Šta je novo?

GeForce GTX 980 Ti Thread

Rekoh ja ne napinji je toliko...ti udri sintetika pa sintetika, izgorela kao vestica.:S:

@DeRadicci
Bar da si stavio neki smajl, ovako, sta znaci taj komentar......:trust:

@DeRadicci
Bar da si stavio neki smajl, ovako, sta znaci taj komentar......:trust:
Znaci upravo ono sto stoji...da zeznuo stvar, nije smesno da bi stavio smajl.
Meni ovo lici na nesto zalosno...ne znam kako si ti protumacio? ako si zelen i dizes obrvu...mora da si ljut.

Igro' sam igru i pafff, ugasi se komp.
Nece da digne sistem, zamenio sa 750Ti grafom i sljaka, ponovo ubacio 980Ti i nece ni da krene sistem, samo svetli plava dioda na kucistu. Dal je to grafa ispustila dusu ? :trust: :angel: :D

Kako i da ne rikne kad si je spominjao u 40% svojih komentara u poslednje dve nedelje? :D

@Vuk40
Ma, covece,
kartica na default sljaka na 1.243v voltazi, ja sam flashovao bios na 1.199V i tako sljaka vec 4 - 5 meseci, znaci , kartica nije 'silovana' i gurana do maximuma, temperatura nikad nije presla 70C u gamingu. Razumes, prvo pitaj, pre nego sto kazes nesto...
I kako zalosno, o cemu pricas, ne razumem te sta hoces da kazes....

@Vuk40
Ma, covece,
kartica na default sljaka na 1.243v voltazi, ja sam flashovao bios na 1.199V i tako sljaka vec 4 - 5 meseci, znaci , kartica nije 'silovana' i gurana do maximuma, temperatura nikad nije presla 70C u gamingu. Razumes, prvo pitaj, pre nego sto kazes nesto...
I kako zalosno, o cemu pricas, ne razumem te sta hoces da kazes....
Zalosno-tuzno ne znam sta ne razumes? pojam zalosno? nije otisla iz cista mira, obrnuo si 1000 testova, OC, flesovanja...
Sta da te pitam? pa ti si sam insistirao na OC bez granica i koliko baca i tako to.

@DeRadicci
Malo solidarnosti nije na odmet, :trust:
samo pokazujes kaki' si, tako se ni na ulici ne ponasaju....:vomit:

Poslednja izmena:
Ne razumem o cemu ti to.
To je samo realna ideja koju sam razmatrao od nekoliko pokvarenih maticnih ploca, pre par godina. Bolje nego da je bacis u Dunav kako si spomenuo. ;)

Poslednja izmena:
Cekaj jesi li hteo da je bacis u Dunav? covek ti predlozio da mozes da je iskoristis na kreativan nacin...
Video sam jednom neku sliku gde je tip sve svoje isluzene karte kacio na zid iznad monitora.

polako b'e ljudi,odrzaste opelo,sahraniste,a nije sigurno nit' da je skviknula,niti ce ga fanta il' ko vec ispali za garanciju.

uvek gledajte lose u dobrom,jing-jang i taj neki zonfa-dobice nov novcijatu kartu ako dodje do najgoreg,moci ce lepo da je proda i to skoro na vreme. :)

jos ako ne bude zamenske,pa povrat love...sreci nikad kraja. :)

Razumem ja to sve, ali od samog vlasnika najjace karte u svemiru a i sire culi ono presudno...buc!

Mozda dobijes GTX 1080 u zamenu :)

Mada, ti je verovatno ne bi uzeo :D

Treba prvo ustanovit jel pacijent umro tj. jel crkla cisto sumnjam mozda je samo nesto zabrljavilo posto je costum bio na njoj, a iako bude treba se ozenit opet tj. trazit istu takvu sta ce njemu GTX 1070 kad je sporija, a GTX 1080 nece mu dati vjerovatno.

Ima gtx980ti koliko hoces u ponudi u Madjarskoj. Tako da ce 99% to dobiti u zameni.

Drugo, na toj grafi je zamenjena pasta. Tu mogu malo da zezaju. Ako ima tragova skidanja (iskrzani srafcici).

Mene su zbog toga zezali jedva sam dobio zamensku kartu posle deset dana ubedjivanja.

Gledam te srafcice, ,) na jednom malom srafu, pod jakim svetlom, se vidi mala ogrebotina. Ako su, recimo, na Asus 980Ti stavili zastitu na te srafove, onda je logicno da automatski gubis zastitu. Dobro, tako je kako je, videcemo sta ce da bidne, za nauk drugima, ako ne prihvate garanciju zbog menjanja paste....:trust:

Na koliko stepeni bi trebala da se 'przi' 980Ti......:exploder: :sceptic:

Gledam te srafcice, ,) na jednom malom srafu, pod jakim svetlom, se vidi mala ogrebotina. Ako su, recimo, na Asus 980Ti stavili zastitu na te srafove, onda je logicno da automatski gubis zastitu. Dobro, tako je kako je, videcemo sta ce da bidne, za nauk drugima, ako ne prihvate garanciju zbog menjanja paste....:trust:

Nema veze. Mene su zezali sto ne znaci da ce i tebe isto. U mom slucaju su zezali domaci distributeri. Mozda Madjari to ne gledaju.

Na kraju sam ipak dobio zamensku kartu. Posle visednevnog "prijateljskog" ubedjivanja. Tako da bi i kod tebe trebalo sve da bude ok.

Ako nista drugo ostaje ti :exploder: rerna :) kao sto rece brat umart. Proradice garant, samo je pitanje koliko ce jos dugo biti u zivotu posle tog zahvata ;)

Da, zvao sam ga, saljem grafu....
Bila bi fora sa rernu, skuplja grafa od cele rerne....:d

Pekao dva laptopa i ovu trenutnu 9600GT u rerni, i sve jos uvek radi, a nije htelo sliku da baci :D Proveren metod. Ja sam to przi 200C na 8min :)

Da, zvao sam ga, saljem grafu....
Bila bi fora sa rernu, skuplja grafa od cele rerne....:d

u sadasnjem stanju nije,po meni licno neka gornja granica je 50e za nepecenu,ne utice previse koji je cip.ali,ne sumnjam da bi je nekom kincu ili prevarantu mogao prodati za daleko vise.

I onda se takve karte pojave na kp sa oglasom nikada rudarila nikada oc samo koristena u kucnim uslovima za neke slabije igre, dnevno koristena 2-3 sata.

Ne kazem da ce i on tako ali zalostno je koliko bi drugih ljudi tako nesto uradilo i onda sta neko kupi takvu kartu i crkne mu posle nedelju dana i sta takvom coveku onda raditi, samo vrucom viljuskom mu vaditi oci.

@reviewsrb

nadam se da si sada nesto naucio i da neces vise cackati nego ces je ostaviti da radi fabricki kako je i predvidjena a ne da je silujes 4-5 meseci i onda se cudis sto je otegla papke.

Ali nije 'silovana', poslednjih 4 meseca, sljaka na 1.199v, dok je na defaultu voltaza 1.243v. Znaci, radila je, cak i ispod default voltaze, 'undervoltovana' ;) je....
Pa, ima ovde na forumu ljudi koji igraju i 10h bez prestanaka, ja odigram sat - dva maximum jednu turu, temperature najvise oko 70C. Onu gtx780 koju sam imao, vise sam je maltetrirao i nije joj nista bilo. Ne znam, mozda je i pukao taj custom bios i nece da sljaka grafa.....

EDIT: Da, sada grafa ne vredi vise od 50E.....

Poslednja izmena:
Ako je pukao bios u sta sumnjam, mozes da probas da fleshujes stock bios. Imas integrisanu grafu sa nje pokrenes... Ma uostalom znas i sam.

Zasto si je drzao undervoltovanu?

@mladen_brabus Kojih 10% :) ? dobitak je mooozda 5% sa custom biosom. Ja sam odavno odustao od toga.

Poslednja izmena:
Pa, imala je visok ASIC kvalitet i sa tom manjom voltazom isla je preko 1.500mhz, i bile su manje temperature, ( manji rpm ventova, manja buka ..) Sa 1.243v temperature su bile vise za oko 5-10C itd....

Nazad
Vrh Dno