Znaci upravo ono sto stoji...da zeznuo stvar, nije smesno da bi stavio smajl.@DeRadicci
Bar da si stavio neki smajl, ovako, sta znaci taj komentar......:trust:
Igro' sam igru i pafff, ugasi se komp.
Nece da digne sistem, zamenio sa 750Ti grafom i sljaka, ponovo ubacio 980Ti i nece ni da krene sistem, samo svetli plava dioda na kucistu. Dal je to grafa ispustila dusu ? :trust: :angel:![]()
Zalosno-tuzno ne znam sta ne razumes? pojam zalosno? nije otisla iz cista mira, obrnuo si 1000 testova, OC, flesovanja...@Vuk40
Ma, covece,
kartica na default sljaka na 1.243v voltazi, ja sam flashovao bios na 1.199V i tako sljaka vec 4 - 5 meseci, znaci , kartica nije 'silovana' i gurana do maximuma, temperatura nikad nije presla 70C u gamingu. Razumes, prvo pitaj, pre nego sto kazes nesto...
I kako zalosno, o cemu pricas, ne razumem te sta hoces da kazes....
Gledam te srafcice, ,) na jednom malom srafu, pod jakim svetlom, se vidi mala ogrebotina. Ako su, recimo, na Asus 980Ti stavili zastitu na te srafove, onda je logicno da automatski gubis zastitu. Dobro, tako je kako je, videcemo sta ce da bidne, za nauk drugima, ako ne prihvate garanciju zbog menjanja paste....:trust:
Na koliko stepeni bi trebala da se 'przi' 980Ti......:exploder: :sceptic:
Da, zvao sam ga, saljem grafu....
Bila bi fora sa rernu, skuplja grafa od cele rerne....:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari