Ima i za 900 ahahahah. Meni nije jasno jer u Nemackoj je najjeftinija 1250 evra. Ili taj na KP radi debelo ispod zarade cak i sto svercuje ili trgovci imaju 50% marze, a na to ih tera Nvidia jer nema drugog objasnjenja.Koliko vidim na KP, debelo ispod MSRP. 1000 evra. U našim radnjama je oko 2000 evra…
Taj ima 5 negativnihIma i za 900 ahahahah. Meni nije jasno jer u Nemackoj je najjeftinija 1250 evra. Ili taj na KP radi debelo ispod zarade cak i sto svercuje ili trgovci imaju 50% marze, a na to ih tera Nvidia jer nema drugog objasnjenja.
98% da je ovoIli je tura "ispala iz kamiona".
Naravno, ovo je bilo značajno ispod MSRP cene. Kad su izbacili RTX 4080 sa glupim MSRP-om rekao sam da bi max cena za ovaj nivo grafike trebala da bude oko 900 $/€ i toliko sam i platioCisto da neko ne pomisli da pricas o MSRP ceni, ovo je bila sa poprilicnim popustom i bez garancije.
Sorry reko da nenacinjem novu Temu.@Arki čestitke na kupovini 😎 za ovo drugo https://forum.benchmark.rs/forums/Šta-da-kupim.199/
Pa zavisi sta smatras pod sveukupno. 😀Koliko te izaslo sveukupno zadovoljstvo.?
Fino skockano, malo blještavo, ali to je moj ukus i o tome nema se sta raspravljati😁
Inace nisam gledao ali počele cene da padaju najaca oj karti, mozda i bude kupovina do kraja godine
Trenutno sam se istrošio i samo jos ssd neke da uzmem i moze OC da pocne😊
Deluje groteskno što si na takav build zalepio nalepnice. Kao kada bi na neki Maybach stavio na krilo nalepnicu "Shell".Pa zavisi sta smatras pod sveukupno. 😀
Ako gledamo ukupno ali bas ukupno gledajuci sta je sve uzeto za racunar i sve oko njega oko nesto malo preko 20.8k evra.
Ali ako u build racunas samo kuciste i ono sto je u njemu, bez ostalih stvari ( monitor, slusalice, DAC/AMP,... ) oko 14k evra.
Sto se tice bljestavila ni ja nisam nesto fan pa uglavnom to sve prigusim da mi ne bode oci. Na slici deluje jace nego jeste. A moze i da se pogasi kao na slici ispod. Stvar ukusa. Ali za mene prelepo i jedno i drugo. Stvarno izgleda bruka. I kosta ali ne zalim ni evra. 😀
P.S.
I ustedeo sam jedno 800 evra jer iz nekog razloga nisam platio carinu na kuciste kada je stiglo. 😀
To sam isto rekao Nesi kada sam prvi put video build ali ostavicu ih do preseljenja. Tada skidam sve osim mozda njegove nalepnice iz postovanja prema ekipi. 😀 Ali na ovakav build ne idu nalepnice. Kvare izgled samog kucista. Zalepicu i njegovu negde pozadi. 😀Deluje groteskno što si na takav build zalepio nalepnice. Kao kada bi na neki Maybach stavio na krilo nalepnicu "Shell".![]()
Pa ne znam koliko si upoznat sa tim kucistem ali dobio sam custom made kablove ( koji su kvalitetniji od originala uz PSU ) koji su duzine oko 25-30cm i ne bodu se direktno iz napajanja u plocu nego se bodu u PowerBoard pa se odatle prosledjuju dalje. Imao sam izbor da koristim original Vertex kablove koji su duzi i mozda bi mogao da se sakrije GPU kabl iza grafike ali ja nisam hteo. Insistirao sam na custom kablu i jedino tako moze da stoji a da ne bude savijen. Sto se tice 24pin meni deluje tako bas lepo. On je dugacak tipa 10-15cm max i nalazi se bas pored powerboard-a plus je iskoriscen adapter koji rotira kablove za 180 stepeni da se ne bi uvijali. Uglavnom kablovi se i ne primecuju pored kucista. 😀Ako vec mora reklama onda bolje da se logo diskretno ugravira da ne remeti izgled konfiguracije.
Jedina zamerka je sto kablove nije najsrecnije resio, 24 pinac izgleda ko most a ni kabel od graficke je bas ruzno postavljen, bar da je uzet u oba slucaja g konektor pa ne vire toliko.
kao što drug član kažeda ne offtopicimo vise![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari