Sony ljudi na visokim pozicijama su rekli da moraju to da skrate jer su budžeti za produkciju preveliki, da zarade gde god mogu.

Pisalo je samo PS5 na kraju trejlera.

Izlaze sad na PC igre i nakon 2 godine, a verovatno će biti i brže, gomila Sony ljudi na visokim pozicijama su rekli da moraju to da skrate jer su budžeti za produkciju preveliki, da zarade gde god mogu.
Ne znam, nekako mi je konzola za igranje. Nemam kršten pc ni laptop, i ne planiram uskoro da se isprsim za bilo šta od toga, zato konzole, telefone i tablete obožavam. Razmišljao sam o ovim jačim handheld ali nisam nešto previše opčinjen iskreno.

Funste, sto si igrao na PS4 igrao si. Vreme je da se level up.

Ja znam samo da sigurno kupujem za PS5 i bas me je obradovala ova vest.God of War Ragnorak je izasao za manje od dve godine.

Nadam se de je pravljena za PS5. Igracu na PCu ali ne bih voleo da je igra pretrpela limite cetvorke.
Spiderman 2 jos nije dosao na PC a proslo je skoro godinu dana :confused:

PS5 only je. Na PC mislim da izlaze posle 3+ godina.

99% ce biti 2 godine razmaka izmedju PS5 i PC verzije. GoT je specificna situacija, zato sto je izasao par godina pre nego sto je Sony poceo da ozbiljno portuje igre (isto i sa GoW 2018), pa je malo potrajalo.

Horizon Forbidden West 2 godine, pa sada GOW Ragnarok isto 2 godine. Siguran sam da ce i Spider-Man 2 sledece godine u slicno vreme da izadje. Samo da oni rese situaciju sa bezobraznim regionalnim restrikcijama, onda cu rado kupiti na Steam-u.

Nazad
Vrh Dno