Šta je novo?

GeForce GTX 670 Thread

da imaju i to po ceni od 500e bolje nek uzme gtx 680 za te pare :)

Mogu misliti po kojoj ceni :)

rekla mu pticica xD

Navodno je stigla EVGA FTW 2GB verzija po ceni od 48-49k RSD pa ko voli nek izvoli :).

na overclock forumu se vec zale da ne radi kako treba,da se greje,pakovanja nisu ista...

Poslednja izmena:
ZOTAC GeForce GTX 670 Extreme Edition Exposed

105418d1336986610-zotac-geforce-gtx-670-extreme-edition-zotac-geforce-gtx-670-extreme-edition......jpg

CfPVo.png

LINK

Dal je bolje uzeti Asus GTX580 DCII ili EVGA 670 FTW?

670!

Koliko vidim ta eVGA ima referentni dizajn od GTX680 kao i slicne klokove ,po meni nema razmisljanja,GTX 670 indeed ;)
Jedino gde bi se dvoumio je Asus DCUII Top ako uopste ima da se nadje i po kojoj ceni.

Imam par pitanja. Sad kad se slegao hype na koji se uvek, nekako previše lako primimo, kakva je raspoloživost (realna) GTX670 modela i koliko je posetilaca ovog foruma iste kupilo?

Poslednja izmena:
Koliko bi realno jedan Q9550 gusio ovu kartu? Trenutno mi proc radi na 3.8ghz, a eto nekako bih dodao jos tih 200mhz da ide na 4ghz. Znaci Q9550@4ghz i GTX 670 za 1920x1080 rezoluciju, mislim da bi moglo da bude ok... pa dobro, ne bas kao sa nekim novim i5 ili i7, ali predpostavljam da bi bilo ok :). Moze neko strucnije misljenje bih bih zahvalan :)

Koliko bi realno jedan Q9550 gusio ovu kartu? Trenutno mi proc radi na 3.8ghz, a eto nekako bih dodao jos tih 200mhz da ide na 4ghz. Znaci Q9550@4ghz i GTX 670 za 1920x1080 rezoluciju, mislim da bi moglo da bude ok... pa dobro, ne bas kao sa nekim novim i5 ili i7, ali predpostavljam da bi bilo ok :). Moze neko strucnije misljenje bih bih zahvalan :)

Izgubio bi nesto sitno..Baci oko na temu GTX680,pogledaj procesor sa testa i frekvenciju.
Taj tvoj CPU je jedno 10-tak % slabiji od i5 generacije na istok kloku i to zavisno od aplikacije tako da kako god okrenes nebi mnogo izgubio sa GTX 670 tj radilo bi to pristojno.
U svakom slucaju GTX670 je ipak slabiji od GTX680 pa stoga i manje zahtevniji,po logici stvari tako bi trebalo da bude ;)
OC-uj CPU i vozi Misko ;)

Hvala Beast druze :). Ma znao sam da ovaj cpu nije jos za baciti, ali eto rekoh opet da se posavjetujem :). Zao mi da sad bacam pare na novi procesor, plocu, memoriju... jer trebala bi tu neka fina doplata, a ne znam koliko bih znacajno dobio u igrama. Pogledao sam tvoj test za GTX 680, extra, nek te dobro sluzi :)

Hvala Beast druze :). Ma znao sam da ovaj cpu nije jos za baciti, ali eto rekoh opet da se posavjetujem :). Zao mi da sad bacam pare na novi procesor, plocu, memoriju... jer trebala bi tu neka fina doplata, a ne znam koliko bih znacajno dobio u igrama. Pogledao sam tvoj test za GTX 680, extra, nek te dobro sluzi :)

Nema potrebe da bacas pare kad je mnogo bolje uloziti u bolju grafu..
Opasna sprava :
http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2678-KR&family=GeForce 600 Series Family&sw=
U Srbiji kosta 4 glave,samo 20-30 eur razlike u odnosu na postojece modele koji se nude..

Inace kartica nije licno moja,posudio sam celu platformu da je protestiram da vidim kako to radi..
Zato sam se i ogradio na samom pocetku "Evo stigoh malo da se poigram sa ovom karticom.. "

Ali u svakom slucaju hvala ti na lepim recima,nisi pogresio nista jer kao da je moja ;)

Kosta malo vise od 4 glave al je ekstra karta opet racunaju 1$=1e :(

jel ovaj boost klok uvek random ili zavisi od opterecenja,neki put od 1050-1089 a neki put 1120-1175, u pitanju je gigabyte windforce 3

Zavisi od opterećenja, temperature i sličnih parametara.

Citam ovaj test Gigabyte GTX 670 kartice u SK. Zar je moguce da je hladjenje tako lose i buka tolika u load-u? :(

ja nemam nikakvih problema radi savrseno

Ma preterali su nije tako lose ;)

El' vi tako i ribe birate? E setaci moji...

Citam, vecini ovde je sve neka enigma uvijena u zagonetku, kao da kupujete polovni no-name proizvod od nekog talibana iz zemlje treceg sveta. Kupite to sto vam se svidja, ako vam se ne svidja menjajte, jer imate garanciju. Nisu svima isti utisci za neki proizvod. Stranice i stranice foruma pre izlaska neke grafe, nagadjanja, diskusije, rasprave, previewi, reviewi, onda nesto konacno izadje pa opet neki pitaci, chekachi da li ovo da li ono, culi su ne valja ovo, ne valja ono na kraju samo nekolicina zapravo kupi proizvod. Shvatite da je vecina utisaka prilicno individualna, tj subjektivna i da kupujete nov proizvod na koji imate pravo zamene i povracaja.

Kako kazu stari: u cekanju zivot prodje....a i petlu mandat ide...

Poslednja izmena:
Imaju odlične kulere, ALI oni maleni za VRM teško da su dovoljni i eto problem!! Jedino mod da se ostavi fabrički na memoriji i VRM, pa preko ovaj; gde može naravno...

Auuuu koliko dobar dizajn. Bas bih je posedovao.

Vrh Dno