Šta je novo?

GeForce RTX 3000 Thread

Zavisi od modela...
Moj GB 3080 Gaming OC može da povuče 350W ponekad bez undervolta a power limit joj je 370W. I to je neki mid-tier model, cenim da high end modeli uopšte nemaju problem da povuku i više...

i to je u redu pod uslovom da nije adapter krenuo da gori.
video sam njemu je sve ok , i voltaza , i temperature i frekvencije, cak i ventilatori se vrte na kolko treba.
malo je glupo da sam gpu krene sam od sebe da otkazuje bez nekog konkretnog razloga.

meni Gigabyte 3080 sa undervoltom ne prelazi 300w. Uglavnom se krece od 250-280. Temperature malo vise do 85 ide.

mislis da proverim konkretno na onaj konektor sto ulazi u graficku ili?
da nije mozda problem sto korisnim na tri ulaza dva kabla, jedan je onaj sa dva konektora. Jer na napajanju nemam vise ulaza za graficku pa moram tako, napajanje 1000w.
model je msi suprim x 10g.
znaci povlaci malo vise struje nego sto treba? znam da sam stavio u control panelu ono high performance
vidim po internetu da se jos nekima desavalo ovo slicno u istoj igri

e sad obavezno iscupaj kablove na tom adaperu sto si rekao (da taj konektor sto ulazi u graficku) i vidi dal nema nekih tragova gorenja, cak i najmanjih, braon boja oko plastike i slicno. za takvog potrosaca bi morao da imas za sva tri kabla zasebne ulaze, a da ne koristis one 2 u 1 kablove.
takodje brate testiraj jos neku igru, nemoj da si lenstina, instaliraj nesto zahtevno i vidi kako se tamo graficka ponasa.
kako tako volite da gledate u pasulj a imate potencijalno jako ozbiljan problem...

probacu svakako drugu igru, imam cod warzone i slicne . nego nisam kuci pa nisam stigao od juce kad se to desilo, pogledacu druze i te konektore, hvala ti svakako!

Nazad
Vrh Dno