Šta je novo?

Ghost of Tsushima Director's Cut

^ neće ti nikad kontroler od PS raditi na PC kao na samom PS.
Sto ne bi radio? Ovo jos nisam igrao ali svaka druga igra u kojoj je bio podrzan dualsense radio je bez problema, i haptics i zvuk (koji uvek iskljucim.)
E sad ako su ovde nesto lose portovali, to je druga prica.

Jel uzimao neko kljuc preko kiguina ili slicno? Jel radi kod nas?

^ jel se čuje na kontoleru onaj vetar kad je na PC? Kad se na kontroleru uradi swipe jel ti se pokaže gde treba da ideš to jest krene vetar da ti pokazuje?

Swipe up radi, da. Što se zvuka tiče ne znam jer sam ugasio zvuk na kontroleru - igram sa slušalicama. Igra ima native podršku kontrolera, ako se to pitaš.

^ Onda moja greška. Obično nije radilo kako treba, osim sa igrama koje su uzete na steam pošto su oni sa PS napravili neki dogovor.

BTW GOW rekord oboren, sto cini GOT najuspjesnijom Playstation ekskluzivom do danas (HD2 ne racunam). Ono sto cini ovo jos vise impresivnim jeste to sto je igra stara 4 godine + sto se ne prodaje u 180 zemalja zbog nama svima poznatog debakla...
Sigurno bi smo sada prebacili 100k lagano a pogotovo da je izasla day 1 kada je i za Sony konzolu davne 2020.
1716136497253.png

Pa da li je moguće da i dalje ima onaj bug sa standoff-om da trougao ponekad ne radi, ne fubkcioniše? znam za hold toggle opciju, šta god da podesim čas radi čas ne radi, ovo mi se i na PS5 dešavalo, doduše mnogo rjeđe nego sad.

Možda samo prerano stisneš dugme, to se meni desilo par puta.

Meni je igra postala nenormalno dosadna posle 15-ak sati..

Prelepo izgleda, tu nema šta, sistem borbe isto nije loš, ali ne drži pažnju. Svet je nekako prazan i pored gomilu sitnih kvestova i koječega..

Možda samo prerano stisneš dugme, to se meni desilo par puta.
Ne, ne, pun je redit toga, u suštini je po defaultu drži i pusti trougao, u dosta situacija ne reaguje na trougao uopšte dok van standoffa trougao tj heavy attack radi normalno. Odavno postoji taj bug.

Prelepo izgleda, tu nema šta, sistem borbe isto nije loš, ali ne drži pažnju. Svet je nekako prazan i pored gomilu sitnih kvestova i koječega..
dfd91ea60982164b8c33837d1cc52ee8807e2306afced09d8640d65ad06676f2_1.jpg

Ja jos cekam stim da mi vrati pare na karticu, jer su biseri poslali na wallet prvo iako je karticom bio placen preorder

Slažem se da je svijet prilično prazan, interakcije sa NPC-evima gotovo da ne postoji (i jedno i drugo je glavni problem bio Hogwarts Legacy recimo) ali na drugoj strani fantastična priča, odlična grafika i fenomenalna mehanika borbe. Sjećam se na PS5 je i meni brzo dosadila ali sad me nešto vuče da igram, stvarno fenomenalno izgleda na računaru plus kod mene radi sve odvrnuto na ultra u QHD u prosjeku oko 160fps tako da je doživljaj još i bolji. :)

Ja sam u glavi imao sasvim drugačiju pretpostavku za ovu igru.....kad ono,dobio sam Asassin Creed Shogun

Za sad drži pažnju,al neznam dokle

Plus,ona ženska mi ima strašno iritantan glas,a i non stop se deru (japanski audio)

Pa bilo je dovoljno vremena svih ovih godina da skapiraš da je ovo ubisoft clone :D
Što se zvuka tiče - svakako, bolji je japanski VO nego engleski, makar se i drali.

Takođe mimika lica je očaj, igra nije prestara da se tu nisu mogli bolje potruditi. Nije strašno ali s obzirom da grafički jako dobro izgleda ovo malo "bode" oči.

Takođe mimika lica je očaj, igra nije prestara da se tu nisu mogli bolje potruditi. Nije strašno ali s obzirom da grafički jako dobro izgleda ovo malo "bode" oči.
Sve zavisi kako uzmes u obzir.Krenuli su da rade na njoj "pre 6godina", sto znaci 2014 i to za PS4.Grafika je ispeglana za PS5.Ne verujem da su i port prepeglavali za PC.

Grafički rekoh da izgleda odlično, ali mimika lica, u dijalozima, reakcije, nekako mi djeluje mlako.

Nakon svega sto sam video ne vuce me da probam igru uopste.......gameplay je nekako repetitivan

Nakon svega sto sam video ne vuce me da probam igru uopste.......gameplay je nekako repetitivan
Mislim da sam imao satnicu oko 80h da se skupi "sve" (quest/collectables) i na dogradi na max.Tu neku minutazu i ciljali verujem 60-80h. Igra je klasican Explore, sto se vise mape otvara to se vise igrac nagradjuje.Naravno neizostavan je repetativan element.
Kapiram da ljudima vrlo lako moze da bude muka od toga.

Treba ti psn da bi igrao na kompu?! Zasto onda mora da se kupi igra posebno za ps5 i za pc? Sami sebe su zeznuli jer ce ljudi sad da skidaju igru za dz cak i ako su hteli da je kupe.

@vojkan85 ovo sam se ja prvo zapitao...ako već hoće da se prave pametni i linkuju psn akaunt i steam, zašto me forsiraju da dva puta kupujem isti proizvod!!...al onda vidiš da tako radi i blizzard (diablo 4 npr), a i verovatno svi drugi!

BTW GOW rekord oboren, sto cini GOT najuspjesnijom Playstation ekskluzivom do danas (HD2 ne racunam). Ono sto cini ovo jos vise impresivnim jeste to sto je igra stara 4 godine + sto se ne prodaje u 180 zemalja zbog nama svima poznatog debakla...
Sigurno bi smo sada prebacili 100k lagano a pogotovo da je izasla day 1 kada je i za Sony konzolu davne 2020.
Pogledajte prilog 443076
Mislim da nam ovo ipak sugeriše da je prodaja u tih 180 zemalja na nivou statističke greške. Zato su i tako odustali od njih

Mislim da nam ovo ipak sugeriše da je prodaja u tih 180 zemalja na nivou statističke greške. Zato su i tako odustali od njih
Ah naravno, ulazi dosta tu kalkulacija, kutura,vera,obicaji kod targetiranog godista,zarade, zakoni o pirateriji, "zakoni" on blood and gore, itd itd.
Ovo je od Helldivers 2 PSN restrikcija al to je to.Mozemo da diskutujemo na prste koje bi od ovih zemalja napravile SONY-ju neke pare.
Sve je to cista ekonomija i istrazivanje trzista.
Izvinjavam se na offtopic-u.

rrzzzz.jpg

Pa oni su zabranili sve smece drzave, od kojih pola ne zna ni sta je internet.

Mora tigar da se izbori za svoj store, inace...

Ne treba nama tigar. Snalažljiv smo mi narod.

Japan? 😆

Nazad
Vrh Dno