Moze se reci!To poklon za rodjendan?
Neka te lepo sluzi, nadam se da ce se zadrzati duze![]()
Moze se reci!![]()
Sto se tice Bencheva mislim da je Heaven 4.0 najstresniji po karticu(GPU radi na 99%) pa time i najpogodniji za testiranje, ili samo normalno koriscenje, gaming itd... ?
Pogledajte prilog 150339
HvalaAuuuuu prava mašina, neka te služi kao i prethodna karta![]()
A ovo je lepa okrugla cifra
![]()
@ reviewsrb
Tomb Raider sa Ultimate podesavanjiuma u 1920x1080 daje 104fps 1180/1900mhz za kartu 780ti
Cpu 4300mhz HT on
Mislim da teramo mak na konac sa ovim uporedjivanjem jer je to sve negde tu otprilike ali evo.^
Odlicno se drzi ta karta kod tebe, klokuje se ko blesava... Vidi izvrti Valley 1.0 sa boost klokom 1180/1900mhz da vidim kakva je u odnosu na 780ti koju trenutno imami i drzim na tim klokovima, sa naponom 1037mV, tako je podesena pre svega zbog venta koji sa tako podesenom kartom ne prelazi 58% a karta ne ide preko 74c. Dobro klokovana a necujna u radu, milina... Kod mene 780ti na tim klokovima daje ~75fps, procesor je kod mene na 4.3ghz i7 4960x HT-on
Meni vise deluje da Metro LL i nije neki merodavni test razlike u klokovima, vise je kao dobar test za samu stabilnost tih klokova. A i dalje stojim pri tome da je Heaven 4.0 najzahtevniji iako GoranM tvrdi da nije jer dok su mi u nekim testovima (3DMark/11, Crysis ...) klokovi prolazili k'o od sale, Heaven nije hteo ni da cuje... To je bar moje iskustvo sa ovom kartom, mozda je kod drugih modela ili proizvodjaca drugacije.@ DoX
Da, i meni se cini da je nesto manji rezultat nego sto bi trebalo da bude.
Sa tim klokom( 1355|7200) ta kartica se izjednacava sa dobro klokovanim 780Ti i 980 karticama.
Posto i moja kartica ima otkljucan napon, cu da uradim test sa nekim najvecim clockom do koji smem da idem, pa da uporedimo rezultate i da vidimo kako stoje stvari.
Hvala i tebi dox.
Pogledao sam overclock.net, kazu da je temp. gpu-a plus 10-15*C za vrm.
Savet je da okey napon oko 1.24V i temp. gpu-a oko 70-75*C.
Da, sto se tice 980 i 780Ti skoro se ne isplati prelaziti.
Koliko drziz clockove kartice za svaki dan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari