Cekao sam je vec neko vreme..Danas je stigla.Hvala.Uradicu detaljan review sad za vikend.
Karta je stvarno jako kvalitetna i za sad na brzinu OC se krece negde oko 1230 Mhz za GPU i 1660 Mhz za memoriju..
Posto mi je win u haosu sad cu da podignem nov pa se bacam na rad![]()
Hahah poslednji post je ono u fazonu *****ao si se hahah :wave::banana:
P.S. odlična grafa![]()
Cekao sam je vec neko vreme..Danas je stigla.Hvala.Uradicu detaljan review sad za vikend.
Karta je stvarno jako kvalitetna i za sad na brzinu OC se krece negde oko 1230 Mhz za GPU i 1660 Mhz za memoriju..
Posto mi je win u haosu sad cu da podignem nov pa se bacam na rad![]()
Svaka cast na kupovini, fenomenalna karta. Koliki je ASIC quality?
Hoces moci izdrzati da igras sa ugasenim Frapsom?Svaka cast na kupovini, fenomenalna karta. Koliki je ASIC quality?
Hvala.Asic je 80% ,solidno..
Trenutno sam u fazi testiranja mada mi dodje da sve to batalim i sednem kao covek da se izigram![]()
Hoces moci izdrzati da igras sa ugasenim Frapsom?![]()
Znaci mogao bih i ja sa ovim mojim 3770K da idem do nekih 1.45v max,posto u skorije vreme planiram da ga tutnem pod CM EISBERG 240 PRESTIGE....
Srecno u pronalazenju istog !Znaci mogao bih i ja sa ovim mojim 3770K da idem do nekih 1.45v max,posto u skorije vreme planiram da ga tutnem pod CM EISBERG 240 PRESTIGE....
Sve u svemu-ugasio sam ga! :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari