Šta je novo?

GeForce GTX480, GTX470 & GTX465 thread

:d:d

Sad sam zvao nemaju:lupko: na stanju kaze uskoro se ocekuje:lupko:
:bottle:
Kako su samo cenu znali a jos nije uvezena:S:
Realease date je 16 april.
Stizu za 10-12 dana GTX470 i GTX480. Rezervacije se primaju u BenchHouse a kolicine su ogranicene. Dvocifrene :D

Poslednja izmena:
Realease date je 16 april.
Stizu za 10-12 dana GTX470 i GTX480. Rezervacije se primaju u BenchHouse a kolicine su ogranicene. Dvocifrene :D

Ja definitivno preskacem prve dve ture dok cena nelegne do nekih 300e ;)

Ja definitivno preskacem prve dve ture dok cena nelegne do nekih 300e ;)

Preskočićeš malo više tura za tu cenu.Najverovatnije ćeš preskočiti i aktuelnu generaciju ovih kartica.

Preskočićeš malo više tura za tu cenu.Najverovatnije ćeš preskočiti i aktuelnu generaciju ovih kartica.

Nikad nezurim sa kupovinom dok nevidim kako ce se pokazati u praksi:) a i cene su paprene:wall: GTX470 skuplja od 5870:wall: malo ga preterase:S:

Asus je u Microsystems koliko vidim najskuplji i sto se Atija tice, tako da moguce da ce biti 2-3k manje cene za ostale proizvodjace....

To je zato sto asus daje 3g. garancije.

mada pordavci racunara najcesce racunaju evro dosta preko 100 din, pa se ovo uklapa u neku cenu od 350/500evra. I to 10-tak dana pre izlaska kartice na trziste. Predpostavljam da cene mogu da idu samo na dole.

Pa evro i jeste 100 din. to su te cene, i ne verujem da ce odmah ici na dole, sigurno ce par meseci drzati cenu.

Asus je u Microsystems koliko vidim najskuplji i sto se Atija tice, tako da moguce da ce biti 2-3k manje cene za ostale proizvodjace....

Ima da se nacekamo dok dodju ostali prva tura je izgleda Asus:mad:

Jedina dobra strana ovoga je sto asus daje 3 godine garancije i jos karta ima voltera cip:) tako da ce se dobro klokovati.:p

I Gigabyte i MSI daju po tri godine ja mislim a jeftiniji su obicno od Asus-a...

Pa bolje ce da reshe hladjenja kada se otarase ovih referentnih kulera.

Evo, Max je sinoć dobio ispravnu karticu, sve radi kako treba. Do sutra popodne završavam testiranje. Brza je, ali je i ova previše vruća. Baš baš... Mada, ova može i da se klokne ;)

Ja sam hteo gigabyte:p palit:p msi:p svakog koje jeftiniji :)

Pa pazi ko ima para vec za ovu karticu taj ce uzeti nesto redovno tipa XFX, Asus itd.... kome jos treba 470GTX ili 480 od palita i gainwarda sa sranjima 'Goes Like Hell' i onim duo kulerima.

Ja ne znam sta fali Gainwardu? :trust: ja imam gainward gtx 285 i klokuje se ko blesava, 740/1620/2800, radi odlicno, stabilno, nije puno vruca i td. Nravno da se se svugdje desi da bude problematicnih kartica. Ali eto mom prijatelju je crkla Asus 8800GTX, a meni skoro Asus P5Q Pro ploca, bukvalno se zapalila, jedan od mosfeta izgorio.
E jedino je sad kod ove serije GTX 470 i 480 prednost sto daju duzu garanciju u odnosu na Gainward. Ali ja mislim da ce i Leadtek, EVGA, MSI, Gigabyte isto davati 3 godine garancije.

Pa pazi ko ima para vec za ovu karticu taj ce uzeti nesto redovno tipa XFX, Asus itd.... kome jos treba 470GTX ili 480 od palita i gainwarda sa sranjima 'Goes Like Hell' i onim duo kulerima.

Prvo nisu sa onim duo kulerom nego su referntni modeli:) znaci svi su isti:) samo lepe nalepnice:)

Zna li neko dali ovaj Gainward ima voltera cip:)

Ako je tebi gainward gtx sa 2 kulera i crvenim pcb-om 'referentni model' onda:bottle:

Evo slike

gtx470_xl.jpg

kome jos treba 470GTX ili 480 od palita i gainwarda sa sranjima 'Goes Like Hell' i onim duo kulerima.

Pa te nereferentne kartice od Gainwarda/Palita sa dva kulera su bile odlične kod gt200, i tiše i hladnije od referentnih modela. A pritom sa najboljom cenom. Čemu pljuvanje???

Izgleda da ću morati da pošaljem mail Shinji Mikamiju sa pitanjem: "Kako ste izbegli self-decapitation?" :D

Zaista ok cena za 480GTX uzimajući u obzir okolnosti i državu u kojoj živimo. Ali dobro to je ipak Bench-House i promotivne cene mada će svakako biti ispod 600 evra i kod drugih. Pogreši čovek!

Ali zato sa druge strane bezobrazno visoka cena za 470GTX u odnosu na preporučenu.

Nazad
Vrh Dno