GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
3d mark vantage oc gpu boost 1201 mhz !
Pogledajte prilog 96088
Taj CPU bas sputava tu graficku.
3d mark vantage oc gpu boost 1201 mhz !
Pogledajte prilog 96088
to je to od x58 platforme ! dok nestigne Rampage IV extreme![]()
@magny. Svidja mi se RIVE ima dosta dosta dodataka. Za naredne tri godine bice dovoljna.![]()
@ PC Beast Ma igre rade savrseno odusevio me kvalitet prikaza slike !! Verovatno i 7970 razbija.
Probao sam danas crysisw.
@magny. Svidja mi se RIVE ima dosta dosta dodataka. Za naredne tri godine bice dovoljna.![]()
@ PC Beast Ma igre rade savrseno odusevio me kvalitet prikaza slike !! Verovatno i 7970 razbija.
Probao sam danas crysisw.
Instalirao sam malopre Dirt 3, kada mi se pojavio glavni meni, cuo sam neko blago pistanje u grafickoj, dok nisam upalio vsync. Temperatura je skocila na 78 stepeni za nepuna 2 minuta. Cim sam upalio vsync, pistanje je prestalo. Sta je to?
piste ti zavojnice na grafickoj, to je normalno. i pistace ti u svakoj igri gde imas tonu frejmova, ne samo u D3. vsync resava stvar.
@ Vlaxii
Brate uzivaj,benchmark provrti cisto kad stignes,prava car je live gaming,za to je karta i stvorena![]()
Samo teraj nece joj nista faliti, skoro sve karte piste, manje ili vise.Jel to moze da bude opasno?
Vazi.![]()
Odradjen warhead.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari