monitor od samo 60hz je slab za 3070. drugi monitor od 144 il 165 i prodisat ce. vsync off..
Тек јуче сам приметио у NFS да ми се по средини екрана хоризонтално појављују неки гличеви, неки андраци, и то док сам у драјверима држао ограничење на 60fps. Онда сам спустио на 58fps и мање се примећује, али има и даље. Пробаћу то што ти кажеш 61fps, баш ме нервира.najbolje ogranici preko rivatunera na 59.94 ili 61 fps, tako neces dobiti cepanje slike dok igras, nemoj da ogranicis 60 fps nikako, uvek manje ili vise od osvezavanja monitora
Нисам је ни клокнуо ни андерволтовао, само ограничио fps. Можда је до нових драјвера, пре неки дан инсталирао. И то ми се дешава само у NFS, у Death Stranding-у не.Nema to veze sa ogranicenjem fps-a nesto ti nije uredu sa karticom, ili imas suvise visok overklok ili si je previse undervoltovo pa je nestabilna. Pokusaj da je vratis na fabricko stanje i nista ne podesavaj nego samo pokreni igru pa vidi jel se isto desava.
Bio si u pravu. Iskljucio sam ogranicavanje fps-a u drajverima i ukljucio v-sync (adaptive mode) i koliko sam shvatio, on sam ogranicava fps na maksimalnu vrednost osvezavanja monitora i jos dodatno sprecava cepanje slike (koje se meni desavalo, samo nisam umeo lepo da opisem). Sada sve leti, i slika je super a ni grafika se ne greje pa se samim tim ni ne cujeTo ti je verovatno screen tearing, upali Vsync
Od svih tih dual fan resenja, MSI Gaming X ili Asus Dual, sve ostalo je podosta siromasnije sto se tice hladjenja, temperature su poprilicno gore.Kakva je Gainward 3060 Ti? Da li je vredna kupovine?
Kakva je Gainward 3060 Ti? Da li je vredna kupovine?
Zavisi kojih drugih. Radi se o Ventus modelu tj. nije "top of the line". Generalno ništa joj ne fali.Graficka MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC
https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3070-Ti-VENTUS-3X-8G-OC
Valja li ova graficka, ima li neki problem, neku falinku... nesto zbog cega je znatno jeftinija od drugih 3070Ti grafickih?
Posaljes email Asus-u sa pitanjem u vezi debljine termalnih padova i cekas odgovor.Ako nekom zatreba za Asus Tuf 3070 oc default i undervolt. Karta je rudarska, menjana je pasta na GPU (pre zamene paste hotspot isao 99c) termalni padovi nisu menjani jer nisam znao koju debljinu treba uzeti. Ako ipak neko zna debljinu termalnih padova za Asus tuf 3070 oc molim ostavite info![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari