Šta je novo?

GF 4200/4600...Ti i alternativa?

@Minja
Ma naravno da nema smisla, nego da vidimo sta je posredi :)

@Vojkan
To sam se i ja pitao, kako Ultra..
Izgleda da to predstavlja samo nacin da se izvuce vise kesha neobavestenom kupcu.. :D
A evo, na kutiji doslovce pise:
Gainward GF4 Ti4800SE Ultra/750-8x TV, kako rekoh sa 275/513, crveni PCB..
A inace super radi :)

Update :)
Posle 2.5 sata zezancije uspeo sam da dobijem nesto sto se moze nazvati pristojnim rezultatom. Prvo sam dobio 15 490 markova, ali mi je Hardware Acceleration bio na podeok iza maximuma (!?) :) 3dmark mi je uvek pucao na drugom testu samo zbog slabe memorije - ovaj kingston jedva radi na 207.3 MHz a cim spustim 10 mhz nize, test prolazi bez problema. Tako sam test pokrenuo najmanje 20 puta i samo 1 je prosao.

Elem, evo screenshotova:
3DMark2001SE skor
CPUZ
Memorija

I masina:
Abit IT7MAX2
Intel Pentium 4 [email protected] GHz (155.5 Mhz)
Kingston ValueRam DDR40, 2x256 MB (207.3 MHz, 2.5-3-3-7)
MSI GeForce 4 TI4200 128 MB VIVO 320/625 MHz

Pa nisu fajlovi bas toliko veliki, 100 kb :)

@kUdtiHaEX: Auuuu... vidim moracu ja malo vise da se potrudim oko skora. Prestig'o si me za oko 200 poena. :D

kUdtiHaEX je napisao(la):
Update :)
Posle 2.5 sata zezancije uspeo sam da dobijem nesto sto se moze nazvati pristojnim rezultatom. Prvo sam dobio 15 490 markova, ali mi je Hardware Acceleration bio na podeok iza maximuma (!?) :) 3dmark mi je uvek pucao na drugom testu samo zbog slabe memorije - ovaj kingston jedva radi na 207.3 MHz a cim spustim 10 mhz nize, test prolazi bez problema. Tako sam test pokrenuo najmanje 20 puta i samo 1 je prosao.

Elem, evo screenshotova:
3DMark2001SE skor
CPUZ
Memorija

I masina:
Abit IT7MAX2
Intel Pentium 4 [email protected] GHz (155.5 Mhz)
Kingston ValueRam DDR40, 2x256 MB (207.3 MHz, 2.5-3-3-7)
MSI GeForce 4 TI4200 128 MB VIVO 320/625 MHz

Koje drajvere za grafiku si koristio?

Kladim se u 100eur da je stavio 43.03. ;)

NightVision sutra da si mi doneo pare :) Detonatori su 40.72, sistem Windows 2003 Standard Server.

Da, moraces bolje da se potrudis jer ja sutra nabavljam jacu memoriju :-devil-:

Poslednja izmena:
NightVision sutra da si mi doneo pare :) Detonatori su 40.72, sistem Windows 2003 Standard Server.

Da, moraces bolje da se potrudis jer ja sutra nabavljam jacu memoriju :-devil-:
Ajd' pa ce valjda da se predje i 16K, koliko ostvaruju prosecni AMD sistemi... :smoke: :beat:

P.S. Dobar ti taj monitor u potpisu! ;)
Imao sam bas tog pre TFT-a... dobro me je sluzio 5 celih godina...:D

CARE, sluzi me od 1999. :D

CARE, sluzi me od 1999. :D
Tako nesto i mene... samo se ne secam tacno kada sam uzeo komp, dal' 99-e ili pak 98-e...

Znam samo da mi je sve bilo u DTK bojama: monitor, tastatura, mis... kuciste, napajanje... zvucnici :)... pa cak i ploca!!! :d:d
DTK VBX (VIA cipset!!! :d)

CAR je napisao(la):
Ajd' pa ce valjda da se predje i 16K, koliko ostvaruju prosecni AMD sistemi... :smoke: :beat:

Prosecni AMD sistemi su pravili preko 16,5K jos pre godinu i po dana. Danas to mora da bude najmanje 17K. ;)

17k kazes... Pa ne znam sad. Videcu sta moze da se izvuce iz ovog intela. Samo nemam sad vremena. Krajem meseca cemo videti. ;) Sve u svemu, mislim da ce Paradigma opet imati posla! :D

NightVision je napisao(la):
17k kazes... Pa ne znam sad. Videcu sta moze da se izvuce iz ovog intela. Samo nemam sad vremena. Krajem meseca cemo videti. ;) Sve u svemu, mislim da ce Paradigma opet imati posla! :D

Naravno, sa tvojim potencijalima napravices ti i preko 17K. :trust:

Ma Aca je to prepravio u Photoshopu ;-)

Ne znam... videcemo. Jooo kako me svi zezate bre! :wall: Uostalom dovoljno mi je i 16k. Nemojte me samo izazivati sad pre ispita. Nemam vremena za isprobavanje. Later...

Edit: "Aca Photoshop Don" ;) :d:d Hahahaha... salim se!!!

Poslednja izmena:
Pa dok tebi ne zavrse ispiti (kao i meni :)) rekord ce biti 18k :D

Aca je napisao(la):
Prosecni AMD sistemi su pravili preko 16,5K jos pre godinu i po dana. Danas to mora da bude najmanje 17K. ;)
Eh, da... prevideo sam to, ipak su Ti4200 matore karte :smoke:
Uglavnom, 17K, u pravu si... ipak je to AMD... prosecan... ;)

Ajde vi AMD-ovci nemojte da pravite flame ovde o vasim prosecnim procesorima :D

Aca je napisao(la):
Naravno, sa tvojim potencijalima napravices ti i preko 17K. :trust:

Bio si kod mene i koliko si uspeo da nasviras intela stabilno 1:1? :d Sto svi sumnjaju u moje potencijale u poslednje vreme? :confused: Ko da svaki cpu moze do 4 giga da ide.

Bio si kod mene i koliko si uspeo da nasviras intela stabilno 1:1? :d Sto svi sumnjaju u moje potencijale u poslednje vreme? :confused: Ko da svaki cpu moze do 4 giga da ide.

Pa ti se posteno otvori za pravi primerak procesora, nemoj da uzimas skartove. :d Ko hoce pravi OC ima da se izvrne debelo iz dzepa. :smoke:

Pa uzeo sam vec i treba da probam posle ispita. Zato i kazem da ce Paradigma imati posla. ;)

17k ? :trust: sa ti4200 ? Bez volt modova ? na "prosecnom" AMD-u ? :trust:

Ma vidis bre da se zezaju. :)
Ako mislis na mene, ja imam intela.

Barton 2.31 GHz, 220 FSB, ATI 9800 400/720.......... 18200 u 3DMark 2001

ma dobro to, imam i ja sa FX5900 dosta, ali prica se o ti4200 i ako sam dobro razumeo na prosecnom AMD-u sa njim 17k ! :|

Bio si kod mene i koliko si uspeo da nasviras intela stabilno 1:1? :d
A, pa ne moze tako, on je specijalista za AMD! :smoke:
Ako hoces intela da budzis, onda idi kod Bojana... :d

2 gx-x:
Ma, salimo se bre, zezamo malo ove intelovce... ;)

Mada, ako Aca kaze da prosecan AMD moze sa Ti4200 do 17K, onda... ,)

CAR je napisao(la):
A, pa ne moze tako, on je specijalista za AMD!
To vam nije opravdanje. :)

CAR je napisao(la):
Ma, salimo se bre, zezamo malo ove intelovce...
Ja sam AMD-ovac u dushi. Imao sam ga ranije. Sad imam 2 intela (ne racunajuci PentiumPro) igrom... slucaja, cudnih odluka i raznih... ma nije bitno...

CAR je napisao(la):
Mada, ako Aca kaze da prosecan AMD moze sa Ti4200 do 17K, onda...
A to "prosecan" znaci Barton [email protected]. :d

2500+ jeste prosecan, ali primerak koji hoce tako da se OC, to malo teze.
Pa nabavi mi ti takav "prosecan" procesor koji hoce do 2.5 pa da prodam Intela odma! :D

Vrh Dno