ja sam razmisljao o 970sli, ali napajanje mi je 775W bice to sve knap.... za 290x sigurno mora jache napajanje pa mi i tu reba lova....takodje imam neku zvucnhu kartu koja bi mi semtala za sli. Tako da samo zbog vece rezolucije idem na drugu grafiku, mada se razmisljam mnogo mi je skupo, mozda odem do Segedina u jednu prodavnicu pa uzmem tamo 980 G1, izasla bi oko 525eur kad odbijem AFU. posto imam maltene 3 pasosa mogu kod nas da predjem bez greshke. Kupovao sam foto opremu koja je 5-6 puta skuplja.
Ovde kod nas deru sa cenama, ubijaju!
470-520e sam planirao da izdvojim za 980, al moram da se iscimam da nadjem za tu kintu.
Stigla je GTX980 G1, asic je 82.4%. Odradio sam neka sitna testiranja bez dizanja voltaze zbog nedostatka vremena oko cerkice i posla. Temperatura nije presla 72 stepena u zatvorenom kucistu. Sa tim da je sobna temp. oko 25-26.
Pogledajte prilog 162813Pogledajte prilog 162815Pogledajte prilog 162816Pogledajte prilog 162817
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari