Šta je novo?

Genius 5.1 & Win 7 & SB????

BuNnY_nIsH

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2005
Poena
320
Dakle, instaliran mi je Windows 7 kojim sam jako zadovoljan i ne menjam ga, ali nikako da postiglem efekat da mi radi 5.1 sistem, odnosno da svi zvucnici rade. Imam neku integrisanu karticu, kontam da Win7 skida aktuelne drajvere za istu sa neta, tako da drajveri ne bi trebalo da budu problem. Ranije na XP-u sam uspevao da ih podesim, ali sada nikako. Kako da podesim da mi radi 5.1 za sve, i kada slusam muziku preko youtube-a (ako je moguce) i ovako??? Inace inam genius 5.1 sa slike..

Hvala unapred!!!

Prilozi

• 5.1.jpg
    5.1.jpg
    7.3 KB · Pregleda: 27
Ipak skini drajvere za zvucnu sa asusovog sajta i instaliraj to lepo. Tako sam ja morao da skidam za moju plocu (gigabyte) drajvere i da namestam zvuk.

Nema nista dok se rucno ne podesi sve. Kakva automatika sa 7-icom...:D

Dakle, instaliran mi je Windows 7 kojim sam jako zadovoljan i ne menjam ga, ali nikako da postiglem efekat da mi radi 5.1 sistem, odnosno da svi zvucnici rade. Imam neku integrisanu karticu, kontam da Win7 skida aktuelne drajvere za istu sa neta, tako da drajveri ne bi trebalo da budu problem. Ranije na XP-u sam uspevao da ih podesim, ali sada nikako. Kako da podesim da mi radi 5.1 za sve, i kada slusam muziku preko youtube-a (ako je moguce) i ovako??? Inace inam genius 5.1 sa slike..

Hvala unapred!!!

Hoces stereo zvuk da ti se cuje na svim zvucnicima? To malo teze, jer i ako ukljucis opciju speaker fill u panelu za zvucnu, imaces delay na zadnjim zvucnicima i zvuk ce da ti se cuje ocajno. Jedino resenje ti je da kupis neku posebnu zvucnu kartu. Ja sam zbog sugavog win7 morao da uzmem neki low budget x-fi cisto da bi mi zvuk bio kako treba.

Ubedljivo najveca mlatka je pokusavanje pravljenja surrounda od stereo zvuka.

moj predlog, ako ti 5.1 ne treba za filmove, ubodi 1 kablic sa izlaza od zvuchne (zeleno) u neki od stereo input-a na wooferu i slushaj tako...

A da li bi napravio nesto ako bih kupio neku najjeftiniju muzicku karticu koja podrzava 5.1 i da ima dobre drajvere za win 7? i koju karticu da uzmem ako zna neko...????

THNX!!!

moj predlog, ako ti 5.1 ne treba za filmove, ubodi 1 kablic sa izlaza od zvuchne (zeleno) u neki od stereo input-a na wooferu i slushaj tako...

Ne treba mi za filmove, samo hocu da se svi chuju (jace ili slabije), a da li ce ako to uradim da se chuju svi zvucnici??

Da, cuce se, znam jer sam taj sistem davno. Ali onda znaci da neces imati 5.1 zvuk u igrama i filmovima.

PRORADOLO!!!!!!

thnx svima!!!!

Hvala unapred!!!

ako se ne varam imas ws 5005? reci mi kakve su, jer planiram da kupim bas takve (cherrywood).Ranije sam koristio ATP3....

Nazad
Vrh Dno