Šta je novo?

GeForce GTX 780ti Thread

ubedljivo najbolji gpu danasnjice

Slazem se .. GTX 780 Ti je najkompletniji proizvod koji moze da se nadje na trzistu.
Stvarno mocna karta nema sta. Bas me interesuju kakvi ce se sve modeli pojaviti poput Lightning od MSI pa HOF by Galaxy i sl..
I ova eVGA obecava samo sto me ta plastika malo iritira .. Asus je takodje na potezu.. Bice zanimljivo ..

GTX 780 Ti Galaxy HOF !

Galaxy-GTX-780-Ti-HOF-1-850x563.jpg

Galaxy-GTX-780-Ti-HOF-2.jpg

ovde neki imaju slabo srce, molim te da pazis ^^^ ovo je mnogo bolesno ^^^ :D:D:D

Extra karta opakog izgleda. A jos backplate od brusenog aluminijuma. :p

Btw, pitam se kako ovaj doticni iznad mene opstaje na forumu sa ovolikim spamovanjem? Ponasa se na nivou desetogodisnjaka i bezveze truje teme.

Extra karta opakog izgleda. A jos backplate od brusenog aluminijuma. :p

Btw, pitam se kako ovaj doticni iznad mene opstaje na forumu sa ovolikim spamovanjem? Ponasa se na nivou desetogodisnjaka i bezveze truje teme.

Cilj je biti covek, a sreca biti i ostati dete! :D

Lepsa je Black.

Da li neko zna sta se desava na nasem trzistu? Raspitivao sam se i uvek dobijem odgovor "trebalo bi", "mozda", i ona famozna "stize u sredu" :trust: itd (nije cak ni vezano samo za gtx-ove). Vezan sam (na moju nesrecu) za rok tj do 31. Decembra pa pokusavam da barem nadjem 1-2 opcije koje bi se mogle realizovati kod nas. Aj' zahvaljujem unapred na bilo kakvom info-u...

Da li neko zna sta se desava na nasem trzistu? Raspitivao sam se i uvek dobijem odgovor "trebalo bi", "mozda", i ona famozna "stize u sredu" :trust: itd (nije cak ni vezano samo za gtx-ove). Vezan sam (na moju nesrecu) za rok tj do 31. Decembra pa pokusavam da barem nadjem 1-2 opcije koje bi se mogle realizovati kod nas. Aj' zahvaljujem unapred na bilo kakvom info-u...
Unapred za moderatora: ako je problem sto pominjem ime firme, izmenite prouku pa cu poslati kolegi odgovor na PM.

Kada su se pojavile prve referentne 780Ti, ja sam video samo u jednoj firmi (Monitor systems) za 74,025din. Tu je odmah nestalo isti dan, ali druga tura je dosla posle 2 dana i ja sam ugrabio jedan primerak. Posle toga ne znam da li su uopste vise dobijali. Na jednom nasem sajtu jos uvek pise kao da imaju(pitanje kad se to azurira).

Kad sam ja vec moju rezervisao pojavile su se od ovog nabavljaca sto isporucuje Win Win-u, Emmi i PC practic. Te kartice su bile za oko 67k-73k zavisnosti od radnje i nacina kupovine. Nestale su, koliko znam isti dan. Od tada nisam vise video da te radnje prodaju.

Dok sam moju karticu jos trazio, cuo sam se sa brokerom iz EWE(nabavljac na veliko za nase trziste) nisu imali vise ni jednu, niti su znali kada ce imati nove.

Bela karta beli blok :)

EK su izbacili vodeni blok za Galaxy HOF GTX Ti i to u beloj boji kakav je i sam pcb od karte.
EK Water Blocks, Ljubljana based premium water cooling gear manufacturer, is proud to introduce the EK-FC780 GTX HOF –
a full-cover water cooling solution for the Galaxy / KFA² NVIDIA GeForce GTX 780 (Ti) Hall Of Fame series graphics card.

EK-FC780 GTX HOF water block directly cools the GPU, RAM as well as VRM (voltage regulation module) as water flows directly over these critical areas thus allowing the graphics card and its
VRM to remain stable under high overclocks. EK-FC780 GTX HOF water block also features a very high flow design therefore it can be easily used in liquid cooling systems using weaker water pumps.

Base is made of nickel-plated electrolytic copper while the top is made of quality white POM Acetal.
For a perfect visual match nickel-plated screws and white FC Terminal are used to perfectly mimic the colour scheme used by this extraordinary graphics card.
Screw-in brass standoffs are pre-installed and allow for safe installation procedure.

Up to four EK-FC780 GTX HOF series water blocks can be interconnected with EK-FC Terminal or EK-HD Tube & Adapter System which allows for hassle-free piping job.
The product is available in a single variant:

EK-FC780 GTX HOF – White Acetal+Nickel – 102,95€
Product is readily available for purchase through EK Webshop and Partner Reseller Network

FC780-GTX-HOF_full_1200.jpg

FC780-GTX-HOF_back_1200.jpg FC780-GTX-HOF_front_1200.jpg

Podseca me na Milku :D
Kako bi ovo fino leglo u CM Stryker fazonu, uh...

[YOUTUBE]oqZKTYqrex8[/YOUTUBE]

Pa,to ti je MSI.....jos samo da izbace neku Lightning LE verziju.....:)

wow, bjutiful

Poslednja izmena:
Phantom ubedljivo za moju dusu :D:D:D

Za single gpu kombinaciju odlicna karta a za sli vise nikad triple slot karte, nikad... opekao sam se sad i nikad vise.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno