jel mozhe neko da mi kazhe u koje slotove da ubacim ovu memoriju da bi radila u dual chanellu,matichna je asus k9n neo..trazhio sam u uputstvu za matichnu medjutim zbrkali su neshto..
Pa na noj samoj pise da na podesavanjima 4-4-4-12 radi na 2.1vPa ja sam ostao bez slobodnih slotova za memoriju, ovaj geil je tako jeftin da nisam odoleo i pazarih jos 2gb za 4150 dinara.
Inace radi na 4x4x4x12 pri 2.0v a ranije je bilo 1.9v i radila je sa tim latencijama, al me ubi ploca ne moze da se klokuje kako valja.
Memorija je inace As Is i nije neki kloker 800 do max 900mhz.
Nema se al sam se uzajmio do plate...
Po fabrickoj deklaraciji - da... ali, moze i sa nizim naponom. Evo, kod mene (tacnije, kod burazera) je takodje na tih 1.9V sa 4-4-4-12.Pa na noj samoj pise da na podesavanjima 4-4-4-12 radi na 2.1v
Pozdrav,
Da ne otvaram novu temu pitacu ovde.
Imam GA-P35-DS3L i ovaj Geil pa me interesuje da li mu je voltaza 1.8v kad se ubode u plocu ili on odmah sam skoci na 2.1v koliko je deklarisan. Inace radi on ovako 4-4-4-12 na 800MHz na tom defoultu ali bih hteo da ga malo poguram pa neznam kad dizem voltazu u BIOS-u, recimo +0.1v, da li je to 1.8+0.1 ili 2.1+0.1. Predpostavljam da je 1.8+0.1, jer je defoult za DDR2 1.8v, ali nisam siguran a nebih hteo da ga sprzim sa vecom voltazom.:S:
Na mom primerku ploce napon krece od 1.88V (U BIOS-u pise tih 1.95V).Na BIOSTAR-u je 1.95 default, nema manje tako da pržite to slobodno na 2V-2.1V...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari