Zdravo Narode!....
Prvi put sam na ovom forumu pa vas molim da mi bar neko odgovori.
Skoro nadogradjujem makinu, dakle procesor, memorija, GRAFICKA..
Odlucio sam (moj novcanik je odlucio) da mi ne treba bolja graficka karta od GF4 MX 440. U startu sam naisao na problem.
Sta dodjavola predstavlja ono SE na novim MX-ovima? :rocket:
Ako je Special Edition i ako je bolja od obicnih MX-ova, zasto je jeftinija?
Neka mi neko objasni za sta je ova skracenica, i koje su tacno razlike izmedju ova dva MX-a posto nigde na sajtu nisam uspeo da nadjem bilo sta sto bi mi razjasnilo ovu dilemu.
Treba mi vasa preporuka za kupovinu:
Dakle, ne treba mi overclock, niti da je firmiran model.Treba da ima solidan prikaz slike na monitoru i na TV-u.
Ako su MX 440 SE njesra, onda pretpostavljam da trebam izdvojiti 60 - 70 e za ono sto trazim.
Pommozzitteeee..
Ovaj... :wave; Izvinite zbog vulgarnosti
cuss: ),) ,)
Prvi put sam na ovom forumu pa vas molim da mi bar neko odgovori.
Skoro nadogradjujem makinu, dakle procesor, memorija, GRAFICKA..
Odlucio sam (moj novcanik je odlucio) da mi ne treba bolja graficka karta od GF4 MX 440. U startu sam naisao na problem.
Sta dodjavola predstavlja ono SE na novim MX-ovima? :rocket:
Ako je Special Edition i ako je bolja od obicnih MX-ova, zasto je jeftinija?
Neka mi neko objasni za sta je ova skracenica, i koje su tacno razlike izmedju ova dva MX-a posto nigde na sajtu nisam uspeo da nadjem bilo sta sto bi mi razjasnilo ovu dilemu.
Treba mi vasa preporuka za kupovinu:
Dakle, ne treba mi overclock, niti da je firmiran model.Treba da ima solidan prikaz slike na monitoru i na TV-u.
Ako su MX 440 SE njesra, onda pretpostavljam da trebam izdvojiti 60 - 70 e za ono sto trazim.
Pommozzitteeee..
Ovaj... :wave; Izvinite zbog vulgarnosti