Šta je novo?

GeForce GTX 760 Thread

ma ako je dobar primerak nema sta da fali. A tvoj ocigledno jeste. Ja nisam uzimao u radnji jer je izbor slab a ovde gde sam uzeo (da ne reklamiram sad) izbor je daleko veci, i cene znatno bolje. Uz prakticno sve 760-ke ide Watch Dogs. MSI je recimo 203 evra.

Jeste, ali je ne nabavljam ja direktno, nego preko posrednika. Kazem to je krajnja cena za kupca u svakom slucaju.

Ako moze link na pp od doticnog prodavca, bio bih zahvalan. :)

uzeo sam grafu ASUS
GeForce GTX 760 4GB GDDR5 STRIKER-GTX760-P-4GD5,mislim da je dobra

Ako nije problem da i ja dobijem kontakt od prodavca?

Stigla mi grafa juce, e sad, treba je i ustekati i povezati, pa mi treba mala pomoc oko napajanja, jer se sa ovakvim karticama jos nisam susretao.

Kartica zahteva jedan 8-pinski konektor i jedan 6-pinski konektor.

E sad, kabl od napajanja izgleda ovako:

Dakle jedan osmopinski crvene boje ide iz napajanja, i grana se na ova 2 od koji oba imaju 8-pinova, ali jedan je 6+2 a jedan je 6 sa jos 2 ali 2 koji su okrenuti drugacije, na drugu stranu. Ne znam da li sam jasan. E sad mene zanima da li ja to sve mogu da gurnem u karticu i da taj visak sa 2 pina koje je okrenut naopacke (najbolje se vidi na trecoj slici s desne strane) ostavim da visi ili mi treba 2 kabla iz napajanja? Pitam jer me zbunjuje to sto taj desni na trecoj slici ide iz levog, pa ne znam da li je varijanta da biras sta ti odgovara ili mogu oba? Nije problem, imam jos jedan isti kabl.

Takodje, posto sam jedno mesec dana koristio IGP, da li treba da brisem taj Intelov driver pomocu nekog programa ili da ga prosto deinstaliram?

Ja sam Intelov drajver samo deinstalirao, restartovao komp pa instalirao nVidia-in. Ali mislim da je bolje da koristis neki od onih uninstall programa da izbrise sve fajlove.

Ok, to mi je manji problem, i dalje ne znam sta da radim s kablovima :D

Znaci 6+2 u 8-pin i ovaj drugi u 6 pin i ostavim 2 da vise? ***, razumite me, ne bih da nesto pokvarim....

Klikni na njih, nisam hteo na forum da kacim full prikaz....normalne su fotke...

Pa sta im fali, sve se jasno vidi kad se klikne da ih otvoris...

evo veca, ova je mislim najbitnija fotka....

i jos jedna....

Dobro bre Nesho, nemoj si nervozan, hvala pomoci, ali nisam ovo nikad radio, imao sam matuzalem od kompa pa se dosta stvari promenilo kod hardvera :)....kao sto rekoh ovo mi je skroz novo...ubadam pa javljam kasnije....Poz i hvala :)

Poslednja izmena:
Koja temperatura normalna za Gigabyte gtx760 wf3 rev2 u igrama, furmarku, bla bla ... itd ?

Dobijam dobre vrednosti ili ne?

Capture.JPG

Evo mog rezultata Untitled.png

Koja termalna pasta je dobra za graficki cip, planiram da menjam ovu fabricku pastu, u pitanju je kartica iz potpisa, sta preporucujete???

Noctua NT-H1.

MX4 jos bolja

Hvala! Cuo sam za njih, mada se i tesko nalaze kod nas, ali pokusacu...

Zasto je kod Asusa gtx 760 2 GB napajanje 1*8pin dok je kod
Gigabyte gtx 760 2Gb 2x6pina ?

Nazad
Vrh Dno