Šta je novo?

GeForce GTX 680 Thread

Stvarno ne vidim poentu ovakvog testa :)

Nego, sta bi ovde:

1332910830lxuqiwXcM0_8_1.gif

Gde je taj ZeroCore Power? :p

Pa to bi trebalo pitati njih, posto su oni jedini kod kojih to ne radi a kao u funkciji je. Meni to govori i o verodostojnosti ostatka njihovog testa koji bitno odstupa od onoga sto smo videli na drugim mestima o CF i SLI skaliranju ali ok, nek se sarene rivjuovi i zakljuchci sa sve smooth gamingom ;)

ZeroCore valjda radi samo kada je monitor iskljucen?

Meni radi zero core kad ugasim masinu :d

Nego mnogo se svi ložimo, a niko još GTX680 probao nije, a kamoli SLI GTX680...

Ima li neko info kada se očekuje da se pojave kod nas i po kojoj ceni? Koliko kapiram, trebalo bi da cena bude između 7950 i 7970?

Poslednja izmena:
Ja sam imao nameru, ali ovi referntni modeli su truba za overklok :p

Uglavnom su EVGA FTW karte one sa najvecim klokom, najvisim u odnosu na fabricku specifikaciju naravno.

Da, znam, pratim ih jos od kad sam video EVGA GTX 260 SuperClock koja je ubijala sve.

Mene zanima da li se ispod izgleda referntnog hladjenja, zaista krije referentno hladjenje ili je evga napravila neko svoje hladjenje koje je uklopila u izgled referntnih modela ???

Jelo to ono njihovo "cudo" na 2GHz? :D lol, pretrgli se... 1,2.....lol.

Ma sigurno se malo izbisalo "1," pa smo mi mislili da je 2 GHz :D
Znalo se odmah da je patka u pitanju. I ovih 1,2 je vise nego sto sam ocekivao od oc verzija. Mada ovde koliko vidim GPU boost ce biti iskljucen. Voleo bih da vidim ovu kartu kako radi i dokle ide oc.

EDIT: Sad videh na jednom od onih skrinova da je GPU boost otiso na 1402, ko ce ga znati...

Poslednja izmena:
To za 2GHz je bilo za overklok, u fazonu da moze da dostigne (kao sto je kingpin dostigao 1.9 sa eVGA). Nije valjda da su neki pomislili da ce takva da dodje iz kutije lol

To za 2GHz je bilo za overklok, u fazonu da moze da dostigne (kao sto je kingpin dostigao 1.9 sa eVGA). Nije valjda da su neki pomislili da ce takva da dodje iz kutije lol
Naravno da jesmo...kad su na sva zvona zvonili i dodatno napajanje, drugi PCB... :D Reko bice minimum na vodi.

Poslednja izmena:
:)

Not only does NVIDIA bring mutli-monitor gaming to a single GPU, they also avoid the need for a DisplayPort connector (for a simple 3x1 Surround). The GTX 680 ships with 1x (full sized) DisplayPort, 1x HDMI and 2x DVI connectors. You can run surround on any three of them - including 1x HDMI and 2x DVI connectors (including using an HDMI > DVI adapter). You can get all the details on the system requirements page on NVIDIA.com.

DP nije potreban za 2d surround...

...inace pojavio se gigabyte 680, u ....-shop-u, za 54k :d, vala deru ovi nasi, po trenutnim cenama kod nas je best buy - not to buy!

Poslednja izmena:
best buy - not to buy! je dobar zaključak. Ako u USA košta $500, kod nas bi trebala da košta oko 400€ i po toj ceni bih mogao da razumem one nestrpljive da je pazare. Kada proizvodnja bude bila veća od potražnje ta kartica će se spustiti na oko 300€ i tada će biti best buy u višoj klasi. Verujem da će se to dogoditi u narednih 6 meseci.

Malo googla, excela i insomnie

Moguce najobimniji prikaz na internetu.
19x12 ili najbliza rez.

Prilozi

• 7970v680.PNG
    7970v680.PNG
    88.6 KB · Pregleda: 166
Poslednja izmena:
dsc017774gb9u.jpg

mmmm....povlacim sve sto sam rekao o lepoti :)

Taj fazon, meni one sve izgledaju isto (GTX260, GTX570, GTX680), jedino se GTX480 malo razlikovao i izgledao nekako mocno u referentnoj varijanti...

^pogotovo onaj transformers gore.:d Ko deca u pesku da su se igrala.

Vrh Dno