Heh pa mogu i ja da stavim na nekom forumu da bih uzeo GTX480 ali su šanse da ću otići u radnju i kupiti ga jako male. Anketa ko anketa, nema veze sa pravim stanjem stvari.
Ovde pise da biras, a ne da kupis
zna se da bi svako pametan uzeo najskuplju
mislim da je anketa vise u fazonu "da sam dobio na lotou koji ne igram, sta bih uzeo"? dakle, pitanje je sta bi ko izabrao kada bi mogao da bira a ne sta bi kupio. ogromna razlika. bah, gluposti. igraju se deca.
Igranje ne igranje poenta je sta bi ODABRALI bez ozbira na to sta bi kupili..
I ova mala anketica i ako je po malo neozbiljna ipak govori da je interesovanje za nVidiju vece nego za ATI..Od 1869 glasova ne moguce je da su svi neuki i da nisu upoznati sa karakteristikama GTX480 !
a ti zaboravljas (ili to nisi ni znao) da su stranci mnogo stedljiviji i da mnogo racionalnije trose pare od naseg ultimativno-rasipnickog naroda koga nema pas za sta da ujede :smoke:
Anketica pokazuje samo da ima daleko vise zadrtijih NV fanboyeva koji ce slepo i do poslednjeg daha pokusavati da dignu popularnost voljenom brendu. A to sto imaju 9600 karte i nikada nece ni videti Fermi to nema veze.
U prilog mojoj teoriji ide i jako mali procenat koji ima GTX470, a to je daleko bolja karta za "izabrati" od 480ice sto se tice normalne upotrebe. Uostalom, kada (jednog lepog dana) pocne nabavka Fermi karata za raju prebrojte koliko ce korisnika imati GTX480 a koliko GTX470 pod "moja masina", pa ce vam biti jasno koju bi kartu ljudi "izabrali".
Uruk;2151858 Ako je [B je napisao(la):izmedju 480 i 5870 65%[/B] onda je sigurno na 30 fps-a 5870(secka) ide bar 40 fps-a 470(igrivo)... po istoj ceni..
..ili ce ati tu razliku da popravi driverima?
Inace u kojoj igri si nasao da je ralika 65%?
Da, to je taj čuveni Unigine Heaven. Nekadašnja uzdanica ATI-ja (pošto pre-Fermi nvidije nisu konkurentne zbog nedostatka), sadašnja nVidije pošto je kod Fermija specijalno nabudžena teselacija u poslednji čas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari