Šta je novo?

GeForce GTX 760 Thread

Asus je ipak prvi po meni, kao sto je prvi i za maticne ploce, ali ako vec dajes pare za asusovu 760ku bolje dodaj jos 2000-3000din i imas MSI GTX770 Gaming, jesu od osetljive plastike ali ipak military grade komponente govore da je u pitanju vrhunski kvalitet e sad to sto je neki primerak raspolozan za veci ili manji overklok, meni to nije bilo bitno, jer mislim da je 2 ili 3 frejma vise u najzahtevnijim igrama suvise malo da bi eksperimentisao...

Poslednja izmena:
Imao sam Gigabyte GTX275 referentnu I sve reci hvale I dan danas radi kao sat....Pre neki dan sam uzeo ASUS GTX-760 DC2 I isto sam prezadovoljan ...Koju god od ove 2 marke uzmes neces pogresiti uveren sam u to...

nikako gigabyte ima samo 2 heatpipa cuo sam da je veoma topla i bucna, bolje asus ili msi, msi je dosta tisi i hladniji za 2-3 stepena, mada asus je mala bas pa vidi sta ti odgovara

Zamenio sam moju GTX 660 Gaming za GTX 760 HAWK :D

E sad, pošto je bilo juče nekih komplikacija morao sam reinstalirati win, i sad kada uradim onaj Heaven benchmark i snimim rezultat ne mogu ga videti...
Odnosno samo mi otvori browser, a rez nigde ne piše...
Jel to trebam imati nešto instalirano na kompu da može da se otvori taj rezultat ili šta već može biti problem?

A kada sam imao 660-ku normalno samo "otvarao" te rezultate...

Zanima me ova grafika dosta. Mislio sam da kupim u Emmi-ju.
Sad, imam u kucishtu AMD Phenom 2 x4 965BE i ako stavim ovu grafu hoce ovo moje Chieftec CFT-650-14CS napajanje moci to da izgura?

Thanks!

Izdržaće napajanje bez ikakvih problema.

Moze bez problema taj Chieftec, cak i ako ti je overclockovan procesor.

Preporucio sam drugu da kupi GTX760 gaming oc, bila je cimka da li ce napajanje izdrzati (LC powe silent giant 600w), posto mu je konfiguracija poprilicno zahtevna, nesto slicno kao moja iz potpisa + on ima ssd, kad sam mu je namestio radi najnormalnije pri opterecenju (visecasovno igranje, crysis 3, rivals....) ali maksimalan boost joj bude 1132, ASIC joj je 73,2... Da li ovo ima veze sa napajanjem ili je do primerka, moj gtx760 sa ASIC-om 77,3 boostuje na defaultu 1163 a deklarisano je 1155??? Da li se ovo desava samo kod msi-a ili kod svih proizvodjaca? Umalo da zaboravim, voltaza mu je po defaultu nesto manja 1,1.87...

Poslednja izmena:
Kakvi su vam rezultati u Fire Strike-u?
Evo mog na extreme
Untitledcacx.jpg

Sta bi od 760ica koje se mogu nabaviti u bg bio najbolji izbor? nesto sa 4gb po mogucstvu?

Ako baš hoćeš sa 4GB imaš MSI Gaming.
Mada mislim da ta sa 4GB nije ništa bolja od moje na 1080p, na većoj rezoluciji sigurno daje malo bolji rezutat.

Vidim da imas HAWK, rado bih uzeo i nju, s obzirom da imam 560ti hawk trenutno i stvarno je radila ko zmaj 2,5 godine. Je l imas LE ili full verziju?

Hah, nisam ni znao da postoji LE verzija :D
Full je ova moja i baš radi u full-u! :happy:

Ja sam prezadovoljan.

Da li se mozda nekom desava kao meni da pri startovanju igara krene da ucitava full screen pa taj isti full screen baci u taskbar...I onda moram da kliknem na igru da bi se otvorila u fullscreen-u I to vise puta brzo da kliknem da bi to uspelo?Jedino logicno sto sam citao da je do drivera,e sad ja imam primary monitor 720p a sekundarni monitor(plazmu)1080p mozda je tu neka nekompatibilnost mada ih je prepoznao sve ok....Sta bi to moglo da bude sve sam probao....

Ljudi, da li je moguce da se sa apdejtom windowsa (7) dobije veci fps u igrama i test programima...? Ranije sam redovno instalirao cim me obavesti windows action center da je dostupan update, mada poslednjih godinu-dve, po reinstaliranju sistema uvek iskljucim update jer me nervira ono cekanje i restartovanje kompa po 100puta... Tako primetim da na sveze instaliranom sistemu, (naravno sve ostalo podeseno i instalirano kako treba) 3D MARK ovaj najnoviji mi da jedva 5000 poena (konfiguracija je iz potpisa) a video sam da neki cak sa slabijim procesorima imaju vise poena, FarCry3 na ultra sa maksimalnim AA radi na oko 25-35fps itd, tek kad stavim na pola AA dobijem 60fps, sve ovo je bez OC-a cpu-a o gpu-a. Resim se ja da pustim update windowsa, i po zavrsetku odradim ja 3d Mark i dobijem oko 5600, a pomenuti farcry3 daje 80fps prosecno sa max AA, i u ostalim igrama bar po 5-10fps dobitka!!! Da li je moguce ovo, jel primetio neko slicne stvari??

Poslednja izmena:
Pa posto imas FX mozda je update-om ubacen onaj FX scheduler koji dolazi ugradjen u Win8.

Pozdrav ljudi,
Greskom mi je stigla MSI GTX 760 OC verzija, ali ne ona Twin Frozr IV nego obicna referentna sa jednim ventilatorom. Bio sam mnogo razocaran. Karta dostize 82C i neprelazi toliko i kad se klokuje. Interesantno graficka ima ASIC Quality 86,9%, ja mislim da je to odlino. I stabilna je na kloku od 1136mhz za GPU i 1705mhz za memoriju, cesto boostuje cak i do 1300 mhz u igrama. Sad me zanima da li da sacuvam ovaj model kao takav, ili vredi zameniti je za ASUS GTX 760 DC2, posto mi se moze pasti losiji primerak pa da ne moze da se klokne ni ko ova. Posavetujte me drugari sta da radim ;)

Svakako menjati...

Hvala na savetima. Najverovatnije cu to uraditi. Mene najvise cudi sto mi je toliko visok ASIC a da ne moze stabilno iznad 1136mhz da ide! Ocigledno ASIC nije presudan u OC-u.
E sad pitanje da li da uzimam MSI 760 gaming, ASUS DC II ili Gigabyte V2 reviziju? Moram brzo da odlucim

Ja mogu da preporučim hawk :D

Svako duva u svoju tikvu...

Ajde posto hvalite ovu ASUS, inace i ja ih najvise volim, koliko se klokuje stabilno i koliki je ASIC ? Temeperature, buka...

Pa ko ti može reći kakav ćeš primerak ubosti...
Možda dobiješ super kartu koja se klokuje k'o blesava :d, a možda i ne...

Nazad
Vrh Dno