Da ne ispadne reklama... Idi na http://www.itsvet.com/maloprodaja_proizvodi/computer-dream/25/pricelist/comp_tehn_speakers i kontaktiraj njihov servis!
iskreno, moj savet ti je da to odneses nekom majstoru kome verujes (ili taj sto ti je popravljao neka pogleda malo bolje o cemu se radi, pocasti ga dobrom rakijom))). Ako nemas nekog takvog, onda ti ne gine servis. Ja licno imam averziju prema nasim "serviserima", jer 99% nemaju pojma sta rade ili ih mrzi da rade (uzmu pare, ne urade nista), sve dok im malo ozbiljnije je zapretish inspekcijom...tako to ide u nasoj zemlji...
![]()
Duzina kablova, utice na zvuk i naravno njihov kvalitet?! Da li su kraci kablovi generalno bolji?!
Woofer zuji nesto kad pojacham zvuk. Isto zujanje kao kad npr. trese prozor od jacine zvuka, e samo izlazi iz woofera. Cuo neko slicno nesto?
Greje se pozadi ono cudo mnogo, da li ga mogu nekako hladiti?
Ima li kakve razlike, osim u boji, izmedju tamnih i svetlih?
Imam 5.1 sound blaster live i realtek alc889a integrisanu, bolja opcija je?! Ja kapiram sb 5.1...
Neko je napisao da oni ht od 120w zvuce jace a nisu...nazalost to je zaista tako. Zvuce mnogo bolje nego ovi, pa sad eto na sve nacine pokusavam da ove nacinim boljima.
Unapred hvala na odgovorima.
Kljucno je ovo, preciznost basa, ovaj mi sve mulja i onako, udara cisto da bi udario. Toga ima na tim od 120w i bez sredjivanja, na glupoj integrisanoj kartici. Drugar ima Audigy2 SE, e sad te SE su koliko ja znam uvek neke osiromasene, ili moze da prodje?
Ne pola samo kad odvrenem, retko kad, inace je i meni tako na 10 sati uvek.
Koliko bi me eventualno izasla sva ta menjanja(pojacivaci, kondenzatori)? Ako dosta, onda bolje da vidim sa ovim crncem da menjam za neke zvucnike uz doplatu, ako ima uopste.
Zvucna ce svakako da se menja(samo da bude para), jer uzasno kuburim sa drajverima za XP na sb5.1, katastrofalna podrska, a necu kX da stavljam, ne znam, ne volim to.
Bitno mi je dakle samo da sredim to sto ti kazes, muljanje basa, preciznost, utegnutost, jer ovako svira on sam za sebe, samo lupa...Kapiram da ovo nije muzicki sistem, ali bih voleo da napravim od njega jedan![]()
1) imam
2) ce da kupim
3) ce da nadjem nekoga da vidimo sta moze da uradi
Tebi puno hvala, ja se javljam u toku sledece nedelje.
edit: Jos jedno pitanje. Kakvi su Genius G51? Bolje od ovoga? Ja sam imao x-530 i bio prezadovoljan, ali sam hteo nesto malo jace..
Kada bi se sve to zamenilo u Geniusu onda to vise ne bi bio Genius, hehe... i kostao bi viseee....
Imam zvucnike genius 5005, i prikacio bi in na PS2 konzolu za slusanje muzike, posto nemam para sad za zvucnu karticu. Zanima me da li je to bolje resenje od integuse u kompu?
Nabavio sam na koriscenje SB Audigy SE...kapiram da je slicno ***** ko moj stari SB5.1, ali sta cu, nemam bolje za sad.
Sto se mene tice, lagano, ima da menjam, pocecu od kablova, pa cemo kasnije mozda tu "bizuteriju" da menjamo, a na kraju i visokotonce da sredimo.
Evo skidam drajvere sad...
Djoka Audigy... Njihovi drajveri katastrofa, bas i posle redirectiona ocajno slab, plus pojacam crossover do kraja, ali slabo to dosta. Bass boost opcija mi nije omogucena.
Skinuo sam PAX modovane, ali i tu ima dosta problema, tako da sam coveku koji je pravio na forumu ostavio tih par gresaka, pa mozda ima resenja.
Malo sam citao po netu, ispade da je taj Audigy ko moja SB Live 5.1. Radili ljudi testove, jos davno, kad je Audigy izasla, kazu da su nema razlika, ali ni malo nema razlika. Audigy nema 10k1 niti 10k2 chip, moja je 10k1, a koliko znam taj ih je proslavio. Odma` cim instaliras karticu nema u volume control-u pod advanced opcijom bass i treble da se namestaju...
Cekam da mi taj lik odgovori a da vidim sta mi je ciniti, jer nisam mogao cuti Audigy u punoj snazi.
Mora da se pljune 80 evrica za zvucnu i to ti je...ali onda mi je bolje da sam dao jos 80 evra za zvucnike...Naci cu neko resenje, sto se mene tice i ova je dobra, a ako bude para, ce da kupim neku.
Visokotonci mi ne smetaju, ne znam ni sto sam napisao. Za sad oni ce jedino dobiti kablove nove, od woofera do njih. Ne znam ni sta se moze srediti na njima...Predlog neki?! Ovih dana cu malo videti po servisima sta i kako za woofer, ako ti imas neki predlog, sta i gde odraditi bio bih ti zahvalan. Da vidim koliko ce da me izadje pa da se bacim na sredjivanje.
Masa ljudi kuka na ove Geniuse(sve modele) da crkavaju...to je sve jelte zbog "bizuterije" najvise?
Posledenje pitanje vezuje se za pregrevanje, da li se to ikako moze srediti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari